2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

selam kızlar çok canım sıkıldı benim ya.annem üzülürüm diye son dakkada söyledi bana.yarın teyzemin ameliyat olacakmış rahimnii alacaklarmış.önceden yapılan biyopsilerde kansorejen doku artışlarına rastlandığı için.
birde şimdi bizim kapalı devre tv yayından uyarı yapmışlar ben izlemiyordum komşum arayıp söledi çok mecbur kalmadıkça kimse lojmandan çıkmasın uyarısı yapmışlar.terörün amacı moral bozmaksa buralarda çok başarılı oluyor.sinir oldum iyice

montesori bende aynı ateşölçerden sipariş verdim biraz önce,yanına bide ne zamandır almak istediğim arzumun ehlikeyf çay kahve setinide sipariş verdim çok iyi oldu.kampanya varmış benim kredi kartına kargoda ücretsize geliyor.İnşallah memnun kalırız canım

heracım geçmiş olsun,kançiçeğim kızın hayırlı olsun,nazlıcancım teyzene çok üzüldüm geçmiş olsun sende kendine dikkat et bu pislikler inşallah temizlenicek içimizden.Bu arada bugün benim doğum günümdü bu ayda doğan başka varmı arkadaşlar burçlarınız ne?

nazlıcan benimde atesölçerim aksam üzeri geldi kargoyla güzel bişiye benziyo da minicik:)))
bende cay seti alcam da caykolik oldugum için kendimi frenliyorum kansızlıgım oldugu halde bile 5 bardak içiyorum günde bebiş dogsun emziriyim ,emzikden kesilsin(bekle babam bekle)o zaman sipariş vericem hemde ne cay içicem var ya:))) aman nazlıcan eşimde sehirdısında kendine de iki yavruna da dikkat et...
fatocum bu ay eşimin dogum günü var 19 unda terazi yani:))
kızlar gaz sancım vardı arkadasım rezene önerdi ama bir fincanı gecmemek sartıyla aktardan aldım aksamları içiyorum tadı da güzel aklınızda bulunsun...

fato doğum günün kutlu olsun nice senelere

nazlıcan teyzene geçmiş olsun allah acil şifalar versin. aman dikkatli ol canım bu hain köpeklerin ne yapacağı belli olmaz.

ateş ölçeri nerden aldınız ben hala kararsızımnasıl bişey alacağım belli değil

gaz sorunu bendede var bu gidişle benim bebekde bana çekecek. aslında önceden böyle bir sorunum yoktu hamilelikle başladı .her seferinde doktoruma soracağım diyorum unutuyorum yaşlanıyormuyum ne

uzunvebeyazbulut canim gaz sorunun mide asidinden kaynaklaniyor olabilir...yatarken yastigini hafif dik koy ve bol bol su ic...belki azalir...

günaydın kızlar nasılsınız?

ilk önce herkezin geçmiş bayramını kutluyorum..

dün doktor kontrolümüz vardı kızım 1065 gr olmuş ve boyuda 38 cm miş. gördük kuzumu çok özlemişim allahım sağlıkla kavuştursun hepimize yavrusunu...

bende taaaaaaaam 11 kilo almışım kızlar şimdiye dek sanırım doğuma patlarım yani. ayrıca tetanoz aşımın ikinci dozunuda vuruldum.. unutmuş olan arkadaşlar varsa ihmal etmesin... a.s. a.s. a.s.

günaydın herkese,
miniğim nerelerdeydin, gözümüz yolalrda kaldı senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim allah daha iyi etsin inş bende 10 kilo almışım ama yapcak bişey yok doğumdan sonra vermeye çalışıcaz artık.

günaydın kızlar,
en sonunda bende erkenden size günaydın msj yazabılıorum,okuldayım laptobımla takıp edıorum sızı nasıl ama:))))yoksa kaçırıorum çok şeyı,
miniğim dun aklımdan geçtın merak etmıştım senı,bebişinde iyi olmasına sewındım.maşallah buyuyolar arık tabı bızımde kılıolar aldı başını gıdıo,en son bende 8 kılo almıştım bakalım haftaya kontrloum war kaç oldum

bayram tatilinde 9 gün yoktuk ezracım ondan giremedim ama hep meraktan çatladım yani neler yapıyorsunuz diye Şeniz hatta bi ara az kalsın izmire geliyorduk senle görüşmek istedim, bi arada bodruma gidecektik waterful la görüşmek istedim ama çok alakasız bir yere gittik hiç birinizle görüşemedim senağlama

ayyy evet kızlar ya büyüdükçe daha i farklı oluyo dün kocamandı vallaha maşalah kızıma... bide 3 boyutlu resmini gösterdi doktor amcası gülüyordu resmen canım kızım benim.. inşallah hepimizinki böle güle güle gelirler evlerimize...

ya bak ben şimdi kıskandım sizi geçmişi okuyordum da buluşacakmış istanbullular sanırım yazık değilmi bize siz buluşun görüşün biz burdan bakalım senağlama senağlama

bende çok istiyorum hepinizi görmek...

günaydın herkese dün şeker yüklemem vardı açlık 80 ama şeker yüklememin sonucu 154 dr biraz yüksek 10 gün kadar şekerli şeyler yok daha sonra tokluk yine bakalım dedi ben korkuyorum birşey olurmu diye ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamamışdım

gülbahar korma canım seninm yaşadıklarını yaşayan cok arkadaşımız var doktorun önerdiklerini yaprsan hiç bişey olmas. yemene içmenede dikkat ettinmi tamam. allah bebişine ve sana sağlık versin

günaydın kızlar

fatocum geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
nazlıcan sende dikkat et canım teyzen içinde geçmiş olsun geçen yılda benim teyzem olmuştu hem de kimseye haber vermeden gitmiş yatmış hastaneye ameliyatını olmuş ameliyattan çıkınca aramış kızını kardeşlerini
miniğim seninde gözünaydın görmüşsün bebişini özlettin kendini

gübahar evet canım smriskin dediği gibi çoğu arkadaşda çıktı üzülme dikkat ettiğinde problem yaratmaz, bak montesorinin şekeri yüksek ne zamandır diet yapıyor birde insülin iğnesi vuruluyor, o yüzden sen üzülüp dert etme kendine sen sadece biraz dikkat ediceksin o kadar

herkese gunaydınn
kızlar dun gece gordugum ruyayı paylasmak ıstedım sızlerle
dogum vaktı gelmıs hastaneye gıdıyoruz esımle hıc bı sorun yok hersey cok ıyı bı takvım verıyorlar bakıyorum 10 gun hastanede kalacakmısım off cok uzunmus dıyorum esıme

günaydın hanımlar herkesin güzel ve sağlıklı bir gün geçirmesi dileğiyle.
miniğim hoşgeldin canım kızına kocaman bi maşallah
gülbahar geçmişolsun canım rahat ol.Allah çaresiz dert vermesin.
ekinsucum senin teyzenede geçmişolsun canım şimdi nasıl.aslında beni ameliyatı değil de kanserli hücrelerin yayılması korkutuyor.Allah korusun.

güanydın anneler,
ekinsucum teyzen için üzüldüm çok geöçmiş olsun
miniğim kızını görmene çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi

benim oluşum iyi pazatesi de ben kontrole gitcem hemde şeker yüklemem var, ama bu arada toplam 8 kilo almışım 54 le hamile kaldım 62 olmuşum:((
ama sağlık olsun bebeişlerimiz kucaklayalım da sağlıkla hayırlısıyla veririz inşallah
ben de hiç daha alışveriş yapmadım ama hepsinin yeri adresi ve ne alıcağım belli gidip tak tak alcam yatağını da arkadaşımdan alıcaz çok şeker geçici 1 2 yıl kullancak sonra oda yapcam

herkese hayırlı günler diliyorum fırsatım oldukça okuyacağım yazılarınızı gün içersinde

Back
X