2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ekinsu iyiyim canım evde patlıyorum sıkıntıdan haftaya doktor kontrolum var sabırsızlıkla onu bekliyorum gerci su iki haftada bebegimi o kadar cok gördüm ki ultrasonda ama bakalım bizim doktorumuz neler dicek...
nazlıcan bende braun almayı düşünüyodum ama bu atesölçerin özellikleri cok hosuma gitti ulasınca elime paylasırım düşüncelerimi sizlerle...
barcli nbr canım...

slm kizlar nasilsiniz bakalim tatli hamisler??
bu arada kasik ve bel batmalari bende de oluyor..ozellikle belimde...
yarin dr a gidince soracagim bakalim ne diyecek...
kizlar dua edin de gostersin cinsiyetini benim inattci,yoksa 1 ay daha nasil beklicem ben ya:(

bayanlar bende bu emzik şeklinde ateş öleçr var onlardan aldım 25 falandı fiyatıda ya bide bu hamilelik haftalarınızı falan koyuyosunuzya bi ben beceremedim bu işi sizin avatarlardan takip ediyorum kendi haftamıda bende bu arada 25 haftamı bitirdim
ama bugunlerde bulantılarım tekrar başladı sanki sizlerdede böyle oluyomu :CüvCüv:

ebruusta,canim gebelik bolumune bakarsan orda arkadaslar bu tickerlerin yapilisini anlatmislar...gebelik,evlilik cizelgeleri yazan basliktaydi galiba..
ordan oku sonra yaparsin canim.

Günaydın kızlar, aslında saat sabaha karşı 4,30 ama olsun:))))Uyuyamadım.Eşimi de uyandırmayayım diye kalktım yataktan, geçtim pcnin başına.
Fatocum, nazlıcan geçmiş olsun sizlere. Hele de senin durumun çok daha vahim fatocum.İnşallah bir ana önce toparlarsın, bir taraftan hamilelik bir tarafatan kolun , büyük sorun yaratıyorur sana.
Dün bende çıktım biraz alışveriş yaptım, fiyat araştırması yaptım. Reismlerini eklerim birkaç gün içinde sanırım. Ördüklerimi de ekleyeceğim zaten.Bakalım beğenecek misiniz_?
Parça parça almak en mantıklısı geldi.Eşim gider bir bebek mağazasına hepsini alır çıkarız demişti, ama oraya gittiğinde o anda herşey aklına gelmiyor liste yapmış olsan bile. O yüzden ben parça parça alayım dedim.Ekinsu marsg tamamladılar alışverişleri, yıkayıp ütülerini bile yapmışlar:roflol:Biz bekliyoruz daha.
Montesori bizde hepsi burada dan alış veriş yapıyoruz, şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Ama netten bebek eşyası almaya korkuyorum, onlar için dokunmam lazım, görmem lazım gibi düşündüğümden, sadece nette fiyat araştırması yapıyorum, yerinde kontrol.

günaydın bayanlar, umarım herkes iyidir. dün doktoruma gittim böbreği aynı durumda ama doktorum kızdı ben sana kafana takma demiyormuyum dedi ve beni postaladı. :)

fatocum en yakın zmanda çok güzel bi uyku cekmen dileğiyle.

montesori hayırlı olsun bebişinin cicileri. cok güzel annen var kıymetini bil derim ne güzel torununun cicilerini almış, allah razı olsun.

Smrisk şiirlerin çok güzel canım senmi yazdın

Fatocum geçmiş olsun zor tabi alçılı kol birde hamilesin Allah kolaylık versin üzülme

kaydirigubbakcemile2 yok kız serdar ortacın şarkısı,( bulamadım) bu şarkıyı çok seviyorum. bende azcık kızımla bana uyarladım tam olmadı ama idare eder. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar , gece kötü kötü karmakarışık rüyalar gördüm, bir halsizlik var üzerimde uyandığımdan beri geçer umarım

günaydın hanımlar napmışsınız siz gece 4 te 5 te başladınız artık yazışmaya :)) bir tek ben uyuyamıyorum sanıyordum birde :))

ilerdede bebek kucağımızda tek el bilgisayarda yazışırız geceleri artık :))

ekinsucum
hayırdır inşallah güzelim şöyle güzelce oku bir suya bildiğin duaları yıka yüzünü ferahlatır güzelim... artık zor uyuyoruz maglesef uzun sürede gece uykusu yok bize maglesef...

günaydın herkeze

ekinsu hayırdır inşallah canım bende çok kötü ve saçma rüyalar görüyorum bu aralar.

Tekrar günaydın kızlar, gece uyumayınca, bizimkileri okula, işe gönderdikten sonra uyumuşum biraz.
Hayrolsun ekinsu, o tür rüyalar hamilelikte olabiliyormuş, internette yazıyordu.Hele son aylarda fazlalaşıyormuş, sürekli olarak anneler bebeklerini düşündükleri için görüyorlarmış.
Smrisk, çok güzel olmuş.ne güzel uyarlamışsın öyle:))))

günaydinn güzel hamislerr.

ekim annelerine baktimta cogu eylülde baslamis doguma 38.hafta gibi, bence ocak basinda dogum tarihi olanlar aralik sonu gelecek gibi bebisler nedersiniz kizlarr ?? ayy heycanlandim yavv :))

smrisk canım doktorunu dinle çok üzme kendinide bebişinide olur mu ... inşallah turp gibi doğacak bütün bebeklerimiz... ben çok heycanlıyım ya geçse artık şu 3 ay öyle merak ediyorum ki kızımı

ekim annelerine baktimta cogu eylülde baslamis doguma 38.hafta gibi, bence ocak basinda dogum tarihi olanlar aralik sonu gelecek gibi bebisler nedersiniz kizlarr ?? ayy heycanlandim yavv :)) hihoyyyt

merhaba kızlar marsg canım araba markası ne aldınız ben ana kucağı ile beraber alıcam ama karar veremedim bu arada cumartesi bende havuzlu handaydım ben carzy bebek mağzasından aldım altkatta dediğin gibi curcuna vardı :1shok:

canım biz chico trio aldık... bebekken kullanacağımız arabası var (puset ) sonra o aparat çıkıyor 1 yaşında kullanıcağımız takılıyor. kapanması falan acayip kolay. muhakkak bak derim biz çok memnun kaldık...

ekim annelerine baktimta cogu eylülde baslamis doguma 38.hafta gibi, bence ocak basinda dogum tarihi olanlar aralik sonu gelecek gibi bebisler nedersiniz kizlarr ?? ayy heycanlandim yavv :)) hihoyyyt

aay deme öyle mideme kramp giriyor :))) ben son haftaları nasıl geçiricem acaba 3 ay var daha heycandan ölüyorum

Çok haklısın cidy. Doğumlarımızı aralık ortası ile ocak ortası arasında düşünmemiz lazım , özellikle bizimkafamçokkarıştı
Ekinsu, barçlı, ben ocak 1 görünüyoruz, bizimkiler tamam kardeşim biz hazırız geliyoruz derlerse, aralık annesi oluruz.:utangac:Ama tembellik edecek olurlarsa ocak ennesi olacağız demektir.
Uffff, bişey kalmadı kızlarlülülülülülü
Marsgçım çok haklısın artık gece 4 lerde 5 lerde başladık, doğumdan sonra da herhalde bir elimizde bebek bir elimizde klavye yazışmaya devam ederiz:roflol::roflol::roflol:

Merhaba hanımlar,

bir uykusuzda benim :1shok: gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabahları yorgun kalkıyorum..gece uyuyamayınca sabaha karşı dalıyorum sonrada uyanamıyorum..bu sabah işe bile geç kaldım telefonun alarmını duymamışım kafamçokkarıştı

kızlar sıze bı sorum olacakkkkk
hamılelıkte agdanın bı sakıncası olurmu erken doguma vs.sebebıyet verırmıı

Back
X