nivea nın numunesi geldi. işe yaramaz hiç yazmayorum bebek için bişey yok. bir pişik kremi işe yarar. kalanı bir kerelik el kremi falan gibi şeyler ...
gamze ben 17de öğrendim cinsiyeti eğer bebeğin pozisyonunu yakalarsa söler :))) kızlar çoğunuza üçlü yapılıyo doktorlarınızın ikili temiz çıktıysa neden tercih ediyolarki
ben demiştim bayağğdır hamiş pantolonu giyodum artık hamiş bluzlar da giyiyorum
gamze ben 17de öğrendim cinsiyeti eğer bebeğin pozisyonunu yakalarsa söler :))) kızlar çoğunuza üçlü yapılıyo doktorlarınızın ikili temiz çıktıysa neden tercih ediyolarki
ben demiştim bayağğdır hamiş pantolonu giyodum artık hamiş bluzlar da giyiyorum
bende tam 17.haftada öğrendim ama erkekler çabuk bellioluyo..
ben 2li de 3lüde yaptırmadım. allaha emanet.. sorun çıksa aldıramazdım zaten kafamı kaıştırmanın hiç gereği yok diye düşünüyorum. nasılsaa doğumdan sonra bebeğin topuğundan kan alıp zeka testi yapıyolar
arkadaşlar sonuçları aldık...
Allahıma binlerce şükürler olsunki temiz çıkmış,herhangi bir sorun yokmuş..
oğluşum da artık garantilenmiş oldu..
18 gün bekledim ama şu yarım saat ömrümden ömür gitti desem yalan olmaz..
eşim telefon açtı herşey çok iyiymiş dedi ağlamaktan konuşamadım yüzüne kapadım telefonu :))
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,Allah hepimizi mutlu sona kavuştursun inşallah..
18. yılımda en güzel hediyemi aldım..Allahım çok şükür sana..
Reyhan cım benim doktorum tüm testlerden istedi. 2li yapıldı 1/4000 çıktı yarında 3lü yapcak sonrada amniyo sentez diyo bakalım hayırlsı
linay cok sevindim tekrardan sana mutluluklar diliyorum inş sağlıklı güzel bebişlerinle en iyi günler snein olur. darısı bizim başımıza inş bi aksilik çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?