Anne Baba Yemini
Anne / Baba Olarak;
Bu yüce varlığa kavuşmamıza izin veren Yaradan’a hep şükredeceğimize; O’nu bildiğimiz ve elde edebildiğimiz en iyi olanaklarla yetiştireceğimize; ruhunu güzelliklerle süslemesine, bedeninin kıymetini bilmesine yardımcı olacağımıza; sevmeyi, ve sevgiyi öğreteceğimize; O’nu sayacağımıza ve O’na saygıyı anlatacağımıza mutlu anında da kederli anında da daima O’nun yanında olacağımıza, ancak “Emek Verdim” diyerek haksız beklentiler içine girmeyeceğimize; O’nun varlığı için ve hayat arkadaşlığı için, hep yanımızda olan eşimize beslediğimiz sevgi, saygı ve güveni her gün tazeleyeceğimize; gözümüzün nuru, evimizin neşesi, hayatımızın anlamı olan “Bebeğimizi” kendi arzularını gerçekleştirmesi yönünde destekleyeceğimize; ama kendi arzularımızı O’nda yaşatmaya çalışmayacağımıza, kendi çıkarlarından önce toplumsal değerleri ön planda tutmasını O’na öğreteceğimize, Anneliğin / Babalığın içimizde yeşerttiği, zenginlikleri, isteyen herkesle mutluluk duyarak paylaşacağımıza; ve O’nu yazıyla, kışıyla, gündüzüyle, gecesiyle, bütün varlılığımızla daima sevip koruyacağımıza söz veririz.
benim hosuma gitti paylaşmak istedim...
tebrik ederim canım inşalalh sevincin daim sürera.s.kızlaar ben geldim sonucumu doktoruma gösterdim hersey normal dedi hihoyyytcok sevindim hoplaya zıplaya eve geldim benden 3lü yerine afm mom testi istemişti yani 3 lü ye gerek yok demişti ...
ekinsu sen academic hospital e gidiyodun sanırım bana cok yakın ben yunus emre hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi de ultrason ve hastane vasat bu fiyatların düşmesi hiç iyi olmadı hastane devlet hastanesine dönmüş ...
hmm haklisin canim taze oldugu icin kokabilir...ben de bakiniyorum zaten fikir olsun diye...belli olmaz daha da erken alabilirim cok hosuma giden bisey olursa..kismet...
ezra2001 .!.:http://www.ailemiseviyorum.com/ninni.php
kızlar bu lınke kesınlıkle bakın,her isme nınnı war,dıleyene isim konusundada fıkır werebılır,
ismi kesınleşen anneler bence şimdiden bebişinize ninnisini dınletmeye başlayın kı alışşsın,bu kanıtlanmış,anne karnında dınlenılen muzıkler bebişi doğduğunda rahatlatıomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?