aynen hatta bizimki parka falan inince de orda bulduğu çöpleri ağzına atmaya çalışıyor. önüne ekmek koysan atmaz ağzına
humana nın değilmi bu araştırdınmı bende bir araştırayımda vereyim o zaman sevindim senin adınabu arada kızlar şu iyi geceler çayı kayraya etki etti sanırım gece uyanmaları azaldı allahım inşallah faydası oluyodur.
güle güle canım Meriç özlemiştir seniben gidiyorum öptüm sizi mesai bitti
bende hergün süpürürüm birde halı fırçasıyla kılları vs alırım ama Kayra da eline geçen saç kılı geçmiş ağzında geveliyordu :))ayyy esencim keşke öyle olsa
salonu hergün süpürüyorum demir yerlerde geziyo
halıda bulduğu en küçük şeyi ağzına atıyo
Kayra da az yiyor bende çorba vs yedirdiğimde 2 satte bir meyve yoğurt yiyince 1 saat sonra yemek istiyoryaa mesela ben 2 saate bir yedirmeye çalışıyorum en fazla 3 saate bir çünkü çok az yiyo öğünleri doktorda sık sık da olsa azarr azar yedir dedi.bide kayra gün içinde hiç süt içmez
aa aşıları var demi bak unuttum ben onu of aglıcaklar yıne..............şimdi bi güzel ikindi öğünümü de yiyeyim sonrada çıkarım zaten
ohh
ama az kaldı süt izninin bitmesine
sırf bu yüzden ve aşı olacak diye çabuk doğum günü gelmesini istemiyorum
ege gün aşırı yıyor yarım paketttt bugun aravbada yedi susun diye hep verıom arabalardaaaaaaevet yaa demirde aynen öyleee ama bu aralar krakere taktı kırt kırt yiyo :))
ay ege varya sac hastası uyurken emerken saclarımı eller yüzümü okşar ben cok mutlu olurum...uyanıkkende yollar sonrada o minicik avucu acar diger elinle o sacı alır agzına atarken ben yakalarım........eftalyasu demirde yerde bulduğu saçları gevelemyi sever :))))
nagiiişşş yaptın ızmı d.g,nünüü
kıyamam zeynepeee mutlulugunuz daim olsun nagihn ne güzel genç annesin
aman allah korusunnnnnnnkızlar dün gece mahfoluk zeynep zar zor uyudu balık edirmiştim akşam sonra 12 de uyandı beni emdi birazcık sonra bir kustu bir kustu anlatamam evin her tarafı kusmuk oldu o derece yani ağla ağla susmadı balık dokundu heralde dedim sonra uyudu gece uyandı herzamanki gibi emdi sabah iyiydi bütün günde problem yokmuş akşam eve geldim yine emzirdim yine deli gibi kustu ateşide yok şimdi uyuyo kayınvalidemde hamile olmayasın sakın sütü dokunur hamilenin dedi ama olamam hem korunuyoruz hemde adetim düzenli ve yeni bitti
kesin cekemeyen birisi var cevrenizde canim farkinda degilsinizay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana
günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)
süper selincim. hem de yağdan
kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
gozun aydin arkadasimannemler gelmişyaşasınnnnnnn..
amaaaaaaaaan bak ben asiyida unumustum pazarda bizim dogum gunumuz nevruz gunune geldiginden babamizda evde olmayacak hatta gece de gelemeye bilirşimdi bi güzel ikindi öğünümü de yiyeyim sonrada çıkarım zaten
ohh
ama az kaldı süt izninin bitmesine
sırf bu yüzden ve aşı olacak diye çabuk doğum günü gelmesini istemiyorum
bizde azar azar basladik ek gidaya sabah yarim yagda yumurta yiyo arada labne peynir meyvelilerden oglen yemekte ne varsa arada yin meyveli yogurt aksam yemekte ne varsa yemekten sonra portakal sikiyom icine azicik bal ve kan surubuyla onu veriyom yatmadan 2saat onceede 1cay bardagi balli sut veriyom artikyaa mesela ben 2 saate bir yedirmeye çalışıyorum en fazla 3 saate bir çünkü çok az yiyo öğünleri doktorda sık sık da olsa azarr azar yedir dedi.bide kayra gün içinde hiç süt içmez
iki dogdun zeynoooooooo rabbim nice guzel gunlerini gostersin anacinakızlar hepinize çoookkk ççookkk teşekkürederimmm dogumgünümüze kutladıgınz içinn
resinler cok tatli cikmis canim
canim aksama kadar bekledigi icin sutun dokunuyo olabilirmi acabakızlar dün gece mahfoluk zeynep zar zor uyudu balık edirmiştim akşam sonra 12 de uyandı beni emdi birazcık sonra bir kustu bir kustu anlatamam evin her tarafı kusmuk oldu o derece yani ağla ağla susmadı balık dokundu heralde dedim sonra uyudu gece uyandı herzamanki gibi emdi sabah iyiydi bütün günde problem yokmuş akşam eve geldim yine emzirdim yine deli gibi kustu ateşide yok şimdi uyuyo kayınvalidemde hamile olmayasın sakın sütü dokunur hamilenin dedi ama olamam hem korunuyoruz hemde adetim düzenli ve yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?