gelelim bize..haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık...eşimin çok samimi bir arkadaşı vardı...anası babası bu çok ufakken ölmüşler, bunla ablasınıda anneanne ve dede büyütmüş abla evli bu bekar...salı günü dedesi vefat etmişti çok yaşlıydı ama gene de çok üzüldük tabi..çocuk yıkıldı baba bilmişti onu çünkü..cuma akşamı geç saatte eşimi aradı..bu sefer de ablası vefat etmiş..şok olduk tabi...3 günde iki canlarını yitirdiler...daha çok genç...4 yaşında bir çocuk kaldı geride...eşimin arkadaşı, anneanne ki bu kişi hem evlat hem eş hemde torun acısı görmüş oldu hem de kızın eşi perişan..dün taziyeye gittik...herkes bitik...kime üzüleceğini bilemiyorsun ama sanırım en kötüsü minik efe ye oldu..şu an anlamıor ama ilerde çok acı çekecek eminim...eşim şu an cenazeye gitti ben dün bile o kadar etkilenmişim ki rüyamda gördüm hep..bugün cenazeye gidecek gücü bulamadım kendimde...bir kere daha hayatın çok kısa olduğunu anladım...akşam kızıma sarılıp ağlayıp durdum..allah önce onlara sonra bizlere sağlıklı uzun ömürler versin ve bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı da allah anasız babasız koymasın...haftasonu içinizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın ne olur...belki siz de dua edersiniz yetime idye düşündüm..
başınız sağolsun deryacım.çok üzüldüm. Allah evlat acısı göstermesin. evlatlarımızı anasız babasız bırakmasın.çok zordur eminim. Allah sabır versin aileye
oh sevgi ne güzel ya. en güzel telaşlar alışverişler işte bunlar. güle güle kullanın inşallah cicileriniziGünaydınlar...
Öncelikle mine,devrim ve mügeCim çocuklarınız yeni yaşına mutluluklarla girsin, iyiki doğurmuşsunuz iyiki burayı bulmuşsunuz ve sizleri tanımışım ....
ElifCim hiiiç telaş yapma canım kusura bakma ben sadece zaman verildi mi diye merak ettim sen nereye yazdın ben görmedim kusura bakma canım benim)
Müge inş.hava güzel olmuştur da bahçede yapabilmişindir, daha face bakmadım ben...
Hftsonu eminönüne gittim bebişime ciciler aldım, kapı süsü aldım, bebek şekerleri aldım gerçi şekeri ben ekleyecem) çok dolaştık coook güzel ve yorucu bir hftsonu oldu, halamız da hastane çıkışını getirdi çoook şeker beyaz almış fistolu filan ...
ne güzel tuğbacım sevindim. güle güle giysin prenses çok ta yakışacak eminimgünaydın
derya başınız sağolsun çok üzüldüm efe için
hava gerçekten çok kötü
bizim burası yaz kış rüzgarlıdır bir de böyle havalarda hepten çekilmez oluyor
elektrik gidip geliyor devamlı internet kesilip duruyor poffff
elbiselerimiz geldi çok güzeller.özellikle o krem rengi süslü olan kumaşı falan harika iyi ki al dediniz de almışım :)
sevindim mügecim. güzel geçmiş doğumgününüz.slm kızlarrr
sonunda gelebiledim
dün çok yorucu ama bir o kdrda güzel bi doğum günümüz oldu
maalesef hava yağmurluydu ama soğuk değildi bi ara yağdı sonra durdu yağmadı
evde yaptık balkonumuzuda açtık
demir çok eğlendi foto. çektirip durdu utandı ilk başlarda sonra alıştı abisine
pozlar verdi
baktık güneş çıktı bahçeye indik orda da fotolar çektirdik güzeldi yani
birsürü şey yapmışız meğersem bundan sonra doğum günü olanlara söylüyorum kesinlikle çok çeşit yapmayın
doğum gnünümüzü kutlayan herkese çok tşkler
bugün oğluşumun doğum günü iyiki doğmuş iyiki doğurmuşummmm yavrum bnm
Allah hepsizne sağlıklı huzur dolu uzun ömürler versin
ben bugün dr.a gidiyorum kızlar cinsiyetini öğrenicez inş.
eşim yarın gidiyo onun için bugün bi gidelim dedik
bakalım bize 2. doğum günü olacak :)))
paşamın doğum gününü kutluyorum ben de. Allah hep güzel mutlu günlerini göstersin. sağlıklı, başarılı mutlu bir ömür diliyorum demire.iyi doğurmuşuz bu kuzuları
hadi bakalım haberini de bekliyoruz merakla
devrimcim sizin de doğumgününüz iyi geçmiştir inşallah. Allah sağlıklı uzun ömürler versin güzel yavruna canım. bekliyoruz resimlerinizi
ecemin de doğum günü olacaktı bu pazar değil mi
biz de ne haberler var diye düşündüm. selenin öksürüğü geçti gibi. bi daha tekrarlamadan havalar düzelir inşallah. bugün çok kapalı bi hava var istanbulda
biz de dün yunus gösterisine gittik. ind. kuponu almıştım. çok eğlendi kuzucuklar arkadaşlarla gittik.
bi de bi haber var aslında çok sevindiğim benim. eşim bana ARABA alıyooo!!