2009 Nisan Anneleri

gelelim bize..haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık...eşimin çok samimi bir arkadaşı vardı...anası babası bu çok ufakken ölmüşler, bunla ablasınıda anneanne ve dede büyütmüş abla evli bu bekar...salı günü dedesi vefat etmişti çok yaşlıydı ama gene de çok üzüldük tabi..çocuk yıkıldı baba bilmişti onu çünkü..cuma akşamı geç saatte eşimi aradı..bu sefer de ablası vefat etmiş..şok olduk tabi...3 günde iki canlarını yitirdiler...daha çok genç...4 yaşında bir çocuk kaldı geride...eşimin arkadaşı, anneanne ki bu kişi hem evlat hem eş hemde torun acısı görmüş oldu hem de kızın eşi perişan..dün taziyeye gittik...herkes bitik...kime üzüleceğini bilemiyorsun ama sanırım en kötüsü minik efe ye oldu..şu an anlamıor ama ilerde çok acı çekecek eminim...eşim şu an cenazeye gitti ben dün bile o kadar etkilenmişim ki rüyamda gördüm hep..bugün cenazeye gidecek gücü bulamadım kendimde...bir kere daha hayatın çok kısa olduğunu anladım...akşam kızıma sarılıp ağlayıp durdum..allah önce onlara sonra bizlere sağlıklı uzun ömürler versin ve bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı da allah anasız babasız koymasın...haftasonu içinizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın ne olur...belki siz de dua edersiniz yetime idye düşündüm..

başınız sağolsun deryacım.çok üzüldüm. Allah evlat acısı göstermesin. evlatlarımızı anasız babasız bırakmasın.çok zordur eminim. Allah sabır versin aileye

Günaydınlar...
Öncelikle mine,devrim ve mügeCim çocuklarınız yeni yaşına mutluluklarla girsin, iyiki doğurmuşsunuz iyiki burayı bulmuşsunuz ve sizleri tanımışım ....
ElifCim hiiiç telaş yapma canım kusura bakma ben sadece zaman verildi mi diye merak ettim sen nereye yazdın ben görmedim kusura bakma canım benim :-))
Müge inş.hava güzel olmuştur da bahçede yapabilmişindir, daha face bakmadım ben...
Hftsonu eminönüne gittim bebişime ciciler aldım, kapı süsü aldım, bebek şekerleri aldım gerçi şekeri ben ekleyecem :-)) çok dolaştık coook güzel ve yorucu bir hftsonu oldu, halamız da hastane çıkışını getirdi çoook şeker beyaz almış fistolu filan ...
oh sevgi ne güzel ya. en güzel telaşlar alışverişler işte bunlar. güle güle kullanın inşallah cicilerinizi
günaydın
derya başınız sağolsun çok üzüldüm efe için :(
hava gerçekten çok kötü
bizim burası yaz kış rüzgarlıdır bir de böyle havalarda hepten çekilmez oluyor
elektrik gidip geliyor devamlı internet kesilip duruyor poffff

elbiselerimiz geldi çok güzeller.özellikle o krem rengi süslü olan kumaşı falan harika iyi ki al dediniz de almışım :)
ne güzel tuğbacım sevindim. güle güle giysin prenses çok ta yakışacak eminim

slm kızlarrr
sonunda gelebiledim
dün çok yorucu ama bir o kdrda güzel bi doğum günümüz oldu

maalesef hava yağmurluydu ama soğuk değildi bi ara yağdı sonra durdu yağmadı
evde yaptık balkonumuzuda açtık
demir çok eğlendi foto. çektirip durdu utandı ilk başlarda sonra alıştı abisine
pozlar verdi
baktık güneş çıktı bahçeye indik orda da fotolar çektirdik güzeldi yani
birsürü şey yapmışız meğersem bundan sonra doğum günü olanlara söylüyorum kesinlikle çok çeşit yapmayın
doğum gnünümüzü kutlayan herkese çok tşkler

bugün oğluşumun doğum günü iyiki doğmuş iyiki doğurmuşummmm yavrum bnm
Allah hepsizne sağlıklı huzur dolu uzun ömürler versin

ben bugün dr.a gidiyorum kızlar cinsiyetini öğrenicez inş.
eşim yarın gidiyo onun için bugün bi gidelim dedik
bakalım bize 2. doğum günü olacak :)))
sevindim mügecim. güzel geçmiş doğumgününüz.
paşamın doğum gününü kutluyorum ben de. Allah hep güzel mutlu günlerini göstersin. sağlıklı, başarılı mutlu bir ömür diliyorum demire.iyi doğurmuşuz bu kuzuları
hadi bakalım haberini de bekliyoruz merakla

devrimcim sizin de doğumgününüz iyi geçmiştir inşallah. Allah sağlıklı uzun ömürler versin güzel yavruna canım. bekliyoruz resimlerinizi

ecemin de doğum günü olacaktı bu pazar değil mi

biz de ne haberler var diye düşündüm. selenin öksürüğü geçti gibi. bi daha tekrarlamadan havalar düzelir inşallah. bugün çok kapalı bi hava var istanbulda
biz de dün yunus gösterisine gittik. ind. kuponu almıştım. çok eğlendi kuzucuklar arkadaşlarla gittik.

bi de bi haber var aslında çok sevindiğim benim. eşim bana ARABA alıyooo!!

selaam kızlar
internetim bozuktu giremedim herkes iyidir inş.
giremediğim zamanda doğum günü olan kuzularımızın dğum günlerini tek tek kutlar öperim:)
derya başınız sağolsun çok çok üzücü bir durum.(
face de arkadaş olduk hangimizin kim olduğunu biliyormusun facede..

gerçekten sayfa hiç ilerlememiş herkes doğum günü telaşında

keremin doğum günü 17 Nisan yani dün akşam anane babane dedeler şeklinde kutladık küçük bir pasta kestik.
gerçekten inanılmaz büyüdüler yaa Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsunlar inş.

şimdi çıkayım bulaşık mak. yerleştirilcek yemek koyulcak süpürge açılcak off of işler hiç bitmiyor
sultancım keremito nun doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin. hep mutlu olun inşallah. büyüdüler ya!
ev işleri nankör güzelim yap yap hep aynı
sultan valla beni çok heyecanlandırdın eğer gelebilirseniz çok güzel olacakkk
deryacım teşekkürler inşallah yakışır babası pek beğenmedi elbiseyi uyuz etti beni ama ben beğendim bakalım...
ev işleri hiç bitmiyor gerçekten ben bugünlerde çk boğluyorum herşey aynı kalk ecrine kahvaltı binbir şebeklikle yedir evi topla bulaşık süpür toz al ne pişirsem diye düşün pişir babasına ayrı kızına ayrı sevdiklerini hazırla pofff havalardan sanırım hiç enerjim yok

yarın kuaföre gidip saçımı boyatıcam kaşlarımı aldırıcam falan belki biraz kendime gelirim
hayırdır sultanlar doğum gününe mi geliyo yoksa.
evde olunca sürekli öyle oluyo tuğbacım ya. hem havalarda kötü. sen bi git kuaföre değişirsin biraz.

ben de evde sıkılıyodum her gün aynı diye. şimdi çalışıyorum bu seferde seleni özlüyorum onunla olmak gezmek falan istiyorum. ne kadar memnuniyetsizim bu ara.
herkese merhabalar,
Demir in doğum gününü tekrar kutlarım ,,
Kerem in de geçmiş doğum günü kutlu olsun
havalar çok ktü ne zaman ısınacak ya :(((
hafta sonu cepa avm gittik gezdik banada yi geldi yavaş yavaş Ankarayı öğreneceğim inşallah
havalar ısınıcada buluşma yapılırsa dahada harika olacak o zamana kadarda inşallah öğrenirim :))
minecim ben kaçırdım mı. senin de tayinin çıktı mı ankaraya. birliktemisiniz artık eşinle

sultancım keremito nun doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin. hep mutlu olun inşallah. büyüdüler ya!
ev işleri nankör güzelim yap yap hep aynı

hayırdır sultanlar doğum gününe mi geliyo yoksa.
evde olunca sürekli öyle oluyo tuğbacım ya. hem havalarda kötü. sen bi git kuaföre değişirsin biraz.

ben de evde sıkılıyodum her gün aynı diye. şimdi çalışıyorum bu seferde seleni özlüyorum onunla olmak gezmek falan istiyorum. ne kadar memnuniyetsizim bu ara.

minecim ben kaçırdım mı. senin de tayinin çıktı mı ankaraya. birliktemisiniz artık eşinle

canım eşimin çıktı bende bekliyorum temmuza kadar ücretsiz izin aldım Ankaradayım ...

AliyeCim çoook sevindim güle güle kullan canım, darısı başıma artık :-))
Mine dönmeden hemen bir buluşma yap ankaralılar zaten çok meraklı...
Kerem koca adam nice mutlu yıllara, büyüdüler resmen maşallah
Mügeeeeeeeeee kaçta gidiyordun dr' a geldin mi yoksa ??
çok yoğun işler yazamıyorum anca okuyorum, gerçi sflar ilerlemiyor nasılsa

sultan valla beni çok heyecanlandırdın eğer gelebilirseniz çok güzel olacakkk
deryacım teşekkürler inşallah yakışır babası pek beğenmedi elbiseyi uyuz etti beni ama ben beğendim bakalım...
ev işleri hiç bitmiyor gerçekten ben bugünlerde çk boğluyorum herşey aynı kalk ecrine kahvaltı binbir şebeklikle yedir evi topla bulaşık süpür toz al ne pişirsem diye düşün pişir babasına ayrı kızına ayrı sevdiklerini hazırla pofff havalardan sanırım hiç enerjim yok

yarın kuaföre gidip saçımı boyatıcam kaşlarımı aldırıcam falan belki biraz kendime gelirim

inş.bakalım anneme kaldı iş:>)
aynen bende kereme ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum çoğu zaman bıkkınlık geldi artık

aliye mine ve diğer keremin doğum günün kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun

sağol canım ya harika oldu oğlumda çok sevinyor dedeye gidelimmi diyorum yok baba diyor babasının yanında kalacakmış :))
oy kıyamam ya. iyi olmuş iyi.hasret gidersinler bakalım
AliyeCim çoook sevindim güle güle kullan canım, darısı başıma artık :-))
Mine dönmeden hemen bir buluşma yap ankaralılar zaten çok meraklı...
Kerem koca adam nice mutlu yıllara, büyüdüler resmen maşallah
Mügeeeeeeeeee kaçta gidiyordun dr' a geldin mi yoksa ??
çok yoğun işler yazamıyorum anca okuyorum, gerçi sflar ilerlemiyor nasılsa

sağol sevgicim. istiyorsan darısı başına canım
ben de hiç ihtimal vermiyordum.istanbulda benimle buluşmalara gelenler bilir. babamın arabasını kullanıyordum bazen de eşimden alıyodum.
geçen akşam sana bi sürprizim var dedi. eve gelince de gidip bu hafta sana bi araba beğenelim dedi şok oldum.o alıp getiricekmiş te beğenmem diye almamış. değiştirme kartı falan olsa alcaktım da diyo bi de.
ama tabi iş bakıp karar vermeye gelince işler biraz yavaşladı. bakalım bakıyoruz hala. ama çok mutlu oldum ya.
ben de mügenin haberini bekliyorum canım, çabuk girer yazar inşallah. yoksa ararım ben onu 1-2 saat sonra

AliyeCim valla bende istiyorum ama şu aralar imkansız malum ev kredisi ödüyoruz,
Eeee artık bize gelirsiniz ne güzel olur kendi arabanla,

inş.bakalım anneme kaldı iş:>)
aynen bende kereme ayrı kendimize ayrı yemek yapıyorum çoğu zaman bıkkınlık geldi artık

aliye mine ve diğer keremin doğum günün kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,sağolun

otobüs firması bakp duruyorum valla heyecanı bile çok güzel oldu ehehe inşallah herşey yolunda olur da gelirisniz

aliye hadi bakalım hayırlısı olsun yeni araban cok sevındımmmm

bizde alışverış yaptık geldik ege uyudu
bende yemek yapıcammmmmmm

aliye araban şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan cnm

tuğba bu kadar sevinmeden sonra gelemezsem çok üzülürüm vallahi

akşama ne yemek yapıyosunuz akıl verin yemek yapmaktan nefret ediyorum yaa

Son düzenleme:
kereminde d.günü kutlu olsun allah uzun ömürler versin.

aliyecim hayırlı olsun canım çok sevindim bizde bakıyoruz her hafta araba galerisi geziyoruz arabayı değiştiricez bakalım ama eşim her hafta fikir değiştiriyo ne alcağına kara veremedi daha böle biranda olmuyo yani.

bende sıkılıyorum evde artık ya hep aynı şeyler yaz gelsede şöle gezsem tozsam.aslında biran çalışıyım diyorum ama kaynanam hergün gelip bakmaz evi epey uzak kadınada yazık e bende orda kalsın istemiyorum h.sonundan h.sonuna görmeye dayanamam oğlumu şimdilik kalıyo gene çalışma işi.

sultan canım ben nohut yapıyorum akşama yanınada pilav salata .valla bende sıkılıyorum kayra herşeyi yemiyo ona yap kendine yap .

saol burcu ..
afiyet olsun nohutu severim bu saatten sonra nohut pişermiki düdüklüde pişer dimi

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anlar-resimlerini-ekleyelim.html#post18750571
adresinden devam edelim :))

çok sağolun kızlar. bir an önce almamız lazım eşime bi gaz geldi geçmesin dimi;))

inşallah sevgi havalar düzelir de ağırlaşmadan geliriiz sana da. şirvanın gelmesi lazım aydından organizasyon için.

çalışma burcu ihtiyacınız yoksa fazla. evde olunca kışın sıkıldık ondan değişiklik istiyorduk bence. ama ben şimdiden vazgeçtim çalışmaktan. yazın annemler yazlıga gidiyorlar. selen de onlarla gidicek haftasonu gidicem yanına. dayanamam o kadar ayrı kalmaya en güzel günlerinde. o da durmaz gibi geliyo zaten o kadar. arada gidip gelicem işe ama böyle sürekli 9-7 çalışmıcam sanırım.

sultancım yemeğimi annemde yiyorum o yüzden bişey diyemicem ama nohut pişmeyebilir. mercimek falan yap istersen

Bence de haklısın Aliye gerçi evde oturunca bakalım nasıl olacak,
ama şu da var tek bebişi olanlar tam büyüdüler yanınıza alıp gezebilirsiniz ne güzel

oy kıyamam ya. iyi olmuş iyi.hasret gidersinler bakalım

sağol sevgicim. istiyorsan darısı başına canım
ben de hiç ihtimal vermiyordum.istanbulda benimle buluşmalara gelenler bilir. babamın arabasını kullanıyordum bazen de eşimden alıyodum.
geçen akşam sana bi sürprizim var dedi. eve gelince de gidip bu hafta sana bi araba beğenelim dedi şok oldum.o alıp getiricekmiş te beğenmem diye almamış. değiştirme kartı falan olsa alcaktım da diyo bi de.
ama tabi iş bakıp karar vermeye gelince işler biraz yavaşladı. bakalım bakıyoruz hala. ama çok mutlu oldum ya.
ben de mügenin haberini bekliyorum canım, çabuk girer yazar inşallah. yoksa ararım ben onu 1-2 saat sonra
araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah

aliyecim şimdiden hayırlı olsun araban kazasız belasız günlerde kullan
sultancım olursa çok çok güzel olacak olmazsa hayırlısı diyeceğiz ama olsun inşallah :)

ecrin 2 3 gündür deli ediyor beni hiçbirşeyden memnun değil.
herşeyi kendi yemek istiyor eline çatal versemde tabi eliyle daha çok yiyor sonra saçına başına sürüyor sabah labneye elini daldırıp ayağına sürdü kaşla göz arası kıyem kıyemm diyor krem miş labne
az önce yıkadım yıkamak hiç sorun değil saatlerce banyoda durur ama çıkartırken bi kıyamet saç tararken bi kıyamet kuruturken bi kıyamet kopuyo

hoff ben tatil istiyorum ruhum yoruldu valla :(

Back
X