ya kızlar belki duydunuz belki duymadınız aklınızda olsun doğuma yakın yüzünüzde lekelenmeler olcakdır, doğum yapdıkdan sonra sacınızı suratınıza sürcekmişsiniz o lekelr daha cabuk gfidiyormuş, bunu bizim yakınalrımızda uygulayan bi kaç kişiden duydum, benim saacım çok uzun ben doğum yapim gelir sizede sürerim :)) sacı kısa olanalra
merhaba inanna.ben günde 2litreden fazla su içiyorum dahamı fazla içmak gerekiyomuş?3ltden fazla içmak biraz zor değilmi?
Bayanlar ACİLLL YARDIMMM istiyorum ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz biyer varmı ben istanbul bahçelievlerde oturuyorum doktorum çapa dedi ama çapadan randevu almak ölüm zaten hafta sonna kadar sürem var acil cevap yazarsanız sevinirim bide fiyatlar nedir?
günaydın kızlar daha kimse uyanmamış galiba.ben hazır topici boş bulmuşken ve işimde azken size nasıl çook yorulduğumu anlatayım.2 hafta önce izindeyken annem bel fıtığı atak yaptı.daha önceden ameliyat olmuştu zaten tekrarlamış ne yazıkki.o aralar o yüzden giremedim.neyse o biraz toparlandı ve biz ayın 5 inde döndük diyarbakıra uçaktan iner inmez arabamıza biner eşimle benden istenen kanları da zamanında verir eve öyle geçeriz diye düşünürken bir bakalım ki bizim araba çalışmıyor.aküsü bitmiş bir ay beklerken.eşim le servisi arıyoruz öğlen saati cuma namazına mı ne gitmişler bulamadık.başka bir özel servis telefonu bulduk.o geldi elinde garip bir marka aküyle eşimde bende taktırmak istemedik tabi.sonra iterek arabayı güç bela çalıştırarak kanlarımızı verip eve geldik.eşimde arbayı servise götürebildi.4 yıllık arabamız aküsünü bitirmek için işte böyle ters bi zamanı bekledi.o gün ufak tefek bir sürü aksilik de biribirini izledi anlatsam roman olur.sonra kızlar o hafta sonu evimi temizlemesi için kapıcının eşini çağırdım ne yazıkki haftasonu dolu olunca gelmdedi e tozdan durulmuyo burası nasıl bi tozlu memleket görseniz şaşarsınız.neyse eşim hadi ben yaparım sen tarif et dedi içim rahat etmeyince sayesinde mükellef bi temizlik yaptık ama neye yaradı.takip eden pazartesi ve salı günleri çölden gelen kum bulutları tertemiz evimi turuncu yaptı.kapı pencere kapalı olsada giriyor eve ya.okulların açıldığı haftaydı zaten sabah kızıma kahvaltı hazırlayıp çıkıyor öğlen eve gelip apar topar onu doyurup giydirip okula yolluyorum birde bukadar telaşın arasında toz temizle.işyerimi hiç anlatmayayım korkunçtu.neredeyse 15 günlük işi biriktirmişler .yerime bakan arkadaş da rahatsızlanınca beni beklemiş bütün evraklar.sonra kızlar geçen hafta biraz buzluğa kışlık bi şeyler koyayım dedim geçen hafta sonu.bir bakayım benim daha 8 yıllık olan buzdolabım bırak nofrostluğu kendini soğutmuyor buzluğu.tabi ben bunu pazardan dünyanın malzemesini alınca farkettim.pazar günü alınca hepsi ölece kaldı.pazartesi dolap aldık.dün sabah getirdiler.akşam koydum kışlık yiyeceklerin bozulmadan kalanlarını.bu arada dolap boşalt yenisini temizle yerleştir.ortalığın tozunu temizle canım çıktı ya.ve birde kızımın okula hazırlıkları kitap defter kaplama işleri eşimde çok yoğun uyuya kalıyo.neyse dün baya toparladım.bu koşturmada zavallı bebişime dinleneceğime dair sözler veriyorum ama bende ne zaman dinlenirim bilmiyorum.
işte arkadaşlar bu topice giremediğim zamanların özeti niteliğinde bir yazı oldu.sıktıysam özürdilerim.sadece dertleşmek istedim.a.s.
umarım bütün aksilikler sadece bunlar olur,valla başka bişi diyemiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?