mrh arkadaşlar çok üzüntülü günlerimi atlattım hele şükür ve kendime iyi bi doktor buldum sarılığım veya hepatit b diye sende bişey yok dedi, olsa evet var derim dedi senin vucudun aşılı korkmana gerek yok dedi anlıycanız baya rahatladım bebişimin kalbide atıyordu ilkdefa duydum allah tamamına erdirsin cümlemizinki sağlıklı olur inş
kızlar merhaba bugün biraz iyiyim diye dışarı çıkıyim dedim ama herkez parfüm şişesine düşmüş gibi yada ben felaket koku alıyorum yani günüm berbattısenağlama bugün bi arkadaş ekinsuydu galiba ikili test yaptırıcaktı sonuçları yazarsan sevinirim canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyacağımız için merak ediyorum inşallah iyidira.s.
bende yanıyorum ya hele bugün burası daha da sıcak anlatamam yani.barçli cım sanada bundan gönderiyorum:::icecream::icecream:aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun
valla benim vücudum çok yanıyo yaaa
bende yanıyorum ya hele bugün burası daha da sıcak anlatamam yani.barçli cım sanada bundan gönderiyorum:::icecream::icecream:
off ayak yanması bende de var ya zaten önceden de yazları yanardı ama bu kadar değildi yatarken ayaklarımı havuza sokmuş yatıyormuşum gibi hayal ediyorum ama nafile:roflol: yıkamakta çözüm olmuyor 3-5 dk sonra yine başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?