- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
:lepi::lepi::lepi:38 yaşındayım canım, o yüzden ikili testte çok korkmuştum, ama allahtan sorun çıkmadı.:dance:
Senin diş olayında inşallah bir an önce geçer, bebişin daha şimdiden antibiyotik almaya başladı, bence çok sağlıklı doğacak
Hadi bakalım sizin haberlerinizi bekliyoruz:teytey:
Sayende canım oda aradan çıktı.Ne güzel olucaktı sen de gitseydin ama saçmalamışlar neo sabahtan akşama kadar sıramı bekliyeceksin.Umarım güzel haberlerle gelirsin canım.
Emekli sandığında doğum yardımı var ama miktar 300 ytl falan olsa gerek. istersen yarın bizim maaş servisinden iyice öğrenir bilgi veririm sana.
marsg çok geçmiş olsun.bu sıkıntıları bir daha yaşamaman dileğiyle.
montesori down lu öğrencilerim oldu demişsin nerde öğretmenlik yapıyosun?özel eğitim mi yoksa?
yok canım normal okul ama sansa mıdır nedir 4 yıllık ögretmenliğimde dört down sendronlu ögrencim aldım merak ettim sakarya nın neresinde calısıyosun ben sakarya mezunuyum...
marsg gecmiş olsun canım dün girmedin ya bayagı merak ettim seni hafta sonu bilgi mi neyse o hastanenin oralardaydı cok varos yerler yaa duygu hastanesinde işimiz vardı fiyatlar düşünce her telden insan vardı görevli laf anlatamıyodu hiç birine bilge de öyledir sanırım ...
waterfull ay ne güzel iki yetişkin cocugun var erken anneliği yasamıssın deneyimlisin bizden...
hoşbulduk kıslar ben 14+5haftalığım hep kayıyor doktora ne zaman gitsem değişiyoo doğum tarihimiz falan :) valla doktora eşim sordu oda bakın dedi erkek gösterd,i ama tam söylemiyorum sayın dedi 2 gün önce gittik inş hayırlı evlatlar olur bu arada oğluşuma isim arıyorum beyendiğiniz isimleri yazarsanız sevinirim hoşş babamız zor beyeniyor ama :)
hoşbulduk kıslar ben 14+5haftalığım hep kayıyor doktora ne zaman gitsem değişiyoo doğum tarihimiz falan :) valla doktora eşim sordu oda bakın dedi erkek gösterd,i ama tam söylemiyorum sayın dedi 2 gün önce gittik inş hayırlı evlatlar olur bu arada oğluşuma isim arıyorum beyendiğiniz isimleri yazarsanız sevinirim hoşş babamız zor beyeniyor ama :)
marsg sen nerde oturuyosun canım bide bende 4 boyutluya girmek için can atıyorum beni bilgilendirirsin dimi...
ramitep ocak anneleri bebek isimleri diye bir topic var bulabilirsin orda bişiyler...sen hangi hastaneye gidiyosun ramitep
sewinirim canım,bilgimiz olsa iyi olur
kızlaaaaaar az önce benim miniğim karnıma pıt diye vurdu gibi oldu çok şaşırdım acaba omuydu ki?? CADIARZU :teytey:
kızlaaaaaar az önce benim miniğim karnıma pıt diye vurdu gibi oldu çok şaşırdım acaba omuydu ki?? CADIARZU :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?