günaydın hanımlarrr
ianna gözünaydın
ya bu kemikti doğumdu çok takılmayalım benim kuzende kontrole gitti 15 günü vardı doğuma nts'de sancı çıkmış ama bunda ne sancı ne açılma bi kaç gün beklediler yine tık yok sezaryene aldılar
arkadaşımında suyu geldi 25gün önce açılma olmadığı için bekletmediler sezaryene aldılar
Günaydın arkadaşlar,
güzel bi kız ismi duydum koymak isteyen olursa diye paylaşmak istedim; EFLAL anlamı ;cennetteki en güzel çiçekmiş
Dün gece bacaklarımın arasına yastık koyarak uyudum ve gerçekten çok rahat ettim hiç bacaklarım ağrımadı, sadece yatak biraz kalabalık oldu o kadar :)
aslında doktorlar para için sezeryan yapmıyorlar bence çünkü arada max. 500 lira oynuyor, onlar rahatlarına geldiği için sez. yapıyorlar saati belli günü belli hamileler ay suyum geldi ay sancım geldi diye doktoru gecenin bir yarısı yada toplantıda yada seyahatte aramamış oluyor böylece , bence tüm mesele bu[/Q
çok haklısın canımkaydirigubbakcemile5
benimde 12 haftalıkken dr gittiğimde dr bana kız ihtimalinin olabileceğini söyledi daha sonra üçlü test için gittiğimde yani 14 16. haftalarda ise erkek dedi şimdi 20haftalıkken gittiğimdede bana erkek dedi özellikle cinsiyetini sorduğumdada ultrosonda ayrıntılı olarak anlattı ama ben genede bebeğime birşeyler almadım ya farklı birşey söylerse diye şimdi artık almak istiyorum cinsiyeti kesindir artık diye düşünüyorum artık sizlerdende güzel erkek isimleri bekliyorum arkadaşlar bana önerilerinizi yazarmısınız
ilk doğumumu normal yapmıştım şimdi 2. bebeğime hamileyim inşallah bunuda normal yaparım ama çevremdeki arkadaşlardan 2. bebklerini sırf kilolu diye dr lar sezeryan yapmışlar bende ondan korkuyorum ilk normal olunca artık 2. ye sezeryan olmak istemiyorum nedense sezeryana karşı bir hassasiyetim var oda narkozdan dolayı açıkcası günler yaklaştıkca korkmayada başladım galiba
aslında doktorlar para için sezeryan yapmıyorlar bence çünkü arada max. 500 lira oynuyor, onlar rahatlarına geldiği için sez. yapıyorlar saati belli günü belli hamileler ay suyum geldi ay sancım geldi diye doktoru gecenin bir yarısı yada toplantıda yada seyahatte aramamış oluyor böylece , bence tüm mesele bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?