merhaba arkadaşlar.bende ilk 54 kiloydum.şu anda 10 haftanın içindeyim kilom aynı.ama elbiselerimin içine giremiyorum.yeni kıyafetler alayım dedim kendi bedenim dar geliyor bir beden yüksek olanı belime oturuyor ama aşağısı bol geliyor.anlamadım gitti.
ya benimde midem yanıyor arada vede bişey diycem acayip acıkıyorum özellikle akşamları meyva falanla gecişdirmeye calıyorum ama olmuyor
herkese günaydın kızlar
kızlar hamilelikte dr.nız söylemiştir muhakkak aslolan çok yemek değil bebişlerimize yararlı şeyleri yemek
benim dr.örneğin bol yeşillik ve brokoli yememi önerdi haftada 1 kere balık yiyebilirsin ama büyük balıkları tercih etme dedi (içindeki çinko oranı fazla imiş ve bebeğe fazlası zarar veriyormuş)sizinde böyle önerileriniz varsa ve paylaşırsınız yararlı olur ve sağlıklı besleniriz
Haziran
Marsg ....................51 Kilo (+ 1 Kilo)
Talya ......................61.7 Kilo
pretty women ..........57 kilo
blooms ...................64 kilo (+4 kilo)
lilam .......................68.9 kilo (+900 gr)
meleğim 16........... 57.5 kilo (+500 gr)
rüyagibişeker ...........62 kilo (+2 kilo)
barcli .....................67 kilo (+ 4 kilo)
fatocum ..................54.5 kilo (+ 500 gr)
cicikızsinem ............60 kilo
miniğimm................ 56.5 kilo (+4.5 kilo)
gülseren ..................70 kilo (+2 kilo)
gamze yılmaz...........55.5 kilo (+1.5 kilo)
kızlar kilo listemizin en son hali
hata varsa affolayerimseniben
Merhaba
Boyum1,50 cm 41 kilo başladım.9.haftamdayım, kilo artışım yok. Ama ileride ne olur bilmiyorum, annem benle kızkardeşimde 10 ar kilo almış, kızkardeşimde oğlunun hamileliğinde 10 kilo aldı, sıra bende bakalım.
aslında onu bende düşünmedim değil ama sonra dedimki kendi kendime hem kilo hem haftalar kafalarımız karışmasınTalya'cım bence aldığımız kiloların yanına birde kaç haftalık olduğumuzu da yazalım ki ne kadar sürede ne kadar kilo aldığımızı daha iyi anlarız diye düşünüyorum:)
aslında onu bende düşünmedim değil ama sonra dedimki kendi kendime hem kilo hem haftalar kafalarımız karışmasın
hepimiz ocak annesiyiz 3 aşağı 5 yukarı aynı doğrultuda gidecek zaten diye düşünüyorum ama çoğunluğa uyarım isterseniz haftalarıda yazarız
canım benim sağolasın ne demişler bilgi paylaştıkça çoğalır
ezracım 60 kilomusun yoksa 56 ile kaldın 58 mi oldun canımbenimde 58+2 kg eklerseniz sewinirim
canım ya kusura bakma görmemişim seni ama bak ekledim senitalyacım benide kırmızı satırlara ekle ya hep unutuyosun
esracım nerelerdesin sen ya geldim bugün okula geldim ama sen yoktun((( napıyosun bakalım bebiş nasıl???
ezracım 60 kilomusun yoksa 56 ile kaldın 58 mi oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?