valla öyle olacak bu gidişle anca hafta içi ayarlamamız gerek şirvanda söyledi kaçtı haftaya dediği ne zamn ki acaba
ne kaçması bacım burdayım ..
haftaya dediğim önümüzdeki hafta içi iste..
çarşamba olsa süper olur. tabii ama siz günü belirleyin ben bir şekilde kılıf uydururum..
arpor alırım , hasta olurum , izin alırım ..
yeterki eşim bursaya gelsin..
dün mesela işe 10 da geldim.
eşmle evde kahvaltı yaptık.
burayada baran akşam biraz ateşlendi, dr. götürdük dedim..
yalandan kim ölmüş....
:))dikkat et de bu siteye yanlışlıkla girmesinler:)
bu hafta içi hangi gün gelcek senin kocan
ooo olmaz cnm çok kabarıyo o rulo kocaman olur :) istersen rulo kek tarifi vereyim :)
kızlar ben perşembe cuma harıc her gun musaıtım haftaya
ver istersen bunu bir deneyeceğim yuvarlağa döküyorum hadi hayırlısı
başında bekle mine 15 20 dk da pişebilir :)
tarifi unuttum ama defter araştırması yapayım yazarım :))
ben bi ara çok yapardım arayada kocaman muz koyardım üstünede çikolata sosu kestinmi şahane görünür
başında bekle mine 15 20 dk da pişebilir :)
tarifi unuttum ama defter araştırması yapayım yazarım :))
ben bi ara çok yapardım arayada kocaman muz koyardım üstünede çikolata sosu kestinmi şahane görünür
aman şirvancım bi pasta kek vs başka bişey yok bende..canım sende amma hamarat bişey çıktın...
morluk olunca erkekmi oluyomuş o niyeeeeekayranında alnında biraz morluk var herkes ikinci bebekde erkek diyor mafoldumben
banada kız diyolar hatta bazen kız diye seviyolar hoşşttt diyrum bende :)))))banada selenı gören bunu arkası erkek dıyo :)
aynen cnm aynneennn bnm abimde öyleydi.))Allahtan kız bebek için yanıp tutuşmuyorum
kadın 3ten sonra kız olur demezmi yuh dedim
napalım Allah evlatlarımızı hayırlı insanlar yapsında kız özlemi çektirmesin bize
benim abimler anneme çok yardım ederdi cam bile silerlerdi kız gibi erkek derler ya yanlış anlaşılmasın :)aynen öylelerdi çok yardımcı olurlardı
ben 2 gün büyüğüm öp elimisempatiksalakcinnimügeeeeeee bende 16 haziran doğumluyum 2 gün var aramızdaa...
cnm demirde ilk 40 gün öyleydi memeden ayrılmadan sürekli emerdiyaa nasıl farklı düşünüyoruz keşke bende sizin gibi bebeklerin kolay dönemlerinin ilk zamanlar olduğunu düşünsem 2. ye daha sıcak bakarımama eladan mı yoksa bana mı zor geliyo bilmiyorum ama ela ilk doğduğunda tüm gün uyur gece 11 de kalkar 6 a kadar otururdu memede gündüz de memede otururdu tuvalete zor giderdim yerine koyar koymaz uyanırdı gazdan çok ağlardı bi dönemde sütüm yetmemiş aç kalmış ondan çok ağladı..ben o dönemle ilgili hep kötü şeyler hatırlıyorum ne biliim..şimdi çok yorsada bi maymunluk yapıyo hemen gülüp unutuyorum ama o zaman tepkide yok ya hiç bişeye..
kızlar ben çıkıyorum ..
trafik çok başlamadan eve gidim bari..
allahım sen beni kaza beladan koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?