Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm yaaaa maalesef dediğin gibi biranda oluyo noluyosainsan bir anda deliriyor müge..
sonra pişman oluyorum bende bağırınca..
ben nasıl anneyim .. sakin davranmam gerekirdii... diyorum...
6 ay mıııı 3 ayını bitrdinmi sen maşallahhGeçmiş olsun sinemCim, benim midem düzeldi gibi ama dün alp çıkarınca bende bir posta
Valla müge benim ilkinde hiç başım ağrımamıştı bunda da başım ağrıyor gece bile kalkıyorum
bakalım nasıl geçecek 6 ay oy oy oy....
annemi aradım keyfi yerinde ama rengi pek yok yarına hastalanır herhalde dedi ay inş.diştir
yarın test sonuçlarını almaya dr a gidicez onuda arada gösteririm ilerlemeden tavsiyede bulunsun bari...
çok geçmiş olsun ailecekselam kızlar hem iş yoğun hemde rahatsızlıklar üstüste geldi hiç giremedim. Biz tüm aile topluca ya zehirlendik yada virüs kaptık birbirimize bulaştırdık. ishal kusma felaketti. neyse ki toparlandık sayılır. yaseminde ilk belirtiler görüldü ve en çabuk o atlattı çok şükür. biz daha ağır geçirdik. gerçi ishali vardı hala ama bakalım bugün nasıl oldu. aman dikkat edin kendinize hastalık çok zor.
cnm ben zencefili her yemeğe atıyorum 1 çay kaşığı kdrkızlar zencefil aldım toz halinde nasıl vercez?
çay yapıp içinemi bal zencefil katayım napayım
sanada geçmiş olsun elifcimMelis e de Yasemin e de çok geçm,ş olsun!
Sultan zencefili ben bala katıp verdim,toz zencefil dimi?
Miray balı seviyordu,ama öyle verince yemek istemedi.Ben de zorla ağzına verdim ne kadarını yediyse artık .Miray da az az öksürüyordu özellikle gece.Balla falan geçmedi,yarın dr. a götüreceğiz.Burnu da tıkalı,habire burnunu sildiriyor,birşey de çıkmıyor.Spreyi de asla sıktırmıyor.Bir burna kazayla sıksam öbürü kalıyor.
Benim hastalığım da iyice azdı,daha çok burnum tıkalı,bu sene zaten burnum hep böyle,bir alerjiden oluyordu,şimdi de gripten.boğazım ağrıyor ,su içerken bile.Başka halsziliğim kırgınlığım yok allahtan.
Tatile girdik gezeceğiz derken insan hastalıktan korkup dışarı da çıkmak istemiyor,üşütecek diye.Herkes hasta oluyor,geldi mi de gitmiyor,keçi midir nedir:-((
bnm için farketmez cnm yazabilirsinslm kızlar okuyorum ama yazamıyorum malesef ecem sultan yüzünden 1 sn bırakmıyor benı yarında misafirim var bugün hazırlık yaptım hamıleler var soylemıyım şimdi pek güzel şeyler :))
ya herkez hasta olmus herkeze çok geçmiş olsun elifin dediği gibi insan dışarı çıkmaya korkar oldu bitsin artık şu hastalıklar yaecemınde hala öksürüğü tam olarak geçmedi ara ara öksürüyor