2009 Nisan Sıpaları Doğum Günü Kutlamaları

ahhhh annesinin uykusuz meleği.....:)) Rabbim sana yeni yaşında uyku meleklerini yollasın gülfemcim...sağlıkla ve huzurla kal....nice güzel yaşlara
melis naz yeni yaşında yerleşik düzene geçesiniz....bal arısı melis naz nice yaşlara...
kayra nice yıllara

Gülfemck Yeni Yaşında Hep uyu olurmuuu

mutlu yıllar sizlerle olsun
iyiki dogdun

küçük melek.............

Doğum günümüzü kutlayan herkese çoooooooooook teşekkür ederiz. Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin.
Bizim doğumgünü çocuğu da bugün doktora gitti ve 8 tane penisilin vermiş doktor. (((

ege -efe yahya can ve nısan ecenın doğum gunlerı kutlu olsun

nisan ece mutlu yıllar..güzel ömürler...

nice yıllara nisan ece .....

İyi ki doğdun Nisan Eceeee,mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaa

doğum günün kutlu olsun nisan ece :))

nisan ece doğum günün kutlu olsun tatlı şirineeee......
çoook teşekkür ederız teyzelerı,sızı çok sevıyoruz,sızde ıyıkı varsınızalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
gülfem
melis naz
kayra

doğum gününüz kutlu olsunnnn...

nice nice sağlıklı yaşlara...

doğum gününüz kutlu olsun annelerının goncaları,ıyıkı doğdunuz

gülfemcik; melis naz ve kayra mutluluklar sizinle olsun kuzular iyi ki doğdunuz....

Kerem Kayra, Begüm, Meriç
doğum gününüz kutlu olsun. yüzünüzde gülücük, eksik olmasın.
sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrünüz olsun.

bugüne kadar doğum günlerini kutlayamadığım tüm bebeklerin doğum günü kutlu olsun. inşallah güzel bir gelecekleri olur. büyüyüp büyük insanlar olduklarında aaa ben onun bebekliğini biilirm deriz. a.s.

begüm, kerem kayra. meriç doğum gününüz kutlu olsun Rabbim mıtlu ve uzun yıllar nasip etsin inş...

Son düzenleme:
kerem kayra ,begüm name ,meriç doğum gününüz kutlu olsun kuzularım azıcık geç kaldım ama kardeşleriniz hasta günahımız af ola artık hepinizi çok öpüyorum huzur dolu ömürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…