Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber vaaaaaaaaar kizlar
sirvan aradi simdi baran ve burak bey ikiisde annelerinin kucaklarinda uyuyorlarmis
hersey yolundaymis saat sabah 8 .30 da sezeryan olmu hepsi cok iyiler sesi yorgun geliyordu hepinize selam soyledi
bu gece ve ya yarin aksam medical goztepe hastanesinin sitesinde burak beyin resmini gorebilecekmisiz haberiniz olsun![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.htmlVersene linki müge öteki topikde bahsetmişlerdi ama yazmamıştım ben
inşallah cnm sağlıklı olsundaözlemcim hos geldın canım
muge ınsallah dıleğin olur kızın gelmıstır senınledır
elbetteki en önce onlar önemli cnm ben sadece erkek bebeği tattığım için bide kız bebeğin tadına varmak istiyorum :)) kısmet bakalımteşekkürler kızlar hoşgeldim hoşbuldum
kalbine göre versin rabbim oğlun var inşallah birde kızın olur mügecim tabiki sağlıkla
çünkü allah hayırlı evlat versin işin o kısmına gelirsen biliyorsunkı cinsiyet boş haydi sende coşşşş![]()
![]()
kızın olur inşallah daha da saçmalamiim dimi
bak gülşen arıyorum seni korkma sakın sesimden emi
kıs onun üstünden bir defa daha ulaşılamadı bana ha![]()
noluyo yaaa ben kaçırdımmmole deme ozlem yaaa korkutma beni ole bi ihtimal yok dikkat ediyoruz ama ne bileyim kortum simdi ayrica benim dusugum ve buyuk oglumdada olmustu ole reha olmadi ki zaten rehayi taaa 5ayinda hissettim YOK YOK OLAMAZ yani ben parazittendir diye dusunmustum ama simdi aklima soktun hee adetimde bu ayin 17 si ayyy allah korusun
ewet cnm doğru anladın hamileyim:84: neeeee !!!! tebrik ediyorum mügecim kk ya gelmesem haberim yok bişiden...şirvanı sormak için gelmiştim çok sevindim cnm tbrk ediyorum yanlış anlamamışımdır umarımmm:))
sağol cnmözlem gelmiş hoş gelmiş arayı böle açma bidaha canım.
ayy baran napıyoki acaba canım anlamaya çalışıyodur olup biteni.kızlar sırasıyla çiçek,sevgi,müge,tuğba sizde sağlıcakla alın kucağınıza sixzlerdende güzel haberler alalım inşallah.
saol mügecim bulmuştum yazdım ama eksik bilgi vermişim
bakalım ne zaman yanıtlayacaklar......
aman napim benim içime erkek doğuyor hayırlısı artık
birde şey diyorlar ben doğumdan sonra eşimin ailesi kız güzeli bunun arkası
kız demişlerdi alp için hani çok güzel ya oğluşum daha doğrusu kıza benziyordu biraz)