Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim alisha seni montesori de merak etti ekin su da aynı şekilde eski sayfaları okumadın galiba cnm
eşeklik etmişim o zaman, bisürü yazmışsınız sonlara baktım sadece.size de teşk ederim kızlar, valla bundan sonra ööle uğramayan olursa doğurduundan şüphelenmeye başlıycaz çok az kaldı ya şurda daha 1.5 aylık hamişken burda yazıştıımızı hatırlıorum zaman ne çabuk geçti
inşallah ya ben de çok merak ediyorm naaptılar, ama halısı perdesi falan yok daha duvarı bile boyanmadı öle gelsin çıplak haliyle koyarım yarın falan, kasım annelerinin aldıklarını koydukları bi topic var dur sayfayı bulıyım birinin odasına çok benziyo ama onunki pembe dur koyıımalishacım iyi gezmişsin yine...
oda gelince çek fotosunu da koy merak ediyorum nasıl yapmışlar. magazada gördüğüm çok güzeldi.. inşallah begenirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-bebeklerinin-cicileri-hazirliklari-t180057/index275.html
linkleri yukarı kopyalamak lazım becerememiş![]()