2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

tünaydın kızlar ben makinele hayatta alamıyorum ağdadan daha acı verici ben ağdala işimi hallediyorum ama zor olacak artık yapamıcam gibi gelio hep temiz durmamız gerekioo ne olur ne olmaz valla...kaşlarımı aldırdığım güzellik salonu var kendin sakın uğraşma eğilcem die gel buraya yaparız dedi sanırım oraya gidicem zaten ne kadar kaldı artık...

ekinsucum bana da aralığın ortasında doğum yapıcaz gibi gelioo bende öle hissediorum

ya hamile olupda kilo almayanlara cok özeniyorum ben tam tamına 10 kilo almışım. sebze meybve cok ttüketiyorum ekmekle pek aramda yok ama yinede alıyorum sanırım doğuma kadar 90 kilo olurum şuan 71 kiloyum 61 le başlamışdım zaten

bu kilo meselesi bünye ile alakasi oldugunu düsünürdüm hep ama artik emin degilim kizima hamileyken 20 kilo almistim simdi oglusum olcak ins. 4 kilo aldim simdilik kaydirigubbakcemile2

bu kilo meselesi bünye ile alakasi oldugunu düsünürdüm hep ama artik emin degilim kizima hamileyken 20 kilo almistim simdi oglusum olcak ins. 4 kilo aldim simdilik kaydirigubbakcemile2

benneyaptımkikaydirigubbakcemile:dilcikar:

oy benimde net gitti anca bağlandım
bende ağda yaptırıyorum kuaförde çok rahatlık valla
geçen c.tesi hastanede şeker yüklemesi yapılırken yaklaşık beş hamile vardı hepsine şeker yüklemesi yapılıyodu bende sizin gibi ayyy kaç haftalıklar acaba bizim kk danmı bu kızlar falan die düşündüm durdum :))))
kilo bakımından bende doktora söylendim iki kilo almışım bi ayda toplamda 7 kilo oldu 56yla başladım doktor böle giderse 70le tamamlarsın buda 14 kilo yapıyuo normal dedi bende dedim iyide ben hamur işi yemiyorum gece yemek tüketmiyorum ekmeği bile sadece sabah kahvaltısında yiyiyorum nası oluyo böle dedim düzenli yediğin için dedi gerçi o 7 kilo sadece göbeğimde kollarım baldırlarım kalınlaşmöadı kalçam büyümedi ama göbiş öhhhh kocaman oldu :)))

bak aslında haklısın işin bir de bu tarafı var...

ilk hamileliğinde hiç midesi bulanmayan ikincide tuvaletten çıkamayan veya tam tersini yaşıyanda çok arkadaşım var... dediğin gibi kilo farklılıkları da var...

acaba her bünye yerine her hamilelik mi farklı desek...daha doğru olur :))

nazo şeker yuklemen nasıl çıktı bende yarın gidicem.

aç gidicem kan alıcaklar sonra şekerli suyu içince ikinciyemi kan alıcaklar. ne zaman birşeyler yiyebilicem sabahları çok aç oluyorum ben.

marsg bencede her hamilelik farklı eltim haziranda doğum yaptı ikinciye ilki erkekti buda erkekti ama ilkinde 18 kilo almış bunda 14 aldı ilkinde ne mide bulantısı ne bişey bunda işten eve zor geliyodu yani kesinlikle hamilelikten hamileleğe fark var
canım bence hemşireyi arayıp sor ben sordum bana çok aç olma dediler gittiğimde de açmısın deiler ben tost yemiştim dedim bi tost yedim çok iyi deiler hemen 50gr. glükoz içirdiler 1 saat sonra aldılar kanı değerim 100 çıktı doktorum normal dedi hemşireler dedi eğer bu yüksek çıkarsa 100gr. glükozla bakılcak o zaman aç olmanız lazım ama çokda tok olma kızın biri çok yemiş çıkardı hepsini beni çok sarmadı bi kerede dikdiğim için bian bi ateş bastı sonrada biraz baş dönmesi yaptım ama öle aham şaham deildi

nazo şeker yuklemen nasıl çıktı bende yarın gidicem.

aç gidicem kan alıcaklar sonra şekerli suyu içince ikinciyemi kan alıcaklar. ne zaman birşeyler yiyebilicem sabahları çok aç oluyorum ben.

ilk kanını verdikten soona hemen bişi ye sonra suyu iç .bu arada içine 1 limon sıkarsan limonata gibi oluo ben tadı sevmiştim:))ama ben yemeği alık edemedim ve 2.kandan soona o 1 saat geçmedi öldüm açlıktan,tansiyonum düştü:((

tamam canım bende bir tost yiyim bayılırım oralarda yoksa... limon sık iç dedi doktorum bana... ama zaten azmış heralde dimi yarım çay bardağı kadar falanmış 50 gr ne kadar olcak

kızlar bende haftaya gıdıcem o zaman 25+2 olucam acaba bı hafta daha mı beklesem ne dersınız sızler kacıncı haftalarda yaptırdınız bır de hep ruyamda bu seker yuklemesı için gidiyorum skerlı sumu neyse onu ıctıkten sonra fenelasıyorum doguma alıyorlar yaklasık 3 haftadır aynı ruyayı goruyorum

aman özlemcim bu kadar evham yapma güzelim bir bardak su nolcak takma kafana hep taktığımız için görüyoruz bu rüyaları güzelim...

doktrum bana 28. haftaya kadar vaktin var dedi. ben vakitsizlikten gidemedim bir türlü...

selam kızlar nabersiniz ben sabah kalkıp kızıma kahvaltı hazırlayıp gweri yattım öülene kadar uyumuşum.12 de kızımuyandırmasa okula geç kalıyordu.napayım ya kafamı kaldıramıyorum.ama çok şükür boğazım daha az acıyor.
özlem hamilelikte bikini ve genital ağdasının zararlı olması mümkün değil canım rahat ol bende yaptırıyorum.
bende cidy gibi kızımda daha çok kilo almıştım(16) oğluşumda henüz 6 kilodayım bakalım zaten bu ara hastalıktan kilo aldığımı da sanmam.inşallah bebeğim yediğim 2 lokmadan faydalanıp kilo alıyordur.

Allah iyiliğini versin özlem yaaa :))))

marsg hani bu plastik bardaklar varya onlardan işet bildiğin şekerli su yalnız şekeri biraz fazla şerbet :)))

ben şeker yükleme yaptırmadım kızıma hamileyken de yaptırmamıştım sizin ailelerinizde şekeri olan vsrmı da hepiniz yaptırıyorsunuz böle

merabalar hanımlar:))
kançiçeğim umarım öğrendin cinsiyetini:)
smrisk canını sıkmıosun umarım hala bak dr da postalamış:)
bu arada ağdanın bi zararı olduğunu ben de sanmıorum ama en son jilet kullanmak zorunda kalmıştım ama ağda yapsam daha çabuk çıkardı sanırım kıllar uzumayı durdurdu(keşke hep böyle kalsa:))
bi de gerçekten eşlerinizle ilişkileriniz nası?
son olarak ben de aralık annesi olacağım sanırım ama ocakta doğsun istiorum kızım hayırlısıyla..

benim anne tarafında var ananemde falan ama ondan deil rutin bişey olarak yaptırmamı istedi doktor bide zaten onu yaptırdığımdaki muaynede bbeiş bi hafta önde çıktı ve kilosu iyi olunca iyki yaptırmışız dedik şükür bişey çıkmadı ama eşim diyo biz gerekeni yapalımda bişey çıkarsada allahtan diyo

bu arada rüyalardan açılmış konu gene..
ben bu sefer çok güzel bi rüya gördüm,büyümüş bebişim iice,tekmeleri dışardan tam anlaşılıo,ayağını,elini tutuorum dışardan,tırnakları bile var ama çook küçüktü,babasına gösteriorum o da dokunuo soona uyanıorum:))
Allah'ım alsak kollarımıza sağlıkla :))

Back
X