2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

fatocum ben beklemeyi geçtim terbiyesizliklerine şok geçirdim. insan beklemiyor öyle bir tepki... biz bişey demedik doğuruyor bakarmısın dedik. üstümüze hırladı resmen... böyle şey görmedim ben. medikal park ta özel hastane muayene parasıda aynı ordaki personel çiçek gibi valla.

esraaa neyse yogun degilsin fazla dinlen bari...dün gönderdiğim bebek nasıldı...
marsg kızın cok cici...ayyy neler yasamıssın terbiyesiz insanlar annene nasıl sesini yükseltir yaaa yaz tabii köşende hatta bende bir dünya hastane anısı var onları da yaz:))sen benim görüp yasadıklarımı tam bilseydin aklını oynatırdım...

slm bayanalr marsg yaşadığın olay üzücü malesef insanları tiplerine göre sınıflandıranlar var, en sinir olduğum şeydir, bozmuşlar morelini valla şekerinde inş düzene girer, bu arada köfte dudakalrını yesinler onu emi maşşallah

Kofte dudaklarini
Hokka gibi agzini
Lokma lokma her yanini
Opsem yeniden donsen koseden
Serce parmagini
Fistik yanaklarini
Lokma lokma her yanini
Opsem yeniden donsen koseden

merhaba kızlar,

montesori işlerim vardı pek bakamadım özledinmi yoksa bizi kaydirigubbakcemile3

marsgg yerim ben o köfte dudaklı zilliyi nasılda elini koymuş başının altına cadı :))
yaşadıklarında hiç hoş şeyler değil,aslında bunları hemen şikayet etmek lazım,insanlıktan nasiplerini almamışlar,aciz insanları nasıl hor görüyorlar..

şeker sonucumu bugün gösterdik doktora yüksek bulmuş şimdide 100 lük yaptıralım demiş eşime :uhm: 169 çıkmıştı sonucum sanırım senden de ister 100 lük..
pazartesi günü yaptırayım bende dedim cumartesi arkadaşıma gideceğim,pazar kardeşime kahvaltıya gideceğim bakarsın yüksek çıkarda diyet başlarsa bişey yiyemem sonra cokacimcoook

marsg sen medikal parkamı gidiyosun bende seçil hanıma gidiyodum ama ayrılınca şimdi türkiye hastanesine gidicem ayın 15 de epiduralli normal doğum istiyorum çünkü orayı çok met ediyolar anestezi uzmanıda nezih berksoy baya isim yapmış biri siz nasıl doğum düşünüyosunuz

marsg sen medikal parkamı gidiyosun bende seçil hanıma gidiyodum ama ayrılınca şimdi türkiye hastanesine gidicem ayın 15 de epiduralli normal doğum istiyorum çünkü orayı çok met ediyolar anestezi uzmanıda nezih berksoy baya isim yapmış biri siz nasıl doğum düşünüyosunuz

ya bende epiduralli istiyorum eger bi aksilik olmassa, ama iyi bir anestesi dktorunun olması gerekiyormuş, türkiye hastanesi nerde, muane ücreti nekadar, ssk dan faydalanabiliyormuyuz, birde episural ne kadar biliyormusun

fatocum ben kızımı orada doğurmuştum, tabii 16 yıl önce kim yaptı doğumu doktorları falan bilmiyorum hiç,çünkü acil gitmiştim..

linay ne biliyim hiç sesin cıkmadı bugun...
bakmadınız mı ayakkabılara,nevresim takımlarına:(

montesori çok güzel şeyler varmış ama dediğin gibi bayağı uçuk..
bu arada seçtiğin nevresim takımı çok güzel güle güle kullanın canım..
bu takımlar herhalde partk yataklar için büyük gelir değilmi ?

sağolun kızlar köfte dudakları ısırmak için sabırsızlıkla bekliyorum bende :))

yazdım montoseri koyduk siteye fakslatıyorum şimdi yazıyı. bayagı bir geçridim. hastane kurmakla olmuyo bu işler sadece dedim. bu işi düzgün yapamıyorsun çekileceksen inine dedim kimse sahibi bakmadım ona daha... acayip sinir oldum ama.

fatocum benim dokturumun muayenesi var o yuzden testleri hastanede yaptırıyorum medikal parka testler için gidiyorum. seçil hanıma gitmiştim bir kere çok konuşuyor ya :)))))) ama iyiydi normal doğum için çok ısrarcı. bana 7 kilo al en fazla normal doğurtayım seni demişti :)))))))

ya bende epiduralli istiyorum eger bi aksilik olmassa, ama iyi bir anestesi dktorunun olması gerekiyormuş, türkiye hastanesi nerde, muane ücreti nekadar, ssk dan faydalanabiliyormuyuz, birde episural ne kadar biliyormusun

ssk dan yararlanıyosun muayene ücreti 10 felan bende 15 inde gidicem bütün bilgileri o zaman alırım bu arada çağlayan şişli tarafında ben göz için gidiyodum oraya kadın doğuma ilk defa gidicem inşallah memnun kalırım

sağolun kızlar köfte dudakları ısırmak için sabırsızlıkla bekliyorum bende :))

yazdım montoseri koyduk siteye fakslatıyorum şimdi yazıyı. bayagı bir geçridim. hastane kurmakla olmuyo bu işler sadece dedim. bu işi düzgün yapamıyorsun çekileceksen inine dedim kimse sahibi bakmadım ona daha... acayip sinir oldum ama.

fatocum benim dokturumun muayenesi var o yuzden testleri hastanede yaptırıyorum medikal parka testler için gidiyorum. seçil hanıma gitmiştim bir kere çok konuşuyor ya :)))))) ama iyiydi normal doğum için çok ısrarcı. bana 7 kilo al en fazla normal doğurtayım seni demişti :)))))))

ilahi marsg sendemi çok konuşmasından şikayetçiydin.bende aynı şeyi söylüyorum eşimde sende herkeze bi bahane buluyosun diyo ama sende aynı şeyi söyleyince abartmıyorum diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

montosori süper valla takımlar.
hastane çıkışı aldım benda aynı senin maya takıma benziyo :)))))) çok sevimli

fatocum valla çok konuşuyo ben sevmem öyle ... benim doktorum sakin sessiz :))) türkiye hast. geçmiş daha öncede hisar hastanesindeymiş. çok övüyorlar ama ordan oraya geziyor.

arkadaşım türkiye hastanesinde doğum yaptı çok memnun epiduraldede bir numara diyorlar bende duydum. bir beyin adı geçiyordu sürekli anestesi uzmanı ufuk muydu neydi.

marsg canım kızın çok şeker Allah bağışlasın
bu arada başınıza gelenlere çok üzüldüm ve çok şaşıdım buda özel hastane iyide paranla rezil olmak buna deniyor demekki

irem bebede chicco nun hastane çıkışı alana birtane de hediye veriyorlarmış
haftaya eminönüne gidince bakayım internetten alacaktım ama görerek alayım dedim..

linay eminönüne gittiginde zahmet olmazsa benim için altınyastıgı,arabapuseti,mavi kapı süsü ve hamiş donları sütyenleri kaça ögrenebilir misin...walla bir dünya sey istedim şimdiden zahmet :))yani ögrenebilirsen...

Back
X