2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm kızlar annem doymamıs aısverişe-tatlicadiarzu- sabah sabah sokaklardaydık yine...oglusuma battaniye aldık mavi cıtcıtları var kapanınca uyku tulumu kundak tarzı bişiy oluyo...kusmuk bezi,örgü patik,corap ,2 tane kadife tulum ,krem,mavi,yesil yelek aldık ...eksiklerim bitti sayılır bir tasıma puseti alıcam araba koltugu olandan en iyisinden almak istiyorum ama kararsız kaldım ...uyku seti,altın yastıgı,emzik,biberon,gögüsucu kremi ve bana gecelik takım alıncak o kadar ...
kızlar oglumun 0-3 ay 6 tane,3-6 ay 6 tane tulumu var daha tulum almama gerek var mı yeter mi az mı gelir siz kaç tane aldınız ...cıtcıtlı badileri cok var da tulum alsam mı daha ...buhar makinesini de doktora sorup alıcam dogumdan sonra...

heracım gecmiş olsun hayatım allah kardesine acil şifalar versin...
kızlar yaaa kimi hamile görsem acaba bizim siteden mi diyorum ...gecenlerde kadıköyde cok tatlı bir bayan gördüm gözgöze geldik içimden LİNAY gibi geldi...eşimle de iki hafta kadar önce bakırköydeydik ordaki bayanda MARSG gibi geldi...foto koyma taraftarı degilim ama bir gün ve saat belirlesek herkes fotosunu koysa yarımsaatliğine filan hoş olmaz mı ne dersiniz...ben sadece esrayı gördüm fotodan msn adreslerimizde var birbirimizde...ben gecen sene sınava hazırlanırken bir foruma üyeydim bir yıl filan yazıstık ordaki arkadaslarla cok iyi dostluklarım oldu tatil dönüşüb ir girdimki siteyi hacklemişler bütün arkadaslarımı kaybettim aynısını burda da yasarsam cok üzülürüm...

montesori cok hızlısın valla hayırlı olsun cicileriniz. ben henüz bişey alamadım hepsin ibigünde hallederim diye düşünüyorum,

ya burayada yağmur yağsa yaa ben maltepedeyim, gel gel gel buraya da gellll

montesori iyi alışveriş yapmışsınız ne güzel ben sadece 3 tane tulum aldım o kadar alt üst takımı var 3 tane body ve patikli pantalonları var birde epeyce zaten bir sürü hediye gelicek o yüzden fazla almadım yetmezse alınır nasıl olsa artık herşey elinin altında insanın nasıl olsa, nerde hamile görsem bende aynı şeyi düşünüyorum acaba bizim kızlardan mı kim diye

montesoricim tatlıysa benimdir o gördüğün kaydirigubbakcemile3
çok istiyorsanız doğurmadan birgün koca göbeklerimizle toplanırız canım..
sen ben alisha uzunbulut kız annesi smrisk marsg daha başka kim varsa hepimiz birbirimizi görmüş oluruz :))

montesori cicileriniz hayırlı olsun sağlıkla giyinin inşallah..
şekerim neler neler aldın yaz bizede fikrimiz olsun..ekinsunun yaptığı listeyi yazdırdım bende onunla çıkarım alışverişe önümüzdeki hafta kısmetse..

ekinsu cumartesi günü sizin oraya geleceğim arkadaşıma gebzedeydin dimi sen?

ya kızlar böyle almakdan falan bahsetmişsinizde, ben eşime alalaım diye hep ısrar ediyordum oda zamnı geldiğinde alırız diyordu, eşim bi iş için bi eve girmiş bayan 9. aylarındaymış bebek odası eksiksiz bi sekilde hazırlanmış oda yı görünce seni düşündüm çok üzüldüm dedi şuan yazarken bile nedense duygulanıyorum. alım gücümz olmadığından değil sadece üzülmemek için acele etmememizi istemiyordu eşim. neyse o kadını öyle gördüm okadar hevesle hazırlamışlarki bide seni düşündüm çok üzüldüm acaba sana mani olmakla yanlışmı yapıyorum dedi. bende bakdım gercekden üzülmüş ya saçmalama dedim bigünde halledilcek şeyler bunlar dedim beni kafana takıpda düşünme dedim. ama derkende nedense cok üzüldüm ağladım. şu günler bi gecse gercekden artık kucağımıza alcağımız günü bekliyorum okadar hassaslaşdırdılarki bizi.

montesoricim tatlıysa benimdir o gördüğün kaydirigubbakcemile3
çok istiyorsanız doğurmadan birgün koca göbeklerimizle toplanırız canım..
sen ben alisha uzunbulut kız annesi smrisk marsg daha başka kim varsa hepimiz birbirimizi görmüş oluruz :))

iyi fikir linaycım bende gelirim, ama gittiğimiz yerdeki işyeri sahibi korkar bir sürü hamiş gelmiş bir arada ne oluyoruz toplu doğum yaparsa bunlar şimdi burada falan ne yaprım ben diye :))

şekerim neler neler aldın yaz bizede fikrimiz olsun..ekinsunun yaptığı listeyi yazdırdım bende onunla çıkarım alışverişe önümüzdeki hafta kısmetse..

Evet gebzedeyim, sen nereye geliceksin gebzede belkide yakındır bize

sagol linaycım en güzelleri senin olsun...ewt ewt cok tatlıydı sendin o seni gördüm ben:))))

ekinsu hepimiz kocalarımızın telefonunu yazarız bir kağıda fenalaşan olursa hemen arar haber veririz kaydirigubbakcemile3
cidden ne komik olur hepsi koca göbekli aynı yerde aynı masada hihoyyyt
o yüzden daha çok şişmeden en kısa sürede yapabiliriz bu işi :))

Evet gebzedeyim, sen nereye geliceksin gebzede belkide yakındır bize

heracım gecmiş olsun hayatım allah kardesine acil şifalar versin...
kızlar yaaa kimi hamile görsem acaba bizim siteden mi diyorum ...gecenlerde kadıköyde cok tatlı bir bayan gördüm gözgöze geldik içimden LİNAY gibi geldi...eşimle de iki hafta kadar önce bakırköydeydik ordaki bayanda MARSG gibi geldi...foto koyma taraftarı degilim ama bir gün ve saat belirlesek herkes fotosunu koysa yarımsaatliğine filan hoş olmaz mı ne dersiniz...ben sadece esrayı gördüm fotodan msn adreslerimizde var birbirimizde...ben gecen sene sınava hazırlanırken bir foruma üyeydim bir yıl filan yazıstık ordaki arkadaslarla cok iyi dostluklarım oldu tatil dönüşüb ir girdimki siteyi hacklemişler bütün arkadaslarımı kaybettim aynısını burda da yasarsam cok üzülürüm...

:))) ay alemsin güzelim ya belkide benimdir valla... al bak bu sitedeki tek köşe yazarına o benim işte :))))))) www.gokyuzuhaberci.com

Marsg tam kafamda canlandırdığım gibisin çıtı pıtı hanım hanımcık güzel sarışın , bu sizin işyerinin web sitesi sanırım

teşekkür ederim canım ... bizim iş yeri nasıl olsa halka açık :))

ya siz gene iyisiniz ben dün eşime diyorum ki

linayın oğlunu bir gör yersin tombik yanaklı maşallah çok tatlı :)))))))))) eşim bana bakıyor saf saf ne diyor bu diye... sonra dedim siteden gerçek hayatla sanal alemi fazla karıştırdım birbirine :)))))))))))))

slm kizlar nasilsniz?
ben cok iyim az once dr dan geldim,bebisim kizmis....
sonunda gordum kusumu cok sevincliyim:))
masallah yine cok hareketliydi...artik annesine gosterdi kizim benim:)

gözün aydın canım sonunda valla bu kadar çok naz yapmasından belliydi zaten :))

analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah

slm kizlar nasilsniz?
ben cok iyim az once dr dan geldim,bebisim kizmis....
sonunda gordum kusumu cok sevincliyim:))
masallah yine cok hareketliydi...artik annesine gosterdi kizim benim:)

tebrik ederim çok sevindim..sırf senin için girdim nete..bizleride meraklandırdı minik kızın... nette fazla duramıyorum yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum

ekinsu otobandan gelince gebzeye girişte solda oturuyor oraya geleceğim..

marsg benimde tahmin ettiğim gibisin cicikız :) yüzünün güzelliği gibi yaşamın olsun canım çoluğun çocuğunla :))

kançiçeğimmm canım gözünaydın çok şükür öğrenebildin, zaten kız tahmin ediyordun galiba..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

Back
X