• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kızlar zencefil aldım toz halinde nasıl vercez?
çay yapıp içinemi bal zencefil katayım napayım

Melis e de Yasemin e de çok geçm,ş olsun!

Sultan zencefili ben bala katıp verdim,toz zencefil dimi?
Miray balı seviyordu,ama öyle verince yemek istemedi.Ben de zorla ağzına verdim ne kadarını yediyse artık .Miray da az az öksürüyordu özellikle gece.Balla falan geçmedi,yarın dr. a götüreceğiz.Burnu da tıkalı,habire burnunu sildiriyor,birşey de çıkmıyor.Spreyi de asla sıktırmıyor.Bir burna kazayla sıksam öbürü kalıyor.

Benim hastalığım da iyice azdı,daha çok burnum tıkalı,bu sene zaten burnum hep böyle,bir alerjiden oluyordu,şimdi de gripten.boğazım ağrıyor ,su içerken bile.Başka halsziliğim kırgınlığım yok allahtan.

Tatile girdik gezeceğiz derken insan hastalıktan korkup dışarı da çıkmak istemiyor,üşütecek diye.Herkes hasta oluyor,geldi mi de gitmiyor,keçi midir nedir:-((

evet toz zencefil elif sizde geçmiş olsun
desene pazartesi müüklüler toplantısı olacak iyileşmeyi beklersek yaza kadar bekleriz heralde:))

slm kızlar okuyorum ama yazamıyorum malesef ecem sultan yüzünden 1 sn bırakmıyor benı yarında misafirim var bugün hazırlık yaptım hamıleler var soylemıyım şimdi pek güzel şeyler :))

ya herkez hasta olmus herkeze çok geçmiş olsun elifin dediği gibi insan dışarı çıkmaya korkar oldu bitsin artık şu hastalıklar ya :(ecemınde hala öksürüğü tam olarak geçmedi ara ara öksürüyor

insan bir anda deliriyor müge..
sonra pişman oluyorum bende bağırınca..

ben nasıl anneyim .. sakin davranmam gerekirdii... diyorum...
evet cnm yaaaa maalesef dediğin gibi biranda oluyo noluyosa
sonra diyorum napıyosun müge dur bi karşındaki çocuk daha

Geçmiş olsun sinemCim, benim midem düzeldi gibi ama dün alp çıkarınca bende bir posta :8:
Valla müge benim ilkinde hiç başım ağrımamıştı bunda da başım ağrıyor gece bile kalkıyorum
bakalım nasıl geçecek 6 ay oy oy oy....
annemi aradım keyfi yerinde ama rengi pek yok yarına hastalanır herhalde dedi ay inş.diştir
yarın test sonuçlarını almaya dr a gidicez onuda arada gösteririm ilerlemeden tavsiyede bulunsun bari...
6 ay mıııı 3 ayını bitrdinmi sen maşallahh
valla bnmki demir gibi hiç değil
demirde çok rahattım sadece mide bulantım vardı o da kısa sürmüştü
gerçi ondada yataklara düşmüştüm bunda hasta olduğum için böyle olmuş oloabilirim
alp demirinde bişeyi yoktur inş. geçmiş olsun
selam kızlar hem iş yoğun hemde rahatsızlıklar üstüste geldi hiç giremedim. Biz tüm aile topluca ya zehirlendik yada virüs kaptık birbirimize bulaştırdık. ishal kusma felaketti. neyse ki toparlandık sayılır. yaseminde ilk belirtiler görüldü ve en çabuk o atlattı çok şükür. biz daha ağır geçirdik. gerçi ishali vardı hala ama bakalım bugün nasıl oldu. aman dikkat edin kendinize hastalık çok zor.
çok geçmiş olsun ailecek
kızlar zencefil aldım toz halinde nasıl vercez?
çay yapıp içinemi bal zencefil katayım napayım
cnm ben zencefili her yemeğe atıyorum 1 çay kaşığı kdr
bala karıştırıp vermedim hiç
Melis e de Yasemin e de çok geçm,ş olsun!

Sultan zencefili ben bala katıp verdim,toz zencefil dimi?
Miray balı seviyordu,ama öyle verince yemek istemedi.Ben de zorla ağzına verdim ne kadarını yediyse artık .Miray da az az öksürüyordu özellikle gece.Balla falan geçmedi,yarın dr. a götüreceğiz.Burnu da tıkalı,habire burnunu sildiriyor,birşey de çıkmıyor.Spreyi de asla sıktırmıyor.Bir burna kazayla sıksam öbürü kalıyor.

Benim hastalığım da iyice azdı,daha çok burnum tıkalı,bu sene zaten burnum hep böyle,bir alerjiden oluyordu,şimdi de gripten.boğazım ağrıyor ,su içerken bile.Başka halsziliğim kırgınlığım yok allahtan.

Tatile girdik gezeceğiz derken insan hastalıktan korkup dışarı da çıkmak istemiyor,üşütecek diye.Herkes hasta oluyor,geldi mi de gitmiyor,keçi midir nedir:-((
sanada geçmiş olsun elifcim
tatilin hayırlı uğurlu olsun

bazen demirde burnuna sıktırmıyo zorla kafasını tutup sıkıyorum
slm kızlar okuyorum ama yazamıyorum malesef ecem sultan yüzünden 1 sn bırakmıyor benı yarında misafirim var bugün hazırlık yaptım hamıleler var soylemıyım şimdi pek güzel şeyler :))

ya herkez hasta olmus herkeze çok geçmiş olsun elifin dediği gibi insan dışarı çıkmaya korkar oldu bitsin artık şu hastalıklar ya :(ecemınde hala öksürüğü tam olarak geçmedi ara ara öksürüyor
bnm için farketmez cnm yazabilirsin
cnm hiçbişey çekmiyo aksine hep mide bulantısı çekiyorum
ellerine sağlık afiyet olsun

ayyyyyyyyyyyyyyyy burnum tıkandı nefes alamıyorum resmeennn
öksür öksür ciğerlerim elimde kalıcak yakında

herkese bol uykulu iyi geceler:71::54:

Akşam kendime ıhlamur kaynattım,içine de karabiber ve tarçın attım.(İlk kez denenmiştir:)
Bilmiyorum onun faydası mı oldu,biraz acısı geçti,yoksa yutkunmayı bırakın,ağzımı oynatamıyordum bile:-(

Evet ya,kuzucuklar geç yatıyor herhalde,gece kimse yazmıyor hele de.

Biran cesaret geliyor içime bu tatilde Tuvalet eğitimine başlasam mı diye,ama korkuyorum da.Eğer şimdi yapmazsam taa yaz tatiline kalacak.1 Temmuzdan sonraya.Çünkü hep benleyken başlasın istiyorum.bir annem bir ben,ikimiz farklı davranırız diye.Evdeyken nasıl olur korkmuyorum da,dışarı çıkınca nasıl yaparız,çiş geldi deyince heran WC ye götüremeyebilirim,tutabilir mi ki?

:-)) İlahi Sultan:-))

Yaa ben evde pek konuşmam,bütün gün okulda konuşuyorum ya,üşeniyorum.Bazen aklıma birşey geliyor ,bakıyorum çok uzayacak laf,vazgeçiyorum:-))

Tuğba ne yaptın kız,şu an aramızda hamile yok,bizden sır çıkmaz:-))Hem Sultan a da ilham kaynağı olurlar hehehheheh

O güne kadar iyi ederim ben kendimi merak etme:-)
Yoksa çocukların çorbasına talim:-(

eheheh çorbada yapçam merak etme hehhee ay ne güldüm he sağolasın
valla tramisu yapacam tatlı olarak salata söylemem poğça vede birde börek yapacam ilk denemem olacak güzel olmazsa karışmam he o zaman işte hepimiz çorbaya talim oluruz:))

iyi geceler kızlar.herkes hasta yaa ne dir bu böle inşallah biran evvel toparlar herkes.bende zencefil bal ve limon karışımı yapıyorum .çoğu kimse girmiyo artık gerçekten bayağ bi kopma oldu :((

evet burcu gündüz bende zor giriyorum kerem ilgi istiyor oyun istiyor sürekli oturamıyorum malesef
bundan sonra böyle mi olcak yani:(

İyi hadi,öğrendim ya menüyü,rahat uyurum artık:-)
Şaka yapıyorum haa,anlıyon dimi:23:

Az girilse bile herkes aynı saatte girse de güzel muhabbet etsek.Öbür türlü,biri giriyor,sonra başkası giriyor,geriden geriden yorum yazıyoruz yazdıklarına.Hamileyken en muhabbetler ederdik,özlüyorum valla:-(

Back
X