2009 Nisan Sıpaları Doğum Günü Kutlamaları

bu arada giremedim diye beni unutmuşunuz:)
pınar sude 19 nisan:):):) yetkili arkadaşıma:)

SELEN NİSA,GÖKTUĞ KEREM ve ELA nın doğum günlerini kutluyorum ve ömür boyu mutlu mutlu bir yaşam diliyorum.
canım oğluşum TOPRAK dün 1 yaşına girdi.allah onu bize bizide ona bağışlasın tüm anne ve babalar istemedikleri kadar bebeklerini koruyup kollayabilecek kadar uzun ömre sahip olsunlar.
ayrıca doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum.
kucukprenstoprakcan.blogspot.com henüz yapım aşamasındayım.bakarsanız tanışmış oluruz çalıştığım için foruma pek fazla birşey yazamıyorum ancak takip ediyorum.

elif
idil
demir erva
irfan
miray
duru
zeygnep-zeren
gunay ege
nisa beren
oguz
ela
göktuğ kerem
toprak

1. yaş doğum gününüz kutlu olsun melekler
yüzünüzden gülücükler eksik olmasın
opuyorumnanaktan

selencim dogum gununkutlu olsun mutlu yıllar:))
annesi 1 yaş gibi nice 1 li uzuuuunn yaşlarınıda görmen dilegıyle

elacım canım benimmmm iyiki doğdun iyiki anneciğinle tanışma fırsatımız oldun anneciğile babacığınla mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı ömürlerin olsun kuşummmmmm

ela , göktuğ kerem, toprak
doğum gününüz kutlu olsuunnnn bebişlerrr

elaya göktuğ kereme ve toprağa upuzun ömür diliyorum.nice mutlu ve sağlıklı yıllar bizden

Ela,Göktug,kerem ve toprak kuzucuklar hep mutlu olun..
iyiki dogdunuzzz

ela göktuğ kerem ve toprak doğum gununuz kutlu olsun nıce mutlu yıllara
herkese çok teşekkür ederiz çok saolun kızlar bu güzel sözler hem çok sevindirdi hem duygulandırdı ..ela ve ben hepinizi seviyoruz... a.s.

1 haftadır evimizde yoktuk kutlayamadığım tün bebeklerimizin doğumgünlerini kutluyorum..hepsi umarım çok mutlu ,ailelerine hayırlı ve çok başarılı çocuklar olur bizde hep beraber görürüz..

selen nısa adasımız doğum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara
kayracık senınde doğum dunun kutlu olsun

kayra ve selan nice mutlu yıllara.... doğum gününüz kutlu olsun...

cuma ctesi ve pazar giremedim ne çok bebiş doğmuş ne güzel )
Ela cıımın d.günü kutlu olsun annesi gibi çoook tatlı bir hanımefendi olsun hayat ona hep mutluluk getirsin.....
Toprak, ,Göktuğ Kerem,Selen Nısa ve Kayra nice yaşlara hep ailelerinizle beraber mutlu olun......
Yeni yaşında KayraCım bol bol kilo alırsın da anneciğini mutlu edersin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…