Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkeze selam doktordan geldim kızım çok tatlıydı resmini eklemeye çalışırım 1-200 gr olmuş 28 haftaya göre tam kilosunda dedi doktor idrar tahlilimde kum döktüğüm ortaya çıktı sancım yok allahtan o da çok su içmeme bağladı doktor bir de şekerim normal çıktı 114.3 50 mg da siz nasılsınız bakalım
İyi günler kızlar, sitede sürekli sorun var yaaaa, sabahtan beri gireceğim diye uğraşıyorum tık yok.En sonunda girdim:)))))
Sinemcim gözün aydın, maşallah büyümüş bebişin.
Ekinsu bakalım, oğluşunu görecek, o nasılmış.İnşallah iyi haberlerle gelir.
Geçmiş olsun barçlı, dikkat et hayatım kendine.
İstanbulda yağmur var, burası da sabahtan beri güneşliydi, şimdi bulutlanır gibi oldu.CADIARZU
ebruusta, ben bu dr. ları anlamıyorum, 24. haftada bebek herşekilde durabiliyor, zaten en hareketli dönemleri, sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Normalde doğumdan 2-3 hafta öncesine kadar,bebeğin pozisyonu öenmli değil diyorlar, ondan sonra ise artık yeri olmadığı için son durumunu alıyormuş, 24 haftalıkken seni sezeryana hazırlamaya çalışıyor herhalde, sonra da bak ben demiştim, hadi sezeryan yapalım diyecek.Sen nasıl bir doğum istiyorsun bilmiyorum ama, dr. ların böyle söylemesine çok kızıyorum.klava: