2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ya kızlar bişey sorucam tuvaletten sonra bende akıntı gibi ama sıvı şeklinde vajinamdan bişey geldi çok korktum nedir bu ya bilen varmı?

hoşgeldin badem,sinemcim hiç bilmiyorum ama başka şikayetlerin yoksa korkma canım

ya kızlar bişey sorucam tuvaletten sonra bende akıntı gibi ama sıvı şeklinde vajinamdan bişey geldi çok korktum nedir bu ya bilen varmı?
ya canım korkma normaldir banada oluyor az kaldı gecicek hepsi şunun şurasında üç ayın bitmesine ne kaldı :)) gerci ozmanda bebeğim yemiyor gazı var kakasını yapamıyor diye dertleniriz. :jeyyar:

soona regl sancısı gibi bi ağrın var mı?bel ağrın,bağırsak krambın?bi de elini karnına koy 20 dk bakalım bebiş hiç kasılıo mu?

canım korkma ,hatırlarsanız yazın banada öle olmuştu,idrarımı yaptıktan sonra bacağimdan süzülmuştu,epey sıvıydı,bende suyum gelıo dıe koştum dr a gittim,ama bişey yokmuş,normalmış,akıntılar zaten epey arttıo hamıleleıkte,ben gunde kaç tane ped deiştirıorum,sulu ve rengide bazen sankı yeşilmsi gibi gelıo ya,kendımı allien ( yaratık ) gibi hissedıom

canım korkma ,hatırlarsanız yazın banada öle olmuştu,idrarımı yaptıktan sonra bacağimdan süzülmuştu,epey sıvıydı,bende suyum gelıo dıe koştum dr a gittim,ama bişey yokmuş,normalmış,akıntılar zaten epey arttıo hamıleleıkte,ben gunde kaç tane ped deiştirıorum,sulu ve rengide bazen sankı yeşilmsi gibi gelıo ya,kendımı allien ( yaratık ) gibi hissedıom

selammmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

balım geçmiş olsun kendine dikkat et canım

smrisk anneciğine geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin

bademm hoşgeldin işallah hayırlısı ile kavuşursun yavruna

bizde marttı bekleyenlerdeniz : )) eşim severken kardeşmi olduk diyerek dolaşıyor .

sinem eğer kokulu değilse akıntının olması normal canım

canım ilk önce korkma,nası sıvı şeklinde ?idrarın devamı olabilir ayrıca akıntılarımızda şekil değiştirio,yoksa su mu?

Bilmiyorum inşallah akıntıdır tuvaletten hemen sonra oldu kokulu değil şuanda başka bir şikayetim yok Allahım az kaldı dayanmam lazım

esra içime su serptin biraz yarın doktora gidicem zaten onu da söylerim artık inşallah korkulcak bişey yoktur

sinemcim korkma normaldir dert etme ama canını sıkcaksan dr.unu ara sor istersen
badem hoşgeldin Allah sağlıkla kucaklamayı nasipetsin

işlerimi hallettim geldim esraaaa siteye giricem diye cocukları ihmal etme...şimdi laptopu neden okula götürdügün anlasıldı:))
sinem umarım bir problem yoktur...
barcli nerelerde yaw...marsg de yok linayda ,waterfullda ...

bayanlar bebeklerimiz için limon felan dikmiştiniz ne alemde çiçekler bende limon dikmiştim ama 2 yaprak verdi durdu

hanımlar slm... hepiniz iyisiniz çok şükür.

bir hastaneyi protesto ediyoruz kızlar batı bahat hospital... kimse gitmesin sakın koridorda doğurturlar sizi sonra...

bu sabah şeker testim için gittik anneme yakın diye o hastaneye gidelim dedik. doktorun onaylaması lazımmış testleri ssk dan yaptırmamız için doktoru bekliyoruz kapısında doğumdaymış. bir kız getirdiler yanıma oturdu daha 19 yaşında suyu gelmiş. kayınvalidesi ve kayınperi kapmış gelmiş. kızı bizim yanımızda bekletiyorlar koridorda kıvranıyor kızcağız doğum yapacak nerdeyse... yakınları doktor arıyor ilgilenen yok. eşim gitti danışmaya doktor nerde kadın doğuruyor diye aman doğulu onlar boşver demişler. kayınvalidesi anneme, bana türkçe tam bilmiyorum bizi dinlemiyorlar dedi. annemde doktorun hostesine kız doğuruyor bakarmısınız dedi. hostes te anneme bagırdı sen ne karışıyorsun ben ilgileniyorum diye. ama ilgilendiği falan yok...bende şok oldum birden terbiyesizlik yapma dedim. terbiyeyi sendenmi öğrenicem dedim. ay varya orda onu böyle evire çevire dövmek geldi içimden. aldılar kızı neyse doğum odasına bagrışmamızın üstüne. kızın kayınvalidesi geldi sonra annemle bana sarıldı öptü bizi. allah razı olsun dedi. biz türkçe bilmiyoruz bizi dinlemediler sizi dinlediler dedi. sonra eşim bir yere gitti hostes kızla biz aynı odada kaldık eşim sus dedi bana korkma bişey yapmam dedim mahsus eşime... hostes demezmi senden mi korkçam... hayda bir kavgada odada... dedim yaz ismini şu kağıda sana bir insanlık öğreteyim ben gazetede yazıcam şimdi tüm bunları . ay nerden gittim o hastaneye özel göya bide... personel de hastanede berbat sakın olaki siz gitmeyin... ben bin pişman oldum sabah sabah. böyle terbiyesizleri nasıl tutuyorlar çalıştırıyorlar anlamadım. devlet hastanesi olsa bu kadar olur yani...

thumb_291496674.jpg
[/URL][/IMG]

bu köfte dudak benim meleğim ezgi teyzeleri :))

920 gr olmuş eşimde köfte dudaktır hep sana benzer inşallh derdim eşim diyorki şimdi dedin dedin çocuk sırf dudak doğcak :))))))))

şeker testim fena sanırım eşime fakslamışlar yanlış bakmadıysa 178 hiç beklemiyordum. bakalım doktorum ne diycek ...

marsg aynı hatayı bende yaptım canım kardeşime yakın o hastane bi gidelim dedik ilkaylarımdı ama seninkine benzer olaylar herdaim var heralde zaten muayene olabilmek için en az3 saat bekliyosun bende hemen kaçmıştım çalışanlarda çok lakayıtlar canım sinirlenicek kadar var ama tuhaf olan hepsi aynılar nasılda bulmuşlar birbirlerini dimi

işlerimi hallettim geldim esraaaa siteye giricem diye cocukları ihmal etme...şimdi laptopu neden okula götürdügün anlasıldı:))
sinem umarım bir problem yoktur...
barcli nerelerde yaw...marsg de yok linayda ,waterfullda ...

kız yok bu sene kitaplar hep cd lı,pratığe yönelık,listenıng yaptırıorum çocuklara,teneffüslerde bıde boş dersımde bakabılıom sadece:kahve:

marsg kızın çok tatlı yerim ben onu yanağınada elini koymuş allahım ne kadar masumlar meleklerimiz bizim onlar

Back
X