günaydın kızlar, bende daha kimse yoktur diyordum ama maşallah muhabbeti koyulaştırmışsınız bile
hanımlar huhuuuu tünaydınn,muhabetiniz bol olsun :))
miniğim bir anne hiçbir zaman karamsar olmaz canım olamaz,
sen şimdi bunları düşünüp en güzel günlerini kendine dert edinme..
o dünyaya gelince göreceksin bak nasıl bir anne olacaksın sen bile şaşıracaksın..
bir anne herzaman güçlü olmalı babadan bile güçlü, Allah sana o gücü veriyor zaten..
o yüzden bugünlerin keyfini çıkar :))
günaydın kızlaaaar kahve içiorum fal bakan var mı:))
aa benim bildiim günde bi fincan kahve 2 fincan açık çay normal. ama ben de hergün içmiorum nescafeden nefret ediorum sdece arada türk kahvesi, tabi sigarasız-tatlicadiarzu-yaaaa sen ne güzel kahve içiyorsun ben hamile kaldığımdan beri bir fincan dahi içmedim doktorum yasakladı bana(((((
aa benim bildiim günde bi fincan kahve 2 fincan açık çay normal. ama ben de hergün içmiorum nescafeden nefret ediorum sdece arada türk kahvesi, tabi sigarasız-tatlicadiarzu-
kahvede kafein var ve oda kasılmaları artıran bir madde. ha sigara içmişsin ha kahve hiçbir farkı yok yaniii.
kahvede kafein var ve oda kasılmaları artıran bir madde. ha sigara içmişsin ha kahve hiçbir farkı yok yaniii.
benim dr.umda günde çok isresen 1 fincan iç demişti ama içmiyim barifisfisfis
peki ya karnımız iyice şişdiğinde artık nefes bile zor aldığımız zamanlar geldiğinde ne olacak canım yaa bunlar beni çok korkutuyor benim şimdiden karnım çok büyük o zaman nasıl olurum allah bilir. bide doğum korkusu oluversede bi bitse diyorum yani..
kısla rben önceden çay hastasıydım şidmi içemiyorum türk kahvesi hergün içerdim azıma süremiyorum. ama çay içmeyi çok özeledim . doğumdan sonra bi demlik çayı önüme alırım artık :))) ama bu seferde kansızlık yapar içme derler. nescafeyi sade ve sekersiz içmeye bayılırdım o yüzden dişlerim rengi berbattı ama hamile kalalı dişlerimde kendini buldu kocacum ne güzel dişlerin avr senin diyor :)) yazık yaa oda beçere ne sıgara içer ne kahve bizim evin erkeği ben,im galiba ama görünüş olarak sıfırın altındda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?