- 9 Ekim 2008
- 1.988
- 1
- 116
- Konu Sahibi zeren_zeynep
-
güzel yüzlü,sevecen annenin tıpkı kendi gibi kızı ela doğum günün kutlu olsun bebeğim......yüzün gibi karakterinde annene benzesin....özü sözü bir,içten ve insan canlısı olasın..nice güzel yaşlara ve yıllara....
göktuğ kerem önce kutladın doğumgünlerini ama şimdide pasta iste kuzum....doğum günün kutlu olsun güzel oğlum...
toprak seni çıkaramadım ama nice güzel yaşlara anne ve babanla
elacım canım benimmmm iyiki doğdun iyiki anneciğinle tanışma fırsatımız oldun anneciğile babacığınla mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı ömürlerin olsun kuşummmmmm
ela , göktuğ kerem, toprak
doğum gününüz kutlu olsuunnnn bebişlerrr
elaya göktuğ kereme ve toprağa upuzun ömür diliyorum.nice mutlu ve sağlıklı yıllar bizden
Ela,Göktug,kerem ve toprak kuzucuklar hep mutlu olun..
iyiki dogdunuzzz
Aaa,Elacığımın doğumgünüymüş bugün.Hayatın başarılarla dolu,sağlıklı mutlu geçsin inşallah,güzel yüzün hep gülsün,hayat seni kötülüklerle karşılaştırmasın!
Kerem bebek doğumgünün kutlu olsun,anneciğin babacığınla bir ömür mutlu sağlıklı ol inşallah!
herkese çok teşekkür ederiz çok saolun kızlar bu güzel sözler hem çok sevindirdi hem duygulandırdı ..ela ve ben hepinizi seviyoruz... a.s.ela göktuğ kerem ve toprak doğum gununuz kutlu olsun nıce mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?