2009 Nisan Anneleri

ay bende yazıcm bnm oğlum koç eşim boğa ben ikizlerim
yani nisan mayıs haziran 3ümüz peş peşe

selam kızlar..
birkaç gündür hiç iyi değilim.
bugün doktora gittim mantar olmuş kaşıntıdan yanmadan deliriyorum.gece uyuyamıyorum halsizim ve çok sinirli oluyorum.
neden oluşur dedim naylon iç çamaşır kullananlarda çok olur dedi ama ben hep pamuklu kullanırım umumi tuvaletlerden bulaşabilir dedi hiç kullanmam uzun süren regl dolayısıyla uzun süre ped kullanmaktan olurmuş vs... ama hiçbiri değil de sanırım ben kıbrısda kaptım mikrop.oranın şebeke suyu çok pis ya da tuvaletlerden kaptım.yıkasam da dezenfekte olmadı demekki.gözünü sevdiğim domestosuu bide çok çamaşırsuyu kullanmak iyi değil derler.

bisürü ilaç merhem falan yazdı doktorum.özlemiş ecrini sevdi kendisininde kızı olmuş 4 ay önce.mini etek ve penye aldım kontrole gidince götürücem hediye bebişine.

doğum kontrol hapı yazdı adı YAZZ
vücutta su tutmayı falan önlüyormuş.yinede beklenmedik bi etkisi olursa gel dedi yasmin kilo aldırdı mesela bana kimisine kilo verdirirken..inşallah bu aldırmaz da veridirr :)

bir de muayenede çok acıdı yaa
o kadar çatı muayenesi falan oldum smear testi yaptırdım acı hissetmedim bu işkence gibi oldu
kastım biraz da kendimi sanırım.çünkü o kaşıntı ve yanma hissinin verdiği rahatsızlık yeterince sinir bozucu bide o çatal ooooof

hayrola d.günleri yzılıyor
benım eltı yaptı mantıyı yedim kaynana üstüne geldi
eltıye sabah kahve içerken dedimki saki bugun kanynana gelıcek bi geldi biz şok
ermişsin valla dedi....
6. hissim kuvettlidir....

bu akşam onda yemekteyız benım yemek kaldıııı
yarına yerız byee

geçmiş olsun cnmcm:teselli:

haftaya cumartesi 27 si mirayıın doğum günü
nisan 7 çarşamba ecemin doğum günü
17 si keremin doğum günü cumartesiye geliyo 27side selenin doğum günü

Miry ın d.günü 29 unda Sultancım,ama büyük ihtimalle pazar yaparız,Tabi büyük bir parti yaparsak,daha karar vermedim ben??Belki sadce annem,babam,kardeşim eşim ben kutlarız,o zaman da Pazartesi yaparız.Belli değil yani..

Ben çok korkarım öyle yalan söylemekten ,hele de hastalıkla ilgili,sanki gerçekten olacakmış gibi gelir.

ooo olmaz cnm çok kabarıyo o rulo kocaman olur :) istersen rulo kek tarifi vereyim :)

Verrr Verrrrr Verrrr

canım çok geçmiş olsun.üzüldüm.

accık geçmişe baktım ...............

benim sevgilim 10 nisan koç ben 1 nisan koç kocam 7 eylül başak........

ikinci bebekler konuşulmuş bebeklerimizi büyütürken hepimiz bir şekilde zorluklar çektik kimimizinki uyumadı kimimizinki yemedi kimimzinki yaramaz fakat çok şükür bugünlere geldik bende yusufun o ufacık hallerini çok özledim ama o aralar bu kadar uyumumuz iyi değildi ama şimdi çook büyük bir aşk yaşıyoruz o kadar bana düşkün oldu ki anlatamam ve bu benim çok hoşuma gidiyor veee ikinci bir bebek daha istiyorum rabbimden tabiki zor olur ama onların yüzündeki o masum gülücüğü görünce dünyalar benim oluyor .....

yusufunda alnında pembe bir leke gibi bişey var arkası ne olur kız mı erkek mi? hihihihihhi

ya doğumgünü için çok düşüncelerim var ama şuan ne yapacağımı ayarlayamıyorum geçen sene şiş bir göbek geziyordum bugün doğum günü için gün sayıyorum.........

reglim yaklaştı 2 tane dodiyi götürdüm ..........

tuğba geçmiş olsun çok acı veriyor mantar ben antibiyotik kullandıktan sonra oluyor tek fitil çok iyi geliyordu çok şükür şu aralar antibiyotik kullanmıyorum........

tuğbacım gecmış olsun doğumdan sonra bendede olduydu beter bışı ya hayatımda ılk kez oldu böle bişi
yazz bana çok kanama yaptı tuğbacım yazmıştım hatırlarsan
bne bu ara seloşun doğum gunu ıcın yenı lternatıf denıyorum ya apartmandakı herkese 1 tabak verıyorum akşam ustu piştikten sonra gene götürdüm kı çabuk bıtsın herhalde adım pastane işletmecısıne çıkıcak benı gören bu gun ne var dıcek :))

elıfcım sen ne zaman musaıtsın bak sirvan gelıcek sultanla tuğbada gelır sen çarsamba musaıtmısın

Seher ben okuldayım malum,12 30 da çıkıyorum,şehir içi olsa sorun olmaz da,Gemliğe kaçta gelebilirim bilmiyorum??

Tuğba geçmiş olsun.

Ben de çok hastayım,dünden de kötüydüm,ama bugün iyize azdı,ateşim var,etlerim lime lime,burnum bir akıyor,bir tıkalı.Üstüne Miray bugün gündüz 2. uykuyu uyumadı,ben de hiç dinlenemedim o yüzden.
Akşamüstü uyudu,ama yarım saat uyudu uyumadı,kalktı,popişi de pişik ya,ağladı hep,silerken.Biz de eşimle götürdük banyoda belden aşağısını yıkadık duru suyla,biraz da suya oturttuk,ferahladı sanki.Ama ilk kez bu kadar canı yanar gbi ağladı,şımarıklık ya da yaramazlık ağlaması değildi yani:-((

Müge demişsin ya,Deniz e,2 gün senden büyüğüm elimi öp,ama sanırım yıl olarak küçüksün,yine sen öpeceksin eliiii)

Ben de söylemezsem çatlarım)Eşim Akrep,ben Oğlak,Kızım Koç!Bizde de oldu mu size,3 inatçı,napacaz bakalım??

ooyyyyy
ne güzel yazacamm sansa baak kimseler yoookkk
neyse kusura bakmayınnnnn cok bile yazdimmmm

ii gecelerrrrr
masallah bu ne derin sevgiymis bole benim kaynanama ne dersen de torununu gormeden duramaz asla demek ki zaten pekte gonlu yokmus canim

11 ayiniz hayirli olzun
bezimde esimle aramizda bayagi yas farki var sole soleyim simdiye kadar yazanlarin icinde rekor bana ait bende bi zararini gormedim sadece cocuklar icin acele etmek zorunda kaldim biraz yipratti beni o kadar
ay benimde bazen oluyor ya çamaşır suyundan özellikle birde kaşınıyor
gecmis olsun canim bi sey cikmamasina sevindim
ayyyyyyyy canim insallah hersey yolunda gider yahu tanidiginiz varsa hazir sanki yaptirmadan izin almisiniz gibi yeniden izin alsaniz oluyomu cok mu pahaliya geliyo
bencede cok biliyolar zayif niye zayif sisko niya sosko bu ne yaaaa delirtirler adami ben lafi tikiyom genelde agizlarina yorum boslugu birakmam pek anam buyuge tikiyodum almiyodu rehaya hic vermiyom tombul napalim
heeee reha yada niye kilolu diyolar mama veriyomusum da demiyomusum ben yalamn soluyomusum heeee olsdu daha isim yok
takma anacim o adam olur ole diyenlerinde dili kurur
vallaha ben pek ole seylere inanmam ama benim buyukte vardi leke bu da oglan oldu goz cukuru maviyse sonrakide oglan oluyomus diyorlar ben inanmiyorum ama kur an da bi ayet varmis okuyunca kiz isteyenin kiz oglan isteyenin oglan oluyomus hakk ve gercek kizlar arkadas yapti tututu

kizlar gecmisi hep okuyacaktim ama 10 sayfa dayana bildim 30 sayafa yazmisiniz dayanamadim:bbo::bbo:

Bana da erkek diyorlar Mirayın arkası.Hem alnında kırmızı leke de var,2 taraftan tuttu,benim de varmış,kardeşim erkek

Ben çıkıyorum hatunlar dayanamayacağım,hastayımmmmm
Eşim de söyleniyor hastalık öyle geçmez yatarak geçer diye,netin başındayken naz da yapamıyorum hastayım diye

biliyorum cnnm şakasına yzdım :))
bu arada geçmiş olsun

geçmiş olsun tuğbacım
inş. kilo verdirir :)))

ayyy demr beni bugün bitirdi
mır mır mırrr bide babası aşağıda biliyo
ona gitmek istiyo
neyse şimdi uyudu çok şükür inş. uyanmaz sabaha kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…