geçmiş olsun cnmcm:teselli:selam kızlar..
birkaç gündür hiç iyi değilim.
bugün doktora gittim mantar olmuş kaşıntıdan yanmadan deliriyorum.gece uyuyamıyorum halsizim ve çok sinirli oluyorum.
neden oluşur dedim naylon iç çamaşır kullananlarda çok olur dedi ama ben hep pamuklu kullanırım umumi tuvaletlerden bulaşabilir dedi hiç kullanmam uzun süren regl dolayısıyla uzun süre ped kullanmaktan olurmuş vs... ama hiçbiri değil de sanırım ben kıbrısda kaptım mikrop.oranın şebeke suyu çok pis ya da tuvaletlerden kaptım.yıkasam da dezenfekte olmadı demekki.gözünü sevdiğim domestosuu bide çok çamaşırsuyu kullanmak iyi değil derler.
bisürü ilaç merhem falan yazdı doktorum.özlemiş ecrini sevdi kendisininde kızı olmuş 4 ay önce.mini etek ve penye aldım kontrole gidince götürücem hediye bebişine.
doğum kontrol hapı yazdı adı YAZZ
vücutta su tutmayı falan önlüyormuş.yinede beklenmedik bi etkisi olursa gel dedi yasmin kilo aldırdı mesela bana kimisine kilo verdirirken..inşallah bu aldırmaz da veridirr :)
haftaya cumartesi 27 si mirayıın doğum günü
nisan 7 çarşamba ecemin doğum günü
17 si keremin doğum günü cumartesiye geliyo 27side selenin doğum günü
ne kaçması bacım burdayım ..
haftaya dediğim önümüzdeki hafta içi iste..
çarşamba olsa süper olur. tabii ama siz günü belirleyin ben bir şekilde kılıf uydururum..
arpor alırım , hasta olurum , izin alırım ..
yeterki eşim bursaya gelsin..
dün mesela işe 10 da geldim.
eşmle evde kahvaltı yaptık.
burayada baran akşam biraz ateşlendi, dr. götürdük dedim..
yalandan kim ölmüş....
ooo olmaz cnm çok kabarıyo o rulo kocaman olur :) istersen rulo kek tarifi vereyim :)
selam kızlar..
bugün doktora gittim mantar olmuş kaşıntıdan yanmadan deliriyorum.gece uyuyamıyorum halsizim ve çok sinirli oluyorum.
neden oluşur dedim naylon iç çamaşır kullananlarda çok olur dedi ama ben hep pamuklu kullanırım umumi tuvaletlerden bulaşabilir dedi hiç kullanmam uzun süren regl dolayısıyla uzun süre ped kullanmaktan olurmuş vs... ama hiçbiri değil de sanırım ben kıbrısda kaptım mikrop.oranın şebeke suyu çok pis ya da tuvaletlerden kaptım.yıkasam da dezenfekte olmadı demekki.gözünü sevdiğim domestosuu bide çok çamaşırsuyu kullanmak iyi değil derler.
bisürü ilaç merhem falan yazdı doktorum.özlemiş ecrini sevdi kendisininde kızı olmuş 4 ay önce.mini etek ve penye aldım kontrole gidince götürücem hediye bebişine.
vücutta su tutmayı falan önlüyormuş.yinede beklenmedik bi etkisi olursa gel dedi yasmin kilo aldırdı mesela bana kimisine kilo verdirirken..inşallah bu aldırmaz da veridirr :)
bir de muayenede çok acıdı yaa
o kadar çatı muayenesi falan oldum smear testi yaptırdım acı hissetmedim bu işkence gibi oldu
kastım biraz da kendimi sanırım.çünkü o kaşıntı ve yanma hissinin verdiği rahatsızlık yeterince sinir bozucu bide o çatal ooooof
masallah bu ne derin sevgiymis bole benim kaynanama ne dersen de torununu gormeden duramaz asla demek ki zaten pekte gonlu yokmus canimooyyyyy
ne güzel yazacamm sansa baak kimseler yoookkk
neyse kusura bakmayınnnnn cok bile yazdimmmm
ii gecelerrrrr
11 ayiniz hayirli olzungünydıııııııınnnnnnnnnnn
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi
gecmis olsun canim bi sey cikmamasina sevindimay benimde bazen oluyor ya çamaşır suyundan özellikle birde kaşınıyor
ayyyyyyyy canim insallah hersey yolunda gider yahu tanidiginiz varsa hazir sanki yaptirmadan izin almisiniz gibi yeniden izin alsaniz oluyomu cok mu pahaliya geliyoselam kızlar
anneme gidicem birazdan amcamlar umreden geldi kuran okunacak annem yardıma gidicek beni bekliyo selen onda ya. kırcak kafamı geç kaldım ama size haber vereyim dedim
dün gittim belediyeye. bu işin en üst yetkilisi olan başkan yard. ile görüştürdü beni kuzen sagolsun herşeyi anlattım birazda ağladım çünkü çok dolmuştum.
o da resmi şikayet yoksa sizi görmiçem ama varsa yada olursa elk su doğlgaz kesilcek mahkemelik olcaksınız 15-25 bin para cezası olcak falan dedi.
öğrendik şimdilik resmi şikayet yokmuş. resmi nasıl oluyo bilmiyorum bu arada heralde dilekçeyle oluyo.bende herşeyi hazır pencere takılacak o zaman biz şimdi yapalım şikayet olursa haber verirsiniz eski haline getirirz hemen dedim.bi de başka bi bel. başkan yardımcısı var ailemize girip çıkan biri. o da bişey olursa haberim olsun dedi. yani yaptıktan sonra şikayet olsa da ceza falan almadan hemen eski haline getirmemeize izin verecekler sanırım.
bana kalsa eski haline çeviricem. heves falan da kalmadı zaten.am bitmişti neredeyse. geri dönersek keşke devam etseydik dicez. o yüzden şimdilik sadece pencere taktırıp bırakıcaz şikayet olmazsa devam edicez 1 ay sonra falan. olursa da yıkıcaz
en azından bu kadar çözümlendi.
ben çıktım bye.
ilginiz için hepinize çok teşekkürler çok seviyorum sizi. iyiki varsınız
bencede cok biliyolar zayif niye zayif sisko niya sosko bu ne yaaaa delirtirler adami ben lafi tikiyom genelde agizlarina yorum boslugu birakmam pek anam buyuge tikiyodum almiyodu rehaya hic vermiyom tombul napalimherkese merhaba geçmişi okuyamadımçünkü sinirlerim çok bozuk kayra dün akşam dan beri bişey yemiyo yatmadan mamasınıda yemedi kahvaltıdan da 2-3 kaşık yedi yapmadığım şey kalmadı bide herkes bişey diyo yok gelişme geriliği var yok saat başı besle yok şunu ver bunu ver ya ağzımı bozcam ulan yese zaten vericem dimi ama bende oturdum ağladım ya napsam boş almıyo işte kilo ben zaten üzülüyorum bide milletin lafı ister istemez canımı sıkıyo.
vallaha ben pek ole seylere inanmam ama benim buyukte vardi leke bu da oglan oldu goz cukuru maviyse sonrakide oglan oluyomus diyorlar ben inanmiyorum ama kur an da bi ayet varmis okuyunca kiz isteyenin kiz oglan isteyenin oglan oluyomus hakk ve gercek kizlar arkadas yapti tututuaccık geçmişe baktım ...............
benim sevgilim 10 nisan koç ben 1 nisan koç kocam 7 eylül başak........
ikinci bebekler konuşulmuş bebeklerimizi büyütürken hepimiz bir şekilde zorluklar çektik kimimizinki uyumadı kimimizinki yemedi kimimzinki yaramaz fakat çok şükür bugünlere geldik bende yusufun o ufacık hallerini çok özledim ama o aralar bu kadar uyumumuz iyi değildi ama şimdi çook büyük bir aşk yaşıyoruz o kadar bana düşkün oldu ki anlatamam ve bu benim çok hoşuma gidiyor veee ikinci bir bebek daha istiyorum rabbimden tabiki zor olur ama onların yüzündeki o masum gülücüğü görünce dünyalar benim oluyor .....
yusufunda alnında pembe bir leke gibi bişey var arkası ne olur kız mı erkek mi? hihihihihhi
ya doğumgünü için çok düşüncelerim var ama şuan ne yapacağımı ayarlayamıyorum geçen sene şiş bir göbek geziyordum bugün doğum günü için gün sayıyorum.........
biliyorum cnnm şakasına yzdım :))Müge demişsin ya,Deniz e,2 gün senden büyüğüm elimi öp,ama sanırım yıl olarak küçüksün,yine sen öpeceksin eliiii)
Ben de söylemezsem çatlarım)Eşim Akrep,ben Oğlak,Kızım Koç!Bizde de oldu mu size,3 inatçı,napacaz bakalım??
selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?