sağol canım..ben hala inanamıyorum kendime nasıl böyle bişey yaptım :)
hala korku var içimde aslında bunca rahatlıktan sonra nasıl yapacağım diye
allah yardım eder inşallah a.s
waterfull oğlunda pek bi yakışık maşallah,benim oğluşumda
böyle yakışıklı bir delikanlı olur inşallah :))
marsg gibi bende çok heves ediyorum boyumca oğlum olmasını a.s
canım dedım ya eşim 1 haftadır izinlıydı ,bizde pek ewde durmadık,
kızım iyi teyzesi habıre pıt pıt tekmelıo,1 haftamız kaldı kontrole bakalım bızde ayrıntılıya giricez,dinlenıorum canım da artık paztesi okul a başlıorum 2 aydan sonra zor gelecek çalışmak walla,
sen nasılsın bu saatte hayırdır kalmazdın sen iştemısın hala
okumamışım o kısmı :)) doktor dinlen diyo bizimki geziyo :))
aman iyi olsun güzelim allah sağlık verisn hepsine.
ben kaldım bu ara işler çok...
arada bakıyorum neler yazıyorsunuz diye :))
sağol canım çıkıcam birazdan. hafta sonu dinlenirim bol bol.
sağol canım..ben hala inanamıyorum kendime nasıl böyle bişey yaptım :)
hala korku var içimde aslında bunca rahatlıktan sonra nasıl yapacağım diye
allah yardım eder inşallah a.s
waterfull oğlunda pek bi yakışık maşallah,benim oğluşumda
böyle yakışıklı bir delikanlı olur inşallah :))
marsg gibi bende çok heves ediyorum boyumca oğlum olmasını a.s
selam kızlar bişey sorucam ben 19.haftaya girdim kendimi nekadar zorlasamda süt içemiyorum benimle aynı durumda olan varmı:uhmeyniri çok severim yiyorum,ayranda içmeye çalışıyorum midemde problemli süt içince çok ağrıyo dr.um mide ilacına çok yüklenme sık sık alma dedi ne yapcam bebek kalsiyum depolarından çekince bende kramplar olacak diyede korkuyorum:1shok:
selam kızlar bişey sorucam ben 19.haftaya girdim kendimi nekadar zorlasamda süt içemiyorum benimle aynı durumda olan varmı:uhmeyniri çok severim yiyorum,ayranda içmeye çalışıyorum midemde problemli süt içince çok ağrıyo dr.um mide ilacına çok yüklenme sık sık alma dedi ne yapcam bebek kalsiyum depolarından çekince bende kramplar olacak diyede korkuyorum:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?