2009 Nisan Sıpaları Doğum Günü Kutlamaları

aaa kutlamalar burdan mı kabul ediliyo ben yeni gördüm yahu
kaçırdığım bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorummmm

emir kağan,
tuna
ceren

doğum gününüz kutlu, ömrünüz uzun ve sağlıklı olsun. her daim mutlu olun şekerlera.s.

bugün demirin doğum günü di mi dilek diğer topikte kutladım ama burdan da kutlayayım uzun ve mutlu bi ömür diliyorum demire

Ceren ve Emir Kağan nice nice yıllara gerçi çıkaramadım ama kusura bakmayın :-((
uzun ve sağlıklı yıllar sizlerin olsun

Anne isimleri olmayınca ben de zorlanıyorum çıkarmakta,daha doğrusu mesela 2 tane aynı isimden var,hangisi falan diye tereddüte düşüyorum.Gerçi hangisi olursa olsun bütün Nisan bebişleri bizim ehehehee

çok teşekkürlerr teyzelerriii..

oğlum artık 1 yaşında yaa..hiç büyümeyecek sanmıştım..hep o küçük gözlerle minicik elleriyle oyle yatacak sanmıştım..anneme dönüp dönüp'' anne bu büyür mü ya çok küçük '' demiştim..yavrum şimdi 1 yaşında ağlamak geliyor içimden..hep boğazımda düğümleniyor bişeyler..

hem büyümesini istiyorum hem istemiyorum nasıl bişey bu ya..

şimdi uyuyor melek oğlum..allahım onu ve tüm meleklerimizi hep korusun inşallah..hayatlarında hep hayırlı insanlar güzel şeylerle karşılaşsınlar..o minik dudakları hiç büzülmesin..hep şen kahkalar atsınlar inşallah..

ve Allahım hepimize uzun ömürler versinki hep onların yanında olabilelim..hiç boynu bükük mahsun kalmasınlar..

annecim herşeyim benim içimden bir parçam seni çok seviyorum..hep yanındayım meleğim..ay yüzlü oğlum benim..iyiki doğdun iyiki benim oğlumsun..

doğum günün kutlu ve mutlu olsun emir kağan nice mutlu yaşlara

aynı duygular hepimizde mevcut ayşecim
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasıın

Çok teşekkür ederiz. Ceren, Emir Kaan ve Demir'in de doğum günleri kutlu olsun.
Hala inanamıyorum o küçük adamın hayatıma girmesinin üzerinden 1 yıl geçtiğine....

Ecem
Nehir
YahyaCan
Doğumgünleriniz kutlu olsun,hep mutlu sağlıklı olun.Anne babanızla huzurlu bir ömür sürün.

ecem
nehir ve
yahya can' a mutlu yıllarrrr.....iyiki doğdunuz...annişlerinizi çok mutlu ettiiinizzzz.....mutlu yaşlarrrrr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…