- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
canım sen şimdiden böyle yaparsan 9 ay nasıl geçerki,hem kendini hemde bebeği germiş olursunki ihtiyacın olan en son şey gerilmek,onun rahat bir ortama ihtıyacı war,muhakkak iyide kötüde şeyler olacak,ama sen duyduğun her kötü olayın kendı başına geleceğini düşünürsen kendıne işkence etmiş olursun,aynı şekılde iyi şeylerı düşün ki iyi olsun,şöyle bir gerçek war,hep korkulan şeyler başa gelir ,negatıf düşünürsen negatif olayı çekersin,hepimiz zaman zaman endişe duyuyoruz ,ama yersiz korkulara kapılmayada gerek yok,her şey olacağına warıo,düşük olan bebeklerde muhakkak bir sebebi olduğuna,yani bir sorun warkı bu şekilde allah onları yanına alıo,sen içini ferah tut allaha dua et hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı,sonuçta hiç birimiz kadere karşı gelemeyız
bende ay sonunda gidicem 3 boyutluyu ya o zaman yada 5.5 aylıkken görücem detalı ultrasonda
sineeem yapma böle sakin ol evet hepimiz aklının bi köşesinde var ama sabahta dedim eğer o bebek senin kaderin ve ksımetinse ne olursa olsun sağlıkla dünyaya gelir ama senin nasibin değilse hiçbişey yokkende gidebilir ama bu düşüncelerle yorma kafanı herşey olcağına vaıyo okuma dinleme böle şeyleri
kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş derler bugün benden dualarınızı esirgemeyin.
9 gün önce diş ameliyatı olmuştum ama dişim yine tekrarladı.
bugün yine gidiyorum ve tekrar lokal anesteziyle cerrahi mudahele yapılacak. dün akşam aglama krizine girdim bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyorum.
ama dişim çok kötü ve yemek yiyemiyorum. kadın doğum doktorum birşey olmaz diyor ama bu kalp dinlemiyor.
ne olur dua edin de şu işten hayırlısıyla kurtulayım.
antibiyotikte kullanmam gerekiyormuş. doktorum ona da tamam dedi. zaten bir arkadaşımda kullanmıştı.
ama çok korkuyorum işte. çok kötüyüm bugün.
ne olur dua edin. artık kurtulayım tekraralamasın bebeğim için çok üzülüyorum.
kizlar 2009 yilinin ilk anne adaylari hadi gelin burda bu heycani paylasalim.:teytey::teytey::teytey:
Benim bebegim de 29 ocakta dogacak Allah'in izniyle. Pazartesi doktora gidecegiz.Cok heyecanliyim. Belki cinsiyet de gorunur.
mrb ekinsu çok güzeldi tatil ama çabuk geçti hiç anlamadım, ben de salı gidicem doktora 2li test için son kez. değiştiriorum doktorumu ben de marmaradan tanıdık bi prof buldum ona gidicem şimdikine çok güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?