2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba kızlar ben pazar gününü evde geçirdim dinlendim valla inanna canım mide bulantı bendede var öğlene doğru daha çok :1shok:dün eşimin yiğeninin doğum günü vardı orda herkes kzımın ultrason görüntüsünü istemişti gösterdim bugün kızım hiç hareket etmedi akşamda karnım çok ağrıdı eşimle olmazsa dr.gidicem birazdaha bekliyim umarım kızımın bişeyi yoktur çok korkuyorum zaten zor sahip oldum senağlamasenağlama

marsg seçil hn. mesajı banada geldi canım sağol ama türkiye hastanesine gidicem çarşamba günü bide şu epiduralli doğum fiyatını öğrenemedin mi canım

slm herkese iyi pazarlar...
elagulce canim,benim de mide bulantilarim oluyor ama cok fazla degil..
son aylarda nerden ciktiysa bu da:(
bebisin hareket etmedi diye uzulme canim,bazen olur bende de oluyor ...
soyle bi uzan kendini dinle bak o zaman hareket edecektir senin minnos:)

canım senin dr.uzman olduğu için doğum fiyatı da uygundur hasta yatışa sorsaydın ben ordan öğrendim benim doğum tarihi 20 ocak sezaryen olursa ki %95 öyle olucak canım sen normal doğummu düşünüyosunCADIARZU

Bende hasta yatıştan öğrendim fiyatı, doktorun adını sordular 4000-4200 ytl dediler, tek ümidim ssk anlaşmasının ben doğurana kadar devam etmesi, ssk'lı 1000 ytl'miş,

doğumun nasıl olacağınıysa hiç düşünmek bile istemiyorum valla, aslında normal istiyorum ama çok korkuyorum, hem bakalım bebeğin durumu neyi gösterecek, hayırlısı olsunda bakiyim belki cesaretimi toplarım son zamanda, doktorda bir yorum yapmadı şimdiye kadar bu konuda

merhaba kızlar ben pazar gününü evde geçirdim dinlendim valla inanna canım mide bulantı bendede var öğlene doğru daha çok :1shok:dün eşimin yiğeninin doğum günü vardı orda herkes kzımın ultrason görüntüsünü istemişti gösterdim bugün kızım hiç hareket etmedi akşamda karnım çok ağrıdı eşimle olmazsa dr.gidicem birazdaha bekliyim umarım kızımın bişeyi yoktur çok korkuyorum zaten zor sahip oldum senağlamasenağlama

biraz çikolata falan yeseydin, oynardı belki, arasıra böyle meraklandırıyo yaramazlar, bişey olmaz Allah korusun ama bende bazen nazardan korkuyorum,

nas ve felak dualarını bol bol okuyun kızlar

evet cikolata acayip hareketlendiriyor bebekleri..
ben dr a gidecegim zaman hep cikolata yiyorum,iyice goreyim kizimi diye:)

biraz çikolata falan yeseydin, oynardı belki, arasıra böyle meraklandırıyo yaramazlar, bişey olmaz Allah korusun ama bende bazen nazardan korkuyorum,

nas ve felak dualarını bol bol okuyun kızlar

tekmeler başladı çok şükür ay kızım kaydirigubbakcemile3beni nasıl üzdü ağlamamak için kendimi zor tuttum eşimi endişelendirmek istemedim senağlamakuzicim merak etmesen zam olanakadar doğururuz bence ben sezaryen olcam riske atamam ocak 20demişti güzelim sen ne yiyosun içiyosun bende aynısını yapıyım maşallah bebişine

slm herkese iyi pazarlar...
elagulce canim,benim de mide bulantilarim oluyor ama cok fazla degil..
son aylarda nerden ciktiysa bu da:(
bebisin hareket etmedi diye uzulme canim,bazen olur bende de oluyor ...
soyle bi uzan kendini dinle bak o zaman hareket edecektir senin minnos:)

ilkkez olunca korktum :ecrin_bebek:canım bulantılar 1 haftadır var umarım geçer canım

tekmeler başladı çok şükür ay kızım kaydirigubbakcemile3beni nasıl üzdü ağlamamak için kendimi zor tuttum eşimi endişelendirmek istemedim senağlamakuzicim merak etmesen zam olanakadar doğururuz bence ben sezaryen olcam riske atamam ocak 20demişti güzelim sen ne yiyosun içiyosun bende aynısını yapıyım maşallah bebişine

Aman aman çok şükür oynasın, sen karar verdinmi ki nerde doğum yapacağına ?

Ben valla bebeğe yarayacak hiçbişey yiyemiyorum aslında, canım hep fastfood istiyocokacimcoook, ne süt içiyorum ne yumurta yiyorum hatta üzülüyodum beslenemezmi acaba diye ama maşallah iyi büyüyo, inşallah sağlığıda yerinde olur, yediklerimde tek fark eskiden meyve çok az yerdim şimdi baya çoğalttım.

Etrafımda zaten bakıyorumda etini sütünü balığını yumurtasını eksik etmeyip, kendine okadar iyi bakan hamilelerinkilerle, hiç bakamayan hamilelerin bebekleri arasında pek bir fark yok kilo bakımından ama tabi yinede sağlık ve zeka açısından iyi beslenmek lazım aslındagamyoncuiremsu

selam kızlar 2 gündür giremedim dün bütün öğleden sonra komşularımla oturduk.bugünde ev işlerinden giremeim.herkes iyidir umarım ben yarın sabah oğlumu göreceğim gelince size anlatırım.

kuzicim bir yer bulamadım yeditepe olucak bu gidişle dr.güveniyorum hastane çok iyi 2250ytl fiyatta uygun bence bakalım :ecrin_bebek:ay bide aynı zamanda senle doğum yapıyomuşuz tanışırızda kızlarımızda arkadaş olu:1hug:rsen başka hastane araştırıyomusun ben gezdiğim hastanede ya dr.beğenmiyorum ya hastaneyi fiyatlarda uçuk ay evdemi doğursak bacım:lepi:

teşekkürler kançiçeğim waterfull.

waterfull ben sana gördüğüm rüyayı anlatacaktım.senin bebeğin oluyor altını değiştiriyorsun ben hala hamileyim.seninle konuşuyoruz.ben nasıl yaparım nasıl bakarım bebeğe diye.öylle garip bir rüya idi.

İyi akşamlar,
Rüyan hayra çıksın güzelim.Sanırım kafanda bebeğe bakamayacağına dair bir soru var. Hiç sorun yapma güzelim, çok güzel bir şekilde bebekle ilgilenebiirsin.Hem rüyaların tersi çıkar çoğunlukla, demek sen benden önce doğum yapacaksın belkide:)))))

slm herkese,akrep cim hosgeldin aramazia canim....Allah bebisini kucagina almayi da nasip etsin.
waterfullcum nasilsin?hamislik nasil gidiyor....??

kuzicim bir yer bulamadım yeditepe olucak bu gidişle dr.güveniyorum hastane çok iyi 2250ytl fiyatta uygun bence bakalım :ecrin_bebek:ay bide aynı zamanda senle doğum yapıyomuşuz tanışırızda kızlarımızda arkadaş olu:1hug:rsen başka hastane araştırıyomusun ben gezdiğim hastanede ya dr.beğenmiyorum ya hastaneyi fiyatlarda uçuk ay evdemi doğursak bacım:lepi:

Olurmu olur valla kader orda da buluşturabilir bizikaydirigubbakcemile5, zaten en fazla birkaç gün farkla doğururuz biz senle, Ben araştırmıyorum ama daha önce yumurta takibi için muayenehanesine gittiğim bi doktor vardı, çok tatlı bi kadındı ve burda çamlıca ömürle anlaşması vardı, olmazsa ona giderim büyük ihtimal, bende yeditepeyi istiyorum, çok güzel hastane gerçekten ama bir doğum içinde diğer hastaneler en fazla 1000 ytl iken, oraya 4000 ytl vermek hiç mantıklı gelmiyo ya, 2250 yine fena değil tabi, zaten tüp bebek için 5-6 milyar para harcadık bide doğurmak için okadar para,
valla başlık parası alıcam ben bu kızı evlendirirken çok pahalıya mal oldukaydirigubbakcemile3

Back
X