ya canım bende seninn her yiyip içtiğine bahane buluyor gibi olmayayım ama ne kadar pişirselerde yeme çiğköfte biliyorsundur parazit olayı var ve bizim için tehlikeli ama çok canın çektiyse bir lokma al vallahi yediğini içtiğini saymıyorum senide geçtim yiğenimi düşünüyorum
valla ya ne yesem yeme diosun minik:tomato: kocaman bi dürüm yedim inşallah bişi olmaz. birazdan çok sağlıklı kabak çorbası içicem:) ben demir ilacımı değiştirdim ya bu da dokundu kızlar ya naapsam mideme kramplar girip duruyo eskisi ferrumforttu bu ferplex şişe sıvı, hiç içmesem nolur acaba
doğumda 8 kilo gidiyormuş kesin. 3 arkadaşım doğurdu 3 de 8 kilo verim hastaneden çıktı süper dimi.
tamam işte canım sen de 8 kilo taş çatlasa 10 kilo ile kapatırsın onuda verirsin doğumda ben biraz arkandan gelirim artık ne yapayım. bu arada bebekle uğraşmaktanda zayıflıyormuş herkez acaba 1-2 killo fazla mı alsak ki
ya kızlar ya keşke hepimiz aynı şehirde olsakta bir gün oturup buluşsak ya ne iyi olurdu
http://www.webanne.com/gebelikkilohesaplayici.html
kızlar ben toplam 3 kg aldım burda ki hesaplayıcı da normal diyo sizde girin bilgilerinizi bakalım nasıl degerlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?