Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tünaydın kızlar alışkanlık yüzünden sabahın 6:30 dan beri ayaktayım işe giderken kalkamıyorum hafta sonuda ayaktayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ekinsu evim yakın iş yerine sabahları bi vesayitle geliyorum zor olmuyor, inş doğuma kadar ağırlaşmamda gider gelirim, sonrada izin kullanıp tekrar işe dönerim inş, allh hepimizin yardımcısı olsun.
elagülce bende senin gibiyim hafta sonu uyanmıycam diyorum kocişle akşama kadar uyıycam diyorum sabah saat 6 30 7 oldumu gözleşm fal taşı gibi açılıyor ondan sonra dön sağa dön sola kocişde uyanıyor :)) bigün dövcek beni ama ne zman bilmiyorum :)))
karılar kulübünun en tembel karıları burda toplanmış saat 11 30 olmuş henüz kimse yok. allah bilir hepiniz evde oturmuş keyf yapıyorsunuzdur., benimde ayda yılda bi çalışacağım tuttu burdada kimse yok valla canım sıkıldı, neyse herkese iyi dinlenmeler güzel hafta sonları diliyorum bol meyve sebze yemeyi unutmayıın. bol kalori çok kalsiyum almanız dileğiyle.
hosbulduk canim iyiyim ama bogazim hala gecmedi dr. atibiyotik verdi insallah bebisime zarari olmaz. sen nasilsin?
benim bazen karnimin etrafina agri giriyor ama bu daha cok uyurken oluyor ve karnim kasiliyor ama bu kasilmalar normal vücut kendini doguma hazirliyormus.
hım sağol verdiğin bilgi için telaş lanacak bişey yok desene. buuarada kendine dikkat etmelisin hasta olammamız gerekiyor. ben çıkıyourm kendine dikakt et herkese iyi hafta sonları
herkese ii haftasonları kızlar umarım herkes iidir
ekinsucum merakla bekliyorum seni bakalım oğluşun kaç gr almış
montesori cnm ne kadar güzel bişi yapmışsınız oğluşun için hayırlısı olsun eviniz ne şanslı bi oğlun var kutlarım seni..
'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
ahhhh bu cümle ne kadar hoş bizim bebekler gece dogmasada bari büyüyünce onları gecenin bir vakti rahatsız etmesek:çok üzgünüm:
barclicim sagol canım iyi dileklerin için ...bende ekinsuyu merak ediyorum bakalım bebegi kac gr olmus 1,300 filan olmustur...kızlar sitenin en tosunu benim bebek galiba 24..haftada 980 gr dı umarım sekerim bebegi etkilememiştir...