2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ay geçsin o guzel kokuyu çekelim içimize... hayal gibi 2-2,5 ay sonra anne olucaz kucağımızda hep bize muhtaç bir melek :))

marsg cnm biz gidmedik prag a hava çok soğuk diye duyduk bi de program çok yoğunmuş, batı karadeniz turuna çıktık safranbolu falan, gerçi o da çok yoğundu yoruldum yani, sonra da annemlere gittim 1 hafta orda kaldım baya ara verdi siteye yani beni bi sen merak etmişsin merci cnm:)yarın nazın odası geliomuş çok heyecanlıyım yaaa:))

kızlar sizin saçlarınız çok çabuk yağlanıyomu benim şimdiye kadar böle bi sorunum yoktu şimdi 1 günde yağlanıyo

bende merak ettim alisha seni montesori de merak etti ekin su da aynı şekilde eski sayfaları okumadın galiba cnm

merabalar hanımlar:))
herkes ii çok şükür..
ben de bugün kan tahlili sonucumu aldım,o kadar kan ilacı alıorum gene de kanım az:((
kasılmalarımı sordum nst'ye girmen lazım dediler.sizin nasıl kasılmalarınız ben kafayı yiyeceğim korkudan!!kociş düşünmekten doğuracaksın erkenden dio,yasakladı bana bu konuyu ama sizler söyleyin lütfen kaç kere kasılıosunuz ya da kasılma olduğunu nasıl anlıosunuz??ya oynuosa da ben onu kasılma olarak anlıosam??offf....

bende var inanacım kansızlık şeker var die de pekmez içemiyorum sen içeblirsin.. her sabah mesela
kasılma dediğin nasıl oluyo bende de oluo sanlki böle kıprdarken bi taraf bi kaç saniye öle kalıo sende de böle mi oluyo

barcli canım benim saçlrımda da bi canlılık oluo ama öle çok yağlanmıo zaten hergün bıcı bıcı yapıp rahatlıo kızımız:))

ya aklıma geldi şimdi ebeler bana doğum yakın mı die sordular,bebek çok aşağıdaymış!!korkuorum valla...gerçi benim karnım hep aşağıda yeni inmedş yani hep aynı yerde ama??

bu arada bu site nie bööle oluo valla gıcık edio???

bende merak ettim alisha seni montesori de merak etti ekin su da aynı şekilde eski sayfaları okumadın galiba cnm

:utangac: eşeklik etmişim o zaman, bisürü yazmışsınız sonlara baktım sadece.size de teşk ederim kızlar, valla bundan sonra ööle uğramayan olursa doğurduundan şüphelenmeye başlıycaz çok az kaldı ya şurda daha 1.5 aylık hamişken burda yazıştıımızı hatırlıorum zaman ne çabuk geçti

:utangac: eşeklik etmişim o zaman, bisürü yazmışsınız sonlara baktım sadece.size de teşk ederim kızlar, valla bundan sonra ööle uğramayan olursa doğurduundan şüphelenmeye başlıycaz çok az kaldı ya şurda daha 1.5 aylık hamişken burda yazıştıımızı hatırlıorum zaman ne çabuk geçti

olur mu öle şey cnm estafurullah valla artık merak ederiz acaba bişi mi oldu doğurdu mu die haklsıın zaman ne çabuk geçti yaa bu zamana kadar anlamadık ama zaman kısaldıkça günler geçmez bize artık sabırsızlanırız

Slm bayanlar, umarim herkes iyidir.
Alisha hoşgeldin,

ay bugün vok yoğundum işlerimi torpaldadim artik iş birkamak istemiyorum her an doğum olur arkamdan laf olmasin diye :))
alisha valla artik sayfada görmediklerimizi çizelim doğurdu diye,
miniğim ne zamndir yok kesin dioğurdiu :))

ben peşin peşin söylim uzun süre olmassam banada çizik atin, benim evde pc yok kocşişim alcam sana diyor ama bakalim,
bugün hava yağmurluydiu valla ben cok seviyorum sanki heryer yikaniyor ve bütün pisliklerden ariniyormuş gibi içimde huzurla doluyor.

alishacım iyi gezmişsin yine...

oda gelince çek fotosunu da koy merak ediyorum nasıl yapmışlar. magazada gördüğüm çok güzeldi.. inşallah begenirsin canım

alishacım iyi gezmişsin yine...

oda gelince çek fotosunu da koy merak ediyorum nasıl yapmışlar. magazada gördüğüm çok güzeldi.. inşallah begenirsin canım
inşallah ya ben de çok merak ediyorm naaptılar, ama halısı perdesi falan yok daha duvarı bile boyanmadı öle gelsin çıplak haliyle koyarım yarın falan, kasım annelerinin aldıklarını koydukları bi topic var dur sayfayı bulıyım birinin odasına çok benziyo ama onunki pembe dur koyıım

Alisha hoşgeldin canım, ne güzel gezmişsiniz bundan sonra böyle başbaşa zor gezeceksiniz iyi olmuş sizin için

inanna sende bu kadar endişelenme eşin doğru söylüyor psikolojik olarak etkilenirsin kiminin göbişi aşağıda olurmuş öyle takma kafana, öyle bir durum olsa doktorun söyler sana erken doğum ihtimali yüksek diye

smrisk aferin sana bırakma öyle iş arkandan, ne zaman ayrılıyorsun işten, kocişin alsın eve bilg sonra nasıl yazışcaz, daha doğumların heyecanı olacak sonra yok uyudu yok uyumadı yok emdi emmedi yok gazı var yok ooooo daha bu muhabbetlerimiz olacak burada

evet ya bizimkinin çatıları oymalı gibiydi bi de etejerimiz de ev bizim bununki küçük oyuncak sandığı da yok odaya sığmazsa bu kadar eşya artık yrn ağlarım size , ama bu da güzel perdesini çok beğendim çalıcam

Back
X