• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah

kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana

günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)

süper selincim. hem de yağdan

kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu

Hay Allah ya evet biri şikayet etmiştir kesin Çok üzgünüm çoook
yazık ya üzüldüm bende

hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
hayırlı olsun disiniz..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet zeynep kuzunun dogum günüüü

iyiki dogdun zeynepppppppppppppp

umarım hayatın boyunca yüzün hep gülerrr

evet nagihan aşılar kayıtlı oluyor

pis kokmaz eyşan mis bbek kkar onlar masum kuzularrr

günaydınn...

zeynep doğum günün kutlu olsun masallah.

günaydın
4 haftada 2800 vermişim ve 2400 ü yağ
çok da kötü değil
negüzel işte yavaş yavaş eniyisi.. negüsell..
oh ne güzel sizleri okudukça yapasım geliyor ama ben hayatımda diyet yapmadım napıcam ya ühüühüh
bende yapamiyom malesef..

ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah

çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
sıkma canını durdurma nedenı ne kı,ızın felanmı almak gerekıyordu acaba,vardır bır yolu heralde alıye ya sıkma canını
kreşten çocuklar geliyor fabrikayı gezmeye 50 adet minik canavar!
ohhhh gezdır ablası gezdır mınıklerı senınkıde gzecek yarın bırgün,kolay gelsın :roflol:
çok üzüldüm AliyeCİm biri kesin şikayet etmiştir masrafamı zamanamı yanacan....
her ıkısınede bence

çok üzüldüm AliyeCİm biri kesin şikayet etmiştir masrafamı zamanamı yanacan....

evet biri şikayetetmiş öyle şeyler sayıyorum ki ona içimden.eline ne geçti acaba.
masraya zamana temizlik derdine hangi birine yanayım.tam da oğumgünü telaşı arasında.
izin falan da yok diyolar. ama ben dün gece oturdum kat mülkiyeti kanununu okudum. tadilat projesi çizdirip tadilat yapılabilirmiş. gidip konuşucam belediyeyle. hiç te beceremem ama başa gelince yapıyosun işte. bu noktadan geri dönmek çok zor geliyo
belki sizden de bi fikir çıkar diye yazdım kızlar. kusura bakmayın. birinin başına gelmiştir.bu işlere bakan bi tanıdığı vardır belki diye düşündüm.

aliyecim. herkes yaptırıyor bunu..
kesin şikayet etmişler...

bence de git bi konuşş..
bide bak bakalım bidaha gelcekler mi.
beki gelmezler..

alıye bu senın hakkın mıllet neler yaptıırıyor ben ıst olsaydım gelırdım senınle,gıt söyle mülkıyetı bana aıt ıstedığımı yaptırırım de ya,kapısını penceresını değıştırecek olsam onadamı karışacaklardı de,ne demek altı üstü ek yaptırıyorsun kendı evıne,2 kat çıkmıyorsunkı fesuphanallah

aliyecim. herkes yaptırıyor bunu..
kesin şikayet etmişler...

bence de git bi konuşş..
bide bak bakalım bidaha gelcekler mi.
beki gelmezler..

evet canım herkes yaptırıyo. hem de neler yaptırmışlar. şimdi eşimle hep başımız yukarda geziyoruz evlere bakıyoruz. bazılarına çüş dedik yani okadar. benim yaptıgım onların yanında hiç. kacak kat yapmadım sonucta. zaten eve temele zarar verecek bişey de yapmam.korkarım öyle şeylerden.
bakalım amcamın kızı belediyede zabıta uzun yıllardır çalışıyo. zabıta gelseydi hallederdik diyo.bugünde birileriyle konuşmayı denicek o da. ama öyle bi yere şikayet etmişler ki. bimer varmış başbakanlık iletişim merkezi. orayı aramışlar. millet neler biliyo nelerle ugraşıyo ya.

ne ışgüzar ınsanlar var hayatta,ne geçecek ellerıne şımdı,ınşallah şıkayet değıldır gerçı onada üzülür ınsan,hayır rahatsızlıksa her köşe başı ınşaat zaten ınsanlar bır avuç yer görsün dıkıyorlar bınayı,anneannem rahmetlı modern hapıshane derdı,haklıymış ışte hapsedıyoruz kendımızı zamanla evlere,nereye geldım yıne ya

aliyecım beledıyeye gıt projenı bıldır oranın zaten kat mulkıyetı içinde olduğunu anlat yardımcı olurlar şikayet edenıde sopalamak lazım
masallah kereme
evı supurdum sıldım yemeklerımde hazır selenın çorbada pişti öğlenden sonra gezmeye gıdebılırım :)

evet canım herkes yaptırıyo. hem de neler yaptırmışlar. şimdi eşimle hep başımız yukarda geziyoruz evlere bakıyoruz. bazılarına çüş dedik yani okadar. benim yaptıgım onların yanında hiç. kacak kat yapmadım sonucta. zaten eve temele zarar verecek bişey de yapmam.korkarım öyle şeylerden.
bakalım amcamın kızı belediyede zabıta uzun yıllardır çalışıyo. zabıta gelseydi hallederdik diyo.bugünde birileriyle konuşmayı denicek o da. ama öyle bi yere şikayet etmişler ki. bimer varmış başbakanlık iletişim merkezi. orayı aramışlar. millet neler biliyo nelerle ugraşıyo ya.

yuh yanii insanlar nelerle uğraşıyor...Allahım ya..

alıye bu senın hakkın mıllet neler yaptıırıyor ben ıst olsaydım gelırdım senınle,gıt söyle mülkıyetı bana aıt ıstedığımı yaptırırım de ya,kapısını penceresını değıştırecek olsam onadamı karışacaklardı de,ne demek altı üstü ek yaptırıyorsun kendı evıne,2 kat çıkmıyorsunkı fesuphanallah

aynen öyle canım
sağol öylemcim.yanıma zaten öyle biri lazım. şirvanı mı çagırsam acaba. hazır bugün de evde:)
valla kanuna göre balkonu kapattırırken bile apartmandan imza toplamak gerekiyomuş.
ben alt katın balkonunu kapattırmıştım selenin odasında çünkü ve çok soguk geliyodu.akşam okudum ya kanunu.
evet eve iki kat para verirken çatı apartmanın ortak malı demiyo kimse. bizim catı hep akıyo ya.masrafı bütün apartmana aitmiş aslında. ama kim verir söyleyin bi. giriş kattakiler biz alttayız deyip merdivenciye para bile vermiyolar.benim catıya mi vercekler.anteni benim tepeme koyuyolar ama.ve bodrumu su basıyo temizleme parasını ben de veriyorum ortak.
yani kısacası sorun çıkarmak istersen çok sebep var ama ben takmam böyle şeyleri kimseyi kırmam ama yapan yapıyo bakın.
bidi müteahhit satarken bize demişti burayı ekleyip mutfak yaparsınız diye o aklımıza getirdi yani. şimdi de bütün apartmanın iskanını yakarlar diyomuş.
ay kızlar çok dolmuşum kusura bakmayın ya.

ne ışgüzar ınsanlar var hayatta,ne geçecek ellerıne şımdı,ınşallah şıkayet değıldır gerçı onada üzülür ınsan,hayır rahatsızlıksa her köşe başı ınşaat zaten ınsanlar bır avuç yer görsün dıkıyorlar bınayı,anneannem rahmetlı modern hapıshane derdı,haklıymış ışte hapsedıyoruz kendımızı zamanla evlere,nereye geldım yıne ya
evet canım biz bir senedir yan inşaatın gürültüsünü çektik mesela. şimdi gürültüden dolayı onlar şikayet etti belki. gel söyle benimle hallet derdini aradiığı yere bakarmısın. şimdi belediye oraya bu konu ile ilgili rapor vermek zorunda oldugundan iş zora giriyo bi de.

aliyecım beledıyeye gıt projenı bıldır oranın zaten kat mulkıyetı içinde olduğunu anlat yardımcı olurlar şikayet edenıde sopalamak lazım
masallah kereme
evı supurdum sıldım yemeklerımde hazır selenın çorbada pişti öğlenden sonra gezmeye gıdebılırım :)
sorun proje dışına çıkmamız zaten ama tadilat projesi çizdirip tadilat yapma hakkımız var kanuna göre
oh ne güzel canım işler bitmiş erkenden . gezin valla ana kız
selen annemde yine. ev çok soguk çünkü yukarısı açık olduğundan.
ben de oturdum yasin okuyorum Allah tan yardım istiyorum.

kesın şıkayet yanı,rabbım bılsın
evet canım. biliyomusun hayatta kimseye beddua etmem ama o anda sinirle Allah belasını versin dedim. sonra töbe dedim ama. Allah bildigi gibi yapsın dedim
yuh yanii insanlar nelerle uğraşıyor...Allahım ya..

evet ya ne ben öyleyim ne de çevremde böyle insanlar var. o yüzden şaşıyorum ben de nasıl bir ruh halidir bu.

ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa

doğum gününüz kutlu olsun cnm ay şaka gibi ya 1 yaşına giriyorlar:))

ay cnm çok üzüldüm umuyorum en kısa zamanda çözümlenir

aaa kerem bugün 11 aylık oldu senağlama

maşallah benim keremşantimeee...

cnm ya bende gülfem düzeldi diye baya sevinmiştim umarım bu gece uyursunuz...

bencede deniz yüzün küçücük kalmış maşallah rejime falan ihtiyacın yok bence ..

aa olurmu cnm burda arkadaşlarımızla dertleşicez tabiyki...

gözün aydın cnm çok sevindim sanada değişiklik olur..

bence bırak kalsın cnm

gözünüz aydın cnm

ben ben :)))

ya bende yüzümden zayıflarım çok kötü bir durum çirkin oluyorum o zamanda

ayy canım valla ne yapsakki bu canlara

canım ya şimdi çok merak ettim inşallah benim kekimde iyice kabarır orta boy büyükde olabilir bilmiyorum yuvarlak borcamım var ona denerim inşallah sağol

:) elifcim ben zayıflayınca yüzümden gder zaten de geçen hafta çok az uyudum hatta dışarı çıkarken gözlerimin morluğunu zor kapattım uykusuzluktanda yüzüm küçücük kalıyo :)
gülercim yaa inşallah uyur bu gece kıyamam ağlamasın gülfemcim..

Güler inan sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum,inşallah tez zamanda düzelir uyku düzeniniz.Ben bazen 2-3 kere kalkıyorum da ,çok zor geliyor,gece kalktığımda da zaten hep aklıma geliyorsunuz,sen ,Gülşen..

şekil A gözüktügü gibiiiiiiiiiii
evet zarar edersibn bırak kalsın ben genelde 4 günlük yellow melon diliom ugraşamıom artık hem sıkıldım hem aman kalmıuyyooooo

inşallah uyur gülfemcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben artık yatayım yatıcam yatıcam daha yatamadım
aşk ve ceza biitiiii

ben gitti:tomato::tomato::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

çok sağolun arkadaşlar.ama malesef yine uyumadı yine ağladı.o kadar matematik problemiş çözen ben bu proplemde çözümsüz kalakaldım.bilmiyorumkismile

Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((

yok elifcim biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz.ben de senin gibiyim.yabancı biri dersime girdiğinde çok geriliyorum.ama ben daha hiç teftiş geçirmedim...2 kere müdür geldi dersime o kadar.

yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..

gözünaydın canım.nasıl bi rahatlık anlatamam.gülfem 6 da uyandı annem geldi aldı sağolsun.ama ona da kıyamıyorum.benim yüzümden kadıncağız perişan oluyo.

yaştan çokkısmet anacım kısmet gelecek olanı bağlasan durmaz ışte,maşallah

ayyy ne güzel ıncıler gelıyor,bızede gelecek ınşallah,hadı gözünaydın

geçmış olsun canım,sesı kısılana kadar ağladı ha kıyamam ya,bu akşam benımkıde zor uyudu,kaş göz bıttı,yatağı dört döndü,kıvrıla kıvrıla ayağa kalkmaya çalışa çalışa sekın düştü,yata kalka 1 saat oyalandık

kıs sankı kendı gıdebılmış,hadı uyu 2 çocuk bakan melek,sende az yorulmuyosun ha,bıde tıtızsın maşallah,tatlı rüyalar gör ınşallah

öyle deme buda bır sorun,tabıkı yazacaksın bızde arkadaşınsak ortak olacaz yardım edemesekte

amin deniz
evet elif denize katılıyoum byeeeeeeeee[/QUOTE
alemsın kıs melek hade get yat bayılacan şımdı yorgunluktan bacım

evet canım ya.sesi kısık şu anda iyden iye.

ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa

ne güzel heyecan vardır şimdi sizde.kolay gelsin.zeynebimizin yaşı şimdiden hayırlı olsun.

dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki

canım atlamışım.dişiniz hayırlı olsun.ben kullandım hala da kullanıyorum.bi zararı yoıktur inşallah.

canım çokpis işler bunlar.bildiğim kadarıyla apartmandan imza almak falan gerekiyo.bi kişi bile itiraz etse olmuyo.ama uğraşın.malesef türkiye gerçeği araya okkalı birilerini koymaya çalışın.bak nasıl çözülüyor sorun.

aaa kerem bugün 11 aylık oldu senağlama

maşallah kereme.

masallah kereme

seher bu ne enerji ya.maşallah sana.

BU ARADA GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTMUŞUM.
GÜNAYDINLAAAAR

Back
X