2009 Nisan Sıpaları Doğum Günü Kutlamaları

canlarım doğum günümüzü kutlyn herkese teşekkür ederim biz hep berber yürüyoruz bu yolda çok duygulandım ya sizleri seviyorum

ecem ,nehir ve can nice yaşlar olsun

öncelikle doğumgünümüzü kutlayan annelere ve kuzucuklarına iyi dilekleri için çok teşekkür ederiz.
3 gün doğumgünü kutladık yoğunluktan ancak girebildim.
kayra
umut
tuna
ceren
emirkağan
geçmiş doğumgününüz kutlu olsun kuzucuklar. geç kaldık biraz kusura bakmayın. sağlıklı mutlu ve başarlı bir ömür diliyorum sizlere.
ve
ecem
nehir
yahyacan
iyiki doğdunuz evlere neşe getirdiniz. gülücükleriniz hiç eksik olmasın yüzünüzden. doğumgününüz kutlu olsun kuzucuklar

kızlar hepinizin bebeklerinin doğum günleri kutlu olsun.biz de doğumgünümüzü yaptık.işte pastamız.
çok aradım güzel bişey olsun diye ve buldum.önce resim çektim sonrada internetten resmin kenarlarına bazı kahramanlar koydurtturdum.çok güzel oldu.paylaşmak istedim.:1hug:

betülcüm doğ gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inş. ben de çok beğendim

kayra, umut, tuna, ceren, emir kağan geçmiş doğ. günleriniz kutlu olsun kuzular.. Allah sizlere mutluluk ve hayır dolu bir ömür nasip etsin...

ecem, nehir vee can cannnn doğum gününüz kutlu olsun İnş bir ömür mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…