2009 Nisan Anneleri

yemegimi yedim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaprak dökümü var bu akşam...

yemegimi yedim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaprak dökümü var bu akşam...

maşallah zeynep eeee çok gzllllll

şenaycım demirde geçen gün süt emerken birden kustu bende anlamadım
dişten olabilir diye düşünüyorum

balık dokunmuş olsa bugün huysuzluk ederdi

Zeynep ne tatlı olmuş,babaya da hayran hayran bakmış)
Nagihan sen de çok genç ve güzelsin,maşallah sana da,allah kızınla ve eşinle nice d.günleri kutlamayı nasip etsin size!!

Aliye öğlen okumuştum ama yazamadan çıktım,çoksinir bozcu bir durum,inş halledebilirsiniz,sizin inşaatını gören belediye ,bodrum kattaki evi genişletirken neredeymiş acaba!!!
Millet habire balkon kapatıp duruyor,aslında keşke işlerini tam yapsalar da görüntü kirliliği hiç olmasa,çanaklar falan...Ama çifte standart olunca insan sinir oluyor!!

Bu arada milletin de işi gücü yok valla,yememiş iömemiş,yetiştirmiş!!!

Şenaycım,Miray da 4 aylıkken öyle emdikten hemen sonra kusmuştu 4 kez bir günde,dr. midesi bulandığı için olabilir,tam doymadan emmesini kes,iyice midesi dolmasın demişti

Miray ın popişi pişik olmuş,sabah altını açtığımda kaka yapmıştı,geceden mi yapmış acaba,altını temizlerken çok ağlıyor yavrum,Hematen sürdüm,bir yandan da sürerken üflüyorum ağzımla,o zaman rahatlıyor galiba biraz,susuyor.

Ayyy napiiim Sultan ya,insan neler yapıyor valla,ama içim parçalandı valla,elimi sürdüğümde ağlayınca:-(
Sağol Melekçim .

zeynepin dğum günü resimleri çok güzel ama anne kız herşeyden güzel bayıldım maşallah ikisine de..
miray a da geçmiş olsun ...
ela anneanne ve dedeyi görünce uyuyumamak için delirdi ama annemi ilk gördüğünde bi yattı göğsüne 5 dk ses çıkarmadan kaldı öyle kıyamam yaa nasıl sevindi yavrum çok özlemiş..
gözünaydın diyen herkese çook teşekkür ederizz

Son düzenleme:
denızcım göznaydın canım annenler gelmiş
zeynebe maşallah canım
mıraya trosyd al elıfcım o hemen gecırıyor

kızlar selene ben kerevızı rendeleyıp sarımsaklı yoğurtla karıstırıp verıyorum aynı şekıl havucu rendeleyıp yoğurtla verıyorum bı sorun olmaz dımı

saol sehercim
bende kerevizi yemeğinin dışında öyle vereyim diye düşünmüştüm ..
birde sana söylicem unutuyorum hep..sen tariflerdeki böreği yaptın mı? ben denedim ama yarısını iki kat yufkalı yarısını tek katlı ve iki katlı olan hiç güzel olmadı gereksiz kalın ve büyük oldu..ama tek katlılar güzel oldu

yaptım canım
pazartesı mısafırlerıme çok beyendıler ben ıc malzemeyı ıspanaklı ve peynırlı yaptım 5 yufkam vardı 4 ıcıne kullandım bı ıspanaklı bı peynırlı 5 sardım dolapta beklettım gece sabahta dılımleyıp fırında pişirdim

sen nasıl yaptın canım

bak ben bı yufkayı 4 tarafından az az katladım

içine sutlu yağı surdum bı köşesine mazlemeyı koyup sardım

hepsşnş aynı yaptım

en so 5 yufkayıda zarf gıbı katladım o

4 taneyı ust uste sıraladım

sardım

dılım kesıncede yan yana durdu

acaba yufkanmı kalındı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…