Toboti bu arada yalnızlığımı paylaştığın için teşekkür ederimm
Canım benim hepimiz zaman zaman yalnız mutsuz keyifsiz hissedebiliriz kendimizi. Normal hormonlar ayakta:) İşe yaradıysa sohbetimiz ne mutlu bana. Hem ben de yalnız yalnız oturuyorum. Benimkini 3 gündür alışverişe taşıyorum akşamları. Hamiş kıyafeti falan filan alcam die. Delirttim nefret etti benden ve hamiş kıyafetlerinden. Bugün pes etti ve uyuttu kendini vakitsizce:)
Evet haklısın özellikle bu aralar sebepsiz yere ,olur olmadık şeye ağlıyorum, bugün biraz abarttım sanırım MSN'de konuşmalarımızı yok sayıp beni bugün hiç aramadı diye alınganlık yaptım. Neyse seninle konuşmak çok iyi geldi dikkatimi bebeğe yönelttin...
Şunun surasında 6 ayımız kaldı , çeksinler nazımızı ,kaprisimizi.. İyi yapmışsın alışverişe çıkarmakla ....
Hiç valla koca bi ömür geçircez Allahın izniyle beraber koçişlerle.
9 ay nedir ki... Gelir geçerrrrrrrrrrrr:)
Yalnız alışverişin sonlarına doğru şöyle oldu kociş...> :1shok::1shok::1shok:
Korktum valla:)
İSİM............................Başlangıç kg......................Şu anki kg....................Alınan kg
İNANNA13..........................62.............. .....................61.7......................... ....(-0.3)
CİCİKIZSİNEM.....................60............... ....................61............................ ....+1
BALIM................................54 ...................................54............. ....................0
HANDE 80 ..........................41...................... .............41.................................0
SMRİSK..............................61............ .......................62......................... ......+1
TALYA................................61.7......... ......................63.1........................ ......+1.4
PRETTY WOMEN................57
MARSG..............................48.7........... .......................49.9....................... ....+1,2
BLOOMS............................60.............. ...................... 64...............................+4
LİLAM.................................68.......... ..........................68.9.................... ........+0.9
MELEĞİM16........................57............... .....................57.5......................... ....+0.5
RÜYAGİBİŞEKER................60................... .................62............................ ...+2
BARCLİ...............................63........... .........................67....................... .........+4
FATOCUM .........................54....................... .............55.6...............................+ 1.6
MİNİĞİMM .........................52....................... .............55................................ + 3
GÜLSEREN....................... 68................................... .72...................................+4
GAMZE YILMAZ..................54........................ .............55.5...............................+ 1.5
EKİNSU .............................64................... ..................66............................ .....+2
EZRA 2001.........................58 ...................................59.6........... ......................+1.6
NAZLICAN ........................ 52.....................................53......... ...........................+1
KANCICEGIM......................60................ .....................61.......................... .........+1
WATERFULL.......................54................ ....................58............................ ........+4
GLABELLA.........................54............... ......................53.......................... ..........-1
SHEEDA.............................53............. ........................56........................ ...........+3
canım ben niye listede aforoz edildim ama]
:uhm:
günaydın kızlar herkes uyuyormu
benim göbiş fark etmedi hala 86
sheeda,ekinsu günaydın ...
istanbul da cok sıcak bir hava var...
ekinsu kocaeli desin walla hafta sonları kefkene kaç...
sheeda benim ev ögleden sonra güneş alıyo sabaha kadar da yanıyoruz kısında buzhane gibi kalerifer yaktıgım yüksek fatura ödedigim halde bakalım bebiş gelince nasıl ısıtcaz evi...
sheeda,ekinsu günaydın ...
istanbul da cok sıcak bir hava var...
ekinsu kocaeli desin walla hafta sonları kefkene kaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?