bebek doğum kanalına girmesin diye sezeryanda 1 hafta öncedden alıyorlar diye biliyorum. kanala girerse zorluk oluyormuş çünkü.
sancılar başladığında doğum başladı demek bebek kanala girmiyor o zaman hemen...
Merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir..
waterfull ben de sana soracaktım sende de var mı aynı durumlar diye..
evde olsak yata kalka geçiririzde çalışırken zor geçecek gibime geliyor..
Allah yardımcımız olsun bu yaşta doğurmaya kalkarsak böyle olur işte kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar :CüvCüv:yakın zamanda üye oldum,bende 2009 ocak ayı annesi olacağım kısmetse.Allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin
durusucum kendini yormamaya çalış benim yorgunluktan heralde belim çok ağrıyor hatta ağrımayan yerim yok.birde bu aylarda omurgalarımız bebeğe göre şekil aldığından biraz yamuluyor ondan ağrı olabiliyor
merhabalar:))
15 günden soona tekrar burada olmak çok keyifli ..son bi kaç günü okuyabildim ama umarım öncesinde kötü şeyler yoktur.
ben de ankarada doktora gittim hem cd alayım hem başka bi doktor daha görsün bebişimizi die sağlıklı bi kız gördü doktor yalnız asıl paylaşmak istediğim susuz kalmış olmam ki ben etrafta su içmemle nam yapmış biriyimdir ult.daki karartılar susuzluğu gösteriomuş aman 3,5 lt yi geçin hergün ben 4-5 lt içiorum sanıodum ama içtiğimi sanıomuşum.bu arada bilgi hastanesi/batıkentte ve doktor selçuk aslan süper bi adam tavsiye ederim..
biz de aldık kızımıza bi oda takımı yapılmaya başlandı şimdi ,ladin ağacından ,odasını da boşalttık sadece bilgisayar kaldı burada,Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?