2009 Nisan Annelerinin 2.Bursa Çıkartması:)

bebeşlere maşalah çok tatlılar...:nazar:
annelere de maşşallah. kilo falan kalmamış negüzell..
çok güzel çıkmışsınız .:nazar:

kızlar hepiniz süpersiniz kim der bunlar doğum yaptı maşallahh..
sehercim kilo fala yok cnm sendeıoşuna takıyosun cnm...ben anlamadımelif ama :( merak ederim ben:D
hem 5.kişi kimdi 4 kişilik fotoyu çocuklaramı çektirdiniz hihhi

Deniz teknoloji sağolsun,makinayı ayarladık ,karşımıza koyduk da öyle çektik canım.Yani sürpriz kişi yoktu aramızda:-)

çok güzelsiniz gerçekten...annelerin hepside çok çıtır......kilodan eser yok hiçbirinizde....
amma velakin bebikler güzel ötesi....
ev sahibi mahmur miray güzel gözleriyle evine gelenleri güzel kesiyor...sonrada objektiflere ahhhhhhhhh diye esnedikten sonra bakıyor gibi....
selende sağ açıkta annem bu toplulukla sık sık bir araya geliyor ve ben bu arkadaşlarıma zamanla alışmalıyım der gibi pek bir şaşkın...
ortadaki 2 kumraldan ece hanım keremito ile pek bir bakışmış.....o kadar bakışmışlar ki sultan teyzenin evinde madem bu kadar bakıştık sizin evdede dans edelim bari düşüncesi ile akşamı geçirmişler
ve şanslı küçük adam keremito tüm kızların ilgi odağı olduğunun farkında olmadığı havasında... cool takılıyor....dudaklarda her daim pek bir güzel.....
Allah arkadaşlığınızı bozmasın hep devamı olsun bu güzel buluşmaların.....:nazar:

kızlar hepiniz süpersiniz kim der bunlar doğum yaptı maşallahh..
sehercim kilo fala yok cnm sendeıoşuna takıyosun cnm...ben anlamadımelif ama :( merak ederim ben:D
hem 5.kişi kimdi 4 kişilik fotoyu çocuklaramı çektirdiniz hihhi

ben anladım 4üde zayıf doğum kiloları gitmiş bizim gibi şişkoları çatlatıyolar :))

Çok gÜzel ÇıkmıŞsınız... ÖZELLıKLEDE KUZULAR BıR HARıKA...
DÜn sızler ıÇın ne gÜzel eĞlencelı bır gÜn olmuŞ...

KeŞke bızde aranızda olsaydık :)))

Çok güzel bir buluşma olmus kızlar. Arkadaslıgınız daim olsun. Bebişlerin maşallahı var, sizin de valla hiç dogum yapmıs gibi durmuyorsunuz. Ama itiraf edeyim ben en cok bebeişlerin beraber olmasına özendim. Nisan dısarıda bebek görünce cıldırıyor ama hiç yasıtı bebekle bir oturtup tepkisini göremedim ona yanarım.

alahımm yaaa..ben bunlarıı yirimm yirimmm..çok tatlılarrrr bunlarrrr..

ben mirayı bu kadar sarışın sanmamıştımm saçlarr sarı sarııı..uykudan uyanmış gözleriiii mahmurrr kuzucukk..

hepsii...hepinizzz çokk güzell görünüonuzz..alaın sizee dostlukk derr gibide bi pozz gördümmm sankiiiiiii...hihihiiii..

maşallahhh...bayanssulusmile

Back
X