- 13 Mayıs 2008
- 4.053
- 19
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bu arada taç,linens de 15 ekime kadar 3 al 2 öde varmış aklınızda olsun bayağı mantıklı,ben ikisine bakıodum burda linens yok sipariş verecektim ama yetişir mi bilmiorum taça bi daha bakıorum..ama linens de bi tane uyku seti beğendim(
kancicegim hadi gözünaydın zaten tahmin etmiştim kızın olacagını....en inatcı senin kız cıktı ogluma almam kızını:)yazık cocuga...
benim eşimle olan ilişkimde bir iyi bir durgun zaten hamileliğimi ögrendigimdn beri cinsellik filan yok kanka olduk sarılmaya bile korkuyo bana karnıma bişiy olur bebege zarar gelir diye...
ben bebek için cok heyecanlıyım ama o aynı heyecanı duymuyo annelik farklı bişiy herhalde daha hic bişiy almadı oglumuza dogsun o zaman diyo...görümcem bebegine8 aylık hamileyken ölü dogum yaptı cok korkuyo...saglıkla kucagıma bir alıyım yeter diyo...ama bebek ugurlu geldi eşim işini kuralı 1 yıl oldu iyi gitmiyodu işleri ne zaman hamile kaldıgımı ögrendi acıldı işleri oglum ugurlu geldi diyo ....yogun calıstıgı için de cok görüşemiyoruz gerci iş yeri yan oda da ama:)
selam kızlar haberleri duydunuzmu ya gene burayı birbirine katmış Allahsız teröristler.bende öğleden sonra uyudum baya zannediyorum ki hastalığımdan bu kadar siren sesi falan duyuyorum.kızım okuldan gelince uyandım hala ambulans ve polis geçiyor bi haberlere bakayım ki gene yapacağını yapmış insafsızlar.çok üzüldüm ya.Allah ailelerine sabır versin
heracım çok geçmiş olsun inş bebişn de kardeşinde iii olur sakın kendini çok üzme herşey yoluna girer merak etme dualarım seninle
marg gerçekten çok güzel bi annesin maşşallah
esracım merhaba ben bi perşembe bekliyorum seni mutlaka
slm canım bak bugunde perşembeydı kaçırdım tüh,neyse inşallah yakın bır zamanda uğrarım sana![]()
heeeey yarın persembe bugun carsamba:))