2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

site yine sapıttı girilmiyor doğru düzgün ... linaycım 2 haftadır yatıyorum 12 gibi 4 gibi kalkıyorum uyku falan gitmiş. sonra bekliyorum sabah olsun diye...

ne agrım var ne sancım neden uuyamıyorum anlamıyorum. vücur kendini bebeğe hazırlıyor heralde gece kalkabilelim diye... ama bari 3 ay daha rahat rahat uyusaydık nolurdu :)))

özlemcim agdayla erken doğumun ne ilgisi var güzelim :)). yaptır gitsin gez temiz temizz :))

Linay senin işinde zor güzelim, gece uyuyamayınca sabah kalkmak zor tabii.Ama mecbur kalkman gerekince ne zor geliyordur sana şimdi.
Ben evde kalmaya bşladım, sabah 7 de uyku bastırdı bu gece uyuyamayınca.Tam okul zamanı, yatmayayım onları göndereyim öyle yatayım dedim.
Ama bir başka yerde çalışınca saatin belli, işin çok zor olur. Ne zaman izin alacaksın sen_?

bende gece hiç uyuyamadım sağa yatıyorum hafif dalıyorum birden kalkıyorum ay sağa yatmışım çocuğa kan gitmiyor diye panikliyorum, sırtüsütü yaztıyorum sonra yine dalıp kalkıyorum ay çocuk rahatsız oldu diyorum aynı şekilde sola dönüyorum bu seferde çocuğun kafası sıkışıcak diyorum (benim bebiş hep solda da) öyle böyle derken sabaha karşı uyuyorum onda kötü kötü rüyalar gördüm zaten

waterfull bana hiç ocakta doğuracakmışım gibi gelmiyor zaten bayramdan sonra doğurucam gibi hissediyorum

site yine sapıttı girilmiyor doğru düzgün ... linaycım 2 haftadır yatıyorum 12 gibi 4 gibi kalkıyorum uyku falan gitmiş. sonra bekliyorum sabah olsun diye...

ne agrım var ne sancım neden uuyamıyorum anlamıyorum. vücur kendini bebeğe hazırlıyor heralde gece kalkabilelim diye... ama bari 3 ay daha rahat rahat uyusaydık nolurdu :)))

özlemcim agdayla erken doğumun ne ilgisi var güzelim :)). yaptır gitsin gez temiz temizz :))

ya ne bıleyım herkes sakın yapma dedı hamıle oldugumdan berı yapmadım mahvettım kendımı offf yaa

Haklısın marsg, bende de ağrı yok sızı yok, saat 1 di gece yattığımda hiç uykum yoktu.Sağ sol yaparken kalkayım bari uyuyamıyorum deidm. Ya bebeğe hazırlasad adaha erken yaaaa, uyuyalim biraz daha , son aya bırakmıyor vücut.
Zaten ben tam uyuyacağım, ufaklık bir tekme atıyor hoppp, uykum dağılıyor.kafamçokkarıştı

allah allah ilk defa duydum valla. ben makine kullanıyorum tavsiye ederim. hem agda kadar acılı değil güzelim. onunla idare et o zaman bir süre

kızlar valla zor zar girdim siteye,
uyku problemi olanlar var allah yardımcınız olsun valla şeytan kulağına krampların dışında problemim yok kafamı yastığa koymadan dalııyorum :)) kıs ka nan lar çatlasın, ihi hihi . şaka maka çok zor uykusuzluk bence kefanızdakileri boşaltın yatağa girdiğinizde hiç bişey düşünmeyin sanırım siz heyecandan uyuyamıyorsunuz.

özlem marsın dediği gibi yapdır gitsin hiç bişey olmaz. bende şunu merake diyorum ilişkiden korkuyormusunuz. ben korkuyorumda eşim benden çok korkuyor. şunun şuarasında perşembeye ne kaldı :))

özlem gittiğim bir kaç kuaför bana doğuma yakın ağdaya gel biz yapıyoruz dediler, sakıncası olsa yaptıranda az olurdu onlarda demezdi herhalde diye, yola çıkarak zararı yoktur diye düşünüyorum kendimce ama bilemem tabi, tecrübelilere sormak lazım

1221424389829776gf2.th.jpg
[/IMG]

9 ay hamile tişörtü çok komik :))

ben dışarda hamile gördümmü kaç aylık olduğunu çok merak ediyorum... böyle kıyafetler giyseler keşke üstünde kaç aylık olduğunu yazan :)))))))))))

bende kendım yapamam guzellık salonuna gıderım hep sımdı aradım ya hep gelıyorlar hıc sorunu olan olmadı dedıler

özlem gittiğim bir kaç kuaför bana doğuma yakın ağdaya gel biz yapıyoruz dediler, sakıncası olsa yaptıranda az olurdu onlarda demezdi herhalde diye, yola çıkarak zararı yoktur diye düşünüyorum kendimce ama bilemem tabi, tecrübelilere sormak lazım

Ben ikincide ağda yaptırıyordum.Ama şimdi artık makineler var , onalrla kendi işimi kendim görüyorum:CüvCüv:
Marsg gerçekten harikaymış, her ay için bir tane:roflol:

hayır özlem hayır makina değil ağda kaydirigubbakcemile3 kızında kafasını karışdırıyoruz. ben ağda yapıyorum 5 dakkada bitiyor. birazda alışkanlık var tabi. bana göre makina zor geliyor orasımı burasımı acık ucundan derken yarım saat geciyor. sen git bi kuoföre bence. bu arada bende ağdanın zarar verceni sanmıyorum herkes yağpdrıyor çünkü.

ya kıslar bende dışarda gexerken hamile gördüğümde acaba kaç aylıklar hım bizim siteden kızlar olabilirmiki diyip düşünüyorum. bu arada alisha nerelerde hiç gözükmüyor oda.

kızlar valla zor zar girdim siteye,
uyku problemi olanlar var allah yardımcınız olsun valla şeytan kulağına krampların dışında problemim yok kafamı yastığa koymadan dalııyorum :)) kıs ka nan lar çatlasın, ihi hihi . şaka maka çok zor uykusuzluk bence kefanızdakileri boşaltın yatağa girdiğinizde hiç bişey düşünmeyin sanırım siz heyecandan uyuyamıyorsunuz.

özlem marsın dediği gibi yapdır gitsin hiç bişey olmaz. bende şunu merake diyorum ilişkiden korkuyormusunuz. ben korkuyorumda eşim benden çok korkuyor. şunun şuarasında perşembeye ne kaldı :))

Ay ne güzel senin durumun güzelim.
Tamam ilk bebekleri olacakları anlıyorumda güzelim, benim o kadar heyecan yaptığım yok, ama uyku da yok:)))))

ya hamile olupda kilo almayanlara cok özeniyorum ben tam tamına 10 kilo almışım. sebze meybve cok ttüketiyorum ekmekle pek aramda yok ama yinede alıyorum sanırım doğuma kadar 90 kilo olurum şuan 71 kiloyum 61 le başlamışdım zaten

herkesin bünyesi farklı güzelim. özenme boşver kendine bak... kimininki su topluyor. vücut zaten yemekleri depolarmış bebek için.
sen sebze meyveni yemeye devam et.. kilolarını aldığın gibi hepsini verirsin doğumda... hamur işi ve ekmekler doğumdan sonra da kalır...

Back
X