- 6 Ağustos 2008
- 649
- 2
- 96
barcli,reyhankarakas,vanillax,uzunvebeyazbulut ve montesori slm ben gledimmmmm,,,,,nasilsiniz bakalim tatli hamisler:)
teşekkürler kançiçeğim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor:CüvCüv:montesori benim kız kardeşim geçen sene epiduralla yaptı doğumu ordada yazdıkları gibi artıları var bebeğinin doğumuna tanıklık ediyor ama pek bişey göremiyormuş sadece sesleri duyuyormuşsun malum perde çekiyorlar.birde sezaryanla doğum yaptığınd bir iki saat sonra yürütüyorlar sondayı çıkarıyorlar epiduralda yaklaşık yirmi dört saat ayağa kalkamıyorsun süraklı sır üstü yatıyorsun birde ikde bir gelip başında ağrı olup olmadığını sordular.kardeşime
yok canim ama arkasi bitti ...ön tarafini basladim...
yarin aksama flaan biter heralde,,ay cok sirin oldu ama kücücük:)))
sen naptin görüsmeyeli yoksa sen de benim gibi hep evde mi takiliyorsun?
bitince modelini isteriz ama haberin olsun...:1hug:
Allah gule gule giydirmek nasip etsin canim.
ben cinsiyetini bilmedigim icin yelegi beyaz oruyorum,kenarlarini da sariyla kaplicam.bir de önüne civcic isleyecegim sariyla bir arkadasimda gordum cok hosuma gitti:)) sen de istermisin kiz ? sana da pembe yapalim??
Tesekkurler Kancicegim bugun iyiyim herhalde bebis buyuyunce kendimi daha iyi hissedecegim bugun 19 haftalik teyzeleri.Epidurali bende istiyorum gecen hafta arkadasim epiduralle normal dogum yapti cok memnun hic aci cekmemis ustelik arkadasim icin once sezeryan demislerdi,ondan sonra kendime guvenim geldi insallah bende yaparim diye dusunuyorum.Burda neredeyse arkadaslarimin yuzde 80ni sezeryanla yapti bende istemiyorum,onun icin umidimi kesmistim taki gecen hafta arkadasim normal dogum yapana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?