2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba kızlar
nazlıcan geçmiş olsun umarım iileşirsin en kısa zamanda korkma bebişin gayet iidir
elagülce gözün aydın maşallah kızına

elagülce maşallah kızın kocaman olmuş:nazar: şeker yüklemesinden bende korkuyorum ama mecbur yaptıracağız artık mirmirmirmir

kızlar iyi dilekleriniz için tesekkürederim en güzelleri daha güzelleri sizlerin olsun aldıgımız evde oturmayı düşünmüyoruz su anda oturdugumuz ev zaten bizim o evi oglumuzun egitim için gelecegi için aldık zor durumda kalırsak diye...

kızlar bişey sorcam 50mgr şeker yüklemesi yaptırıken aç olmaya gerek varmı bana labratuardakiler hafif kahvaltıyla gel dediler ama ablamda arkadaşlarımda aç gidiceksin dedi kafam karıştı:1shok:siz nasıl yaptınızkafamçokkarıştı

kızlar bişey sorcam 50mgr şeker yüklemesi yaptırıken aç olmaya gerek varmı bana labratuardakiler hafif kahvaltıyla gel dediler ama ablamda arkadaşlarımda aç gidiceksin dedi kafam karıştı:1shok:siz nasıl yaptınızkafamçokkarıştı

Maşallah kızına yerim onu ben, benimkide hep ellerini yüzüne götürüyodu ayrıntılıya girdiğimde sanki gözlerini ovuşturuyomuş gibi çok tatlılar yaaa

Bende laboratuar'ı arayıp sordum hem kaçta gitmem gerektiğini, hem randevu alıp almamam gerektiğini, 50 mglık için randevu gerekmiyomuş, saatide önemli değilmiş ve banada açlık gerekmiyo dediler ama doktorum açlık kan şekerine bakılacak sonrada glikoz verilip şeker yüklemesi yapılacak falan bişeyler demişti,
açlık kan şekeri adı üstünde açken yapılmazmı yani, bende bişey anlamadım o yüzden aç gidicem illede tok olmak gerekiyosa yerim kantinde bişeyler artık. Ben öğreniyimde yarın sana haber veririm bacımkaydirigubbakcemile5

Maşallah kızına yerim onu ben, benimkide hep ellerini yüzüne götürüyodu ayrıntılıya girdiğimde sanki gözlerini ovuşturuyomuş gibi çok tatlılar yaaa

Bende laboratuar'ı arayıp sordum hem kaçta gitmem gerektiğini, hem randevu alıp almamam gerektiğini, 50 mglık için randevu gerekmiyomuş, saatide önemli değilmiş ve banada açlık gerekmiyo dediler ama doktorum açlık kan şekerine bakılacak sonrada glikoz verilip şeker yüklemesi yapılacak falan bişeyler demişti,
açlık kan şekeri adı üstünde açken yapılmazmı yani, bende bişey anlamadım o yüzden aç gidicem illede tok olmak gerekiyosa yerim kantinde bişeyler artık. Ben öğreniyimde yarın sana haber veririm bacımkaydirigubbakcemile5

kuzicim sağol canım iyi haberlerini alırız inşallah sen yeditepedemi yaptırıcan CADIARZUkızım babasına benziyo yanaklı köfte dudaklı merak ediyodum kime benziyo diye sositososito

kuzicim sağol canım iyi haberlerini alırız inşallah sen yeditepedemi yaptırıcan CADIARZUkızım babasına benziyo yanaklı köfte dudaklı merak ediyodum kime benziyo diye sositososito

Amin canım, Evet yeditepede yaptırıcam, zaten kontrol günüm yarın ikisini bir arada yaptırıcam, benimkinihde resmini gören babasına benzetiyo yaw, uzun ince suratlı gibi duruyo, aman burnu bana benzesinde gerisi babasına benzeyebilir:jeyyar:
gerçekten doğunca ultrasondaki görüntüye benzeyeceklermi çok merak ediyorum

ne alemsin sen kuzi kızında senin gibi cimcime olur inşallah:CüvCüv: çok tatlısın valla ama umarın bu tatlılığın yarınki yüklemede çıkmaz yarın görüşürüz iyi geceler :1hug:

ay ne safım ya gece onikiden sonra olunca dün geçiyo tabi:))
bende diyorum noluyoruzzz yawss
herkese iyi geceler ladiesss

kızlar bişey sorcam ya bu hamilelikte göbekten başlayan bi kahverengi çizgi oluyoya sizlerde böyle bişey varmı bende hiç bi değişiklik yok bide bu hafta dktora giden arkadaşlar bebkler kaç gr almışlar nolur yazın çok merak ediyorum bende 16 gitcem kontrole hem şaker yüklemeside o zamn yapılcak bebeğim en son gittiğimde ters duruyodu böyle devam ederse normal doğum olmaz dedi doktorum sizler ne durumdasınız

ebru cum kahverengi cizgi bende var ama herkeste olmasi gerekmiyor diye biliyorum....bu arada benim kizim carsamba gittigimde 800 gr.di..sen kac haftaliksin kac kilo aldin cok mu fazla ki dr normal olmaz dedi...hem daha erken degil mi bebek dogana kadar daha cok doner...

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları bende bugün 12 de başka bir doktora gidicem bakalım büyümüşmü oğlum

günaydın:))
oooo valla herkesler hastaneye gidio bugün valla ben de görmek istiorum kızımı..benim taaa19 kasımda randevum:((ama benim hain planlarım var 2 hafta soona falan devlet hastanesindeki doktoruma gideceğim ,çakallık yapacağım:))
ii haberlerinizi beklioruz:))

günaydın herkese.nasılsınız.

ekinsu sende güzel haberlerle gelirsin umarım.

inanna seninki çakallık sayılmaz görmek istemişsindir bebiişi en doğal hakkın.

günaudın bayanalr, ekinsu inş bebeişin iyidir. güzel haberlerle gelirsin,
inanna gercekden 19 kasıma kadar beklemek zor olur hain planlarını uygulamaya almanda hiç bi sorun olmas :)) seni sonuna kladar destekliyorum :))
benimde haftaya şeker yüklemesi olcak sanırım kasımın ortaalrına gün verir ogüne kadar bebişimi görmessem çatlarım oyüzden özel bi yere gidim diyorum haftaya falan bakarım artık.:CüvCüv:

Weterful yatağınız hayırlı olsun canım, bende ablamdan alıcam iine bi nevresim takımı aldımmı tamamdır.

Back
X