Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
kayıtlıdır canım onlarda.yeni bi kart ta verirler bence sana
günaydın yerim ben sizi. resime bayıldım:)
süper selincim. hem de yağdan
kızlar dünden beri moralim çok bozuk.hele dün çökmüş vaziyetteydim.
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
hayırlı olsun disiniz..hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet zeynep kuzunun dogum günüüü
iyiki dogdun zeynepppppppppppppp
umarım hayatın boyunca yüzün hep gülerrr
evet nagihan aşılar kayıtlı oluyor
pis kokmaz eyşan mis bbek kkar onlar masum kuzularrr
negüzel işte yavaş yavaş eniyisi.. negüsell..günaydın
4 haftada 2800 vermişim ve 2400 ü yağ
çok da kötü değil
bende yapamiyom malesef..oh ne güzel sizleri okudukça yapasım geliyor ama ben hayatımda diyet yapmadım napıcam ya ühüühüh
sıkma canını durdurma nedenı ne kı,ızın felanmı almak gerekıyordu acaba,vardır bır yolu heralde alıye ya sıkma canınıay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
çatıya tadilat yapıyoduk ya. çok ta güzel olmuştu. dün belediyeden gelip çalışmayı durdurdular.çumaya kadar eski haline getiriceksiniz diyolar.eski haline getirmek daha zor şu anda. yaptığımız masraf ta boşa gidicek. ve eve binaya zarar verecek hiçbişey yapmadık. ayrıca etraf kaçak katlarla dolu ben yasal olan katımda üstü kapalı kullanılmayan bi yeri odaya dahil ettim sadece. o kadar sıkıldım ki evi hemen satıp gidesim var burdan. aldığımızdan beri sorunlu
ohhhh gezdır ablası gezdır mınıklerı senınkıde gzecek yarın bırgün,kolay gelsın :roflol:kreşten çocuklar geliyor fabrikayı gezmeye 50 adet minik canavar!
her ıkısınede benceçok üzüldüm AliyeCİm biri kesin şikayet etmiştir masrafamı zamanamı yanacan....
aaa kerem bugün 11 aylık oldu senağlama
çok üzüldüm AliyeCİm biri kesin şikayet etmiştir masrafamı zamanamı yanacan....
aliyecim. herkes yaptırıyor bunu..
kesin şikayet etmişler...
bence de git bi konuşş..
bide bak bakalım bidaha gelcekler mi.
beki gelmezler..
evet canım herkes yaptırıyo. hem de neler yaptırmışlar. şimdi eşimle hep başımız yukarda geziyoruz evlere bakıyoruz. bazılarına çüş dedik yani okadar. benim yaptıgım onların yanında hiç. kacak kat yapmadım sonucta. zaten eve temele zarar verecek bişey de yapmam.korkarım öyle şeylerden.
bakalım amcamın kızı belediyede zabıta uzun yıllardır çalışıyo. zabıta gelseydi hallederdik diyo.bugünde birileriyle konuşmayı denicek o da. ama öyle bi yere şikayet etmişler ki. bimer varmış başbakanlık iletişim merkezi. orayı aramışlar. millet neler biliyo nelerle ugraşıyo ya.
alıye bu senın hakkın mıllet neler yaptıırıyor ben ıst olsaydım gelırdım senınle,gıt söyle mülkıyetı bana aıt ıstedığımı yaptırırım de ya,kapısını penceresını değıştırecek olsam onadamı karışacaklardı de,ne demek altı üstü ek yaptırıyorsun kendı evıne,2 kat çıkmıyorsunkı fesuphanallah
evet canım biz bir senedir yan inşaatın gürültüsünü çektik mesela. şimdi gürültüden dolayı onlar şikayet etti belki. gel söyle benimle hallet derdini aradiığı yere bakarmısın. şimdi belediye oraya bu konu ile ilgili rapor vermek zorunda oldugundan iş zora giriyo bi de.ne ışgüzar ınsanlar var hayatta,ne geçecek ellerıne şımdı,ınşallah şıkayet değıldır gerçı onada üzülür ınsan,hayır rahatsızlıksa her köşe başı ınşaat zaten ınsanlar bır avuç yer görsün dıkıyorlar bınayı,anneannem rahmetlı modern hapıshane derdı,haklıymış ışte hapsedıyoruz kendımızı zamanla evlere,nereye geldım yıne ya
sorun proje dışına çıkmamız zaten ama tadilat projesi çizdirip tadilat yapma hakkımız var kanuna görealiyecım beledıyeye gıt projenı bıldır oranın zaten kat mulkıyetı içinde olduğunu anlat yardımcı olurlar şikayet edenıde sopalamak lazım
masallah kereme
evı supurdum sıldım yemeklerımde hazır selenın çorbada pişti öğlenden sonra gezmeye gıdebılırım :)
evet canım. biliyomusun hayatta kimseye beddua etmem ama o anda sinirle Allah belasını versin dedim. sonra töbe dedim ama. Allah bildigi gibi yapsın dedimkesın şıkayet yanı,rabbım bılsın
yuh yanii insanlar nelerle uğraşıyor...Allahım ya..
ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa
ay kıyamam doğumgününzmü gelmiş.iyiki doğdun zeynep! ömrün boyunca mutlu ol inşallah
cnm ya bende gülfem düzeldi diye baya sevinmiştim umarım bu gece uyursunuz...
bencede deniz yüzün küçücük kalmış maşallah rejime falan ihtiyacın yok bence ..
aa olurmu cnm burda arkadaşlarımızla dertleşicez tabiyki...
gözün aydın cnm çok sevindim sanada değişiklik olur..
bence bırak kalsın cnm
gözünüz aydın cnm
ben ben :)))
ya bende yüzümden zayıflarım çok kötü bir durum çirkin oluyorum o zamanda
ayy canım valla ne yapsakki bu canlara
canım ya şimdi çok merak ettim inşallah benim kekimde iyice kabarır orta boy büyükde olabilir bilmiyorum yuvarlak borcamım var ona denerim inşallah sağol
:) elifcim ben zayıflayınca yüzümden gder zaten de geçen hafta çok az uyudum hatta dışarı çıkarken gözlerimin morluğunu zor kapattım uykusuzluktanda yüzüm küçücük kalıyo :)
gülercim yaa inşallah uyur bu gece kıyamam ağlamasın gülfemcim..
Güler inan sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum,inşallah tez zamanda düzelir uyku düzeniniz.Ben bazen 2-3 kere kalkıyorum da ,çok zor geliyor,gece kalktığımda da zaten hep aklıma geliyorsunuz,sen ,Gülşen..
şekil A gözüktügü gibiiiiiiiiiii
evet zarar edersibn bırak kalsın ben genelde 4 günlük yellow melon diliom ugraşamıom artık hem sıkıldım hem aman kalmıuyyooooo
inşallah uyur gülfemcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben artık yatayım yatıcam yatıcam daha yatamadım
aşk ve ceza biitiiii
ben gitti:tomato::tomato::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((
yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..
yaştan çokkısmet anacım kısmet gelecek olanı bağlasan durmaz ışte,maşallah
ayyy ne güzel ıncıler gelıyor,bızede gelecek ınşallah,hadı gözünaydın
geçmış olsun canım,sesı kısılana kadar ağladı ha kıyamam ya,bu akşam benımkıde zor uyudu,kaş göz bıttı,yatağı dört döndü,kıvrıla kıvrıla ayağa kalkmaya çalışa çalışa sekın düştü,yata kalka 1 saat oyalandık
kıs sankı kendı gıdebılmış,hadı uyu 2 çocuk bakan melek,sende az yorulmuyosun ha,bıde tıtızsın maşallah,tatlı rüyalar gör ınşallah
öyle deme buda bır sorun,tabıkı yazacaksın bızde arkadaşınsak ortak olacaz yardım edemesekte
amin deniz
evet elif denize katılıyoum byeeeeeeeee[/QUOTE
alemsın kıs melek hade get yat bayılacan şımdı yorgunluktan bacım
evet canım ya.sesi kısık şu anda iyden iye.
ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa
ne güzel heyecan vardır şimdi sizde.kolay gelsin.zeynebimizin yaşı şimdiden hayırlı olsun.
dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki
canım atlamışım.dişiniz hayırlı olsun.ben kullandım hala da kullanıyorum.bi zararı yoıktur inşallah.
canım çokpis işler bunlar.bildiğim kadarıyla apartmandan imza almak falan gerekiyo.bi kişi bile itiraz etse olmuyo.ama uğraşın.malesef türkiye gerçeği araya okkalı birilerini koymaya çalışın.bak nasıl çözülüyor sorun.
maşallah kereme.
aliyecım beledıyeye gıt projenı bıldır oranın zaten kat mulkıyetı içinde olduğunu anlat yardımcı olurlar şikayet edenıde sopalamak lazım
masallah kereme
evı supurdum sıldım yemeklerımde hazır selenın çorbada pişti öğlenden sonra gezmeye gıdebılırım :)
seher bu ne enerji ya.maşallah sana.
BU ARADA GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTMUŞUM.
GÜNAYDINLAAAAR