bu hafta 3. ye aynı keki yapmak için mutfağa gidiyorum kızlar mutlaka deneyin bu kadar güzel bi havuçlu kek yememişsinizdir starbucksınkinden bile güzel
2 cups (su bardağı) Şeker – Ben 1 ½ cups koydum, yeterliydi)
1 ½ cups zeytinyağı ( yarı yarıya azaltmanızı öneririm)
4 yumurta
1 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı kabartma tozu
1½ çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı vanilya
2 ¼ cups un
½ cup ceviz
3 cups rendelenmiş havuç-4tane falan
Şeker ve yağı mikserle iyice karıştırın. Yumurtaları teker teker ilave edin . Kalan malzemeleri sırasıyla eklemeye ve karıştırmaya devam edin. En son sırasıyla; un kabartma tozu ceviz ve havucu ekleyin
Yağlanmış kek kalıbına boşaltarak, 180 C derecede ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin
ayy çok duygulandım ekinsucum.ne kadar hoş bi şey.annem de benim kıyafetlerimi saklamış kızım olunca giydiririm diye.ama oğluşum olcak.inşallah ikinci hamileliğimde kızım olursa artık kısmet.
smrisk ,linay çok teşekkür ederim .bu sabah eşimle sanki yeniden doğduk omuzlarımızdaki yük ne kadar ağırmış. hafifleyince daha iyi anladım. allahın izni ile yarında 4 boyutlu ultrasona gireceğim. bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım görmeyeli nerdeyse bir ay oldu işallah ondada bir sorun çıkmaz. üç gündür sıkıntıdan gözüme uyku girmemişti şimdide sevinçten uyuyamıyorum :teytey:
kızlar bakın bu resimdeki benim beşiğim tam 33 yıllık bir antika şimdi onu boyatıp yeni örtü diktirip oğlumu büyütücem inşallah, ne güzel bir duyguymuş anneme sakladığı için bunca yıl minnettarım
ekinsu canım harika birşey bu bravo annene ne güzel düşünmüş..
sen ve 33 yıl sonra senin bebeğin harika bir duygu olmalı..
aa ne güzel, inşallah kızında olur ,ama yinede bence oğluna giydirip hatıra olsun diye fotoğraf çektirebilirsin :)
uzunbulutcum seni çok iyi anlıyorum,zaman geçmez beklemekten,sevincin yarım kalır..
neyseki geçti hepsi.. 4 boyutluya nerede gireceksin..[/QUOTEsonomed de gireceğiğm .
Arkadaşlar 4 boyutlu ultrasona girenler; görüntüleri cdye aktarıp veriyolar değil mi?Bir de doktorunuz mu önerdi yoksa kendi tercihiniz miydi girmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?