2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ay beni kıskanma hiç güzelim hergün şişiyorum deli oluyorum... daha 3 ay var top gibi yuvarlanıcam bende merak etme :))

bu sabah yine bütün dolabı döktüm... bayramda aldıklarım bile dar geliyor çok komik düğmeler kapanmıyor tam 6 kilo oldu artık benimde :))

:)))) yihhhuuuu yaşasın marsg da bize yetişti :))))))))))))))))))))))

kızlar sizin nasıl kollar bacaklar kalınlaştımı bende onlarda bi değişiklik yok hamiş kotumun göbek kısmı sıkı ama baldır bacak dökülüyo sanırım yanlardan aldırtıcam
yaaa bide bu mankenlere böle yüksek topuk giydirmiyolarmı ondan da böle bende arada topuklu giyiyorum ama çok yüksek deil ve çok fark ediyo spor giydimmi böle tombiş duruyom ama topuklu giydimmi sadece top yutmuş gibi bi göbek çıkıyo

:))))))))))) ay nasıl sevindi şuna bak :)))))))

yok benim kollar bacaklar aynı yuzumde aynı göbek varda önde sırf... bende kısa topuklu giyiyorum... ama ilerde heryerden şişicez sakın daraltayım falan deme güzelim kotunu... daha 3 ay var ve eskisinden hızlı çok kilo alıcaz

:)))) sevindim tabi aaa ne o öle yok 3 kilo yok 4 kilo :))) moralmi bozmaya çalışıyon :)))
desene bunda da aynıyız bi göbek hatat geçende o kadar sivrildiki herkes erkek diyip durdu :)))
aslında evet daraltmıyım dimi ayy böle baldır kısmı bol sinir oluyorum
bende topukluyu iki gün giyip bi gün ara veriyom yoksa ayaklarım ağrıyo

valla 12 kiloyla tamamlarız inşallah gözüm korkmaya başladı benim :))) yemem aynı ama vücut resmen tutuyor yediklerimi...

annem 6 kiloyla doğurmuş beni 3,5 kilo doğmuşum şaka gibi ya kadın :)))

yok guzelim daraltma farketmiyorusun nasıl hızlı genişlediğimizi ... kalçalarda kalınlaşıcak eninde sonunda... maglesef böyle kalamıycaz güzelim...

benim kolalr bacakalr aynı göbiş var ama yakında kolarda bacaklarda şişer. marsg valla bend ebi sevindim bi sevindim sorma senin bizden ne yin eksik :))

dün akşam kocişle yürüyüşe çıkdık göbeğime bakıp güldü bende yanlış anlaşılma olmasın kanka bira göbeği dir dedim nasıl gülüyor :) dedim yakında senin atletleri donları giymeye başlarım :) eşortmanlarını giyiniyorum çünkü :)) bana bişey bırakmadın lan kuruttunuz beni diyor :)) ama ne güzle bişeymiş hamilelik yaa :)
dün otobüse bindim bi durak gittik neyse şöför bi bağırdı hamile bayana niye kimse yer vermiyorrrr ay bi utandım herkes suratıma bakdı yüzünden belli olmuyor dediler. bende normaldir bebek karnımda dedim gülüşdük falan :))) ama gercekden utanıoyorum ben,

bende 14le tamalarım gibi geliyo bakalım
benimde yeme aynı hatta her doktora gidişimizde eşim dio doktor hanım eşimin bişey yediği yok bizden bile az yiyo nası böle kilo alıyo :))) doktorda düzenli yediği için dio

smrsik sendemi böle bi yerde bişey oluyo ne kadralık doğum ne zaman falan diolar ben hem kızarıyom hemde ağzım kulaklarımda cevap veriyorum :))))
benim eşimde vede gülüyo en bol kıyafetlerim bile hele önden düğmeliyse kapanmıyo ya acaip hoşuna gidiyo mesela süveterin altına gömlek giyiyorum sadece en üst düğmeyi ilikliyom ön taraf açık acaip gülüyo

annemle eşim etyopyalım diye seviyorlar karnımı :)))))

eşimde balona iki çöp sokmuşlar sanki diyor :))

bazen gülüyorum da bazen bozuluyorum... özellikle dolapta giycek bişey bulamadıkça çok morallim bozuluyor çöküyorum ben ya....

ya benim karnım çok acayip sert... sanki taş var karnımda birşey sokmaya çalışsan girmez gibi... sizinde öylemi... hani böyle çok gaz olur çatlıycam şimdi dersin ya ben hep öyle geziyorum sert sert çok rahatsız edici

günaydın kızlaar, çok cici o panço ben de alıcam bayıldım bikaç kişi alır, bikaç kişi de aynısını ördürürse artık yolda birbirimizi tanıabiliriz:)
şuan hangi ilaç ya da vitaminleri verdi doktorunuz, ben 2aydır sadece şu elagülceye doktorun ek olarak verdiği ferplex şurup var hergün bi şişe ondan içiyorum başka da bişey vermedi sordum gerek yok bu yeterli dedi sadece demir alıorum yani siz ne kullaıosunuz

günaydın canım

ben demir alıyorum, birde balık hapı verdi bu son gidiişimde..

elevit vardı evde boğazım agrımaya başladı bugün ondanda içtim...

demirle elevite devam ederim bir süre eleviti bırakınca balık hapına devam ederim.

Selam kizlar nasilsiniz.. Nazo canim nasilsin ... Ayne güzel... Ya .... Seni merak ettim bakayim dedim napiyor.... :d ben hala hamiş kalamadim... :(

iyiyiz canım çok şükür seninde güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :))

çalışmalara devam et..:)). allah sana da en güzelinden en sağlıklısından bir melek versin canım kucağına inşallah...

merhaba hanımlar allah sohpetinizi artırsın :)

nazocum çok hoşmuş pançon güle güle kullan..

marsg bende de aynı sorun var karnım okadar gergin ve sert ki heran patlayacak gibi duruyorum..
benim midem de sorunlu olduğu için doktor rennie duo vermişti hem şişkinlik hem mide yanması için
birde kas gevşetici diye magnezyum verdi nispeten iyi geliyor sayılır..
açken sorun yokta yemek yiyince çok kötü oluyorum..

hoşgeldin incicim iyiyim çok şükür şişiyorum gitgide olur tatlım yaaa stres yapma kendini en azından şunu düşün daha önce kaldın yani demek kalabiliyosun buda vaktini bekliyodur
benimde arada çok sert oluyo marsg aynen sanki böle karnım çatlıycak gibi sonra düzeliyo
alisha ben balık yağı, elevit vitamin, demirhapı, magnesyum, calsiyum alıyorum aa bide mide için daha önce gaviskon şurup ama artık kesmediğine famodin içiyorum ama o hergün deil midem kötü olduğunda bende acaip yanma oluyoda

Günaydın kızlar nasılsınız_?
Aynı karın gerginliği bende de oluyor. Artık iyice büyüdü karınlarımız zaten , neredeyse 50 cm önden gidiyor karnım.
Birkaç hafta önce futbol topu koymuş gibiydim karnıma, şimdi basket topu koymuş gibiyim:)))))
İncicim inşallah sende hamiş kalırsın güzelim, senin de güzel haberlerini alırız inşallah.
Ben sadece demir ve vitamin kullanıyorum, başka bir şey kullanmıyorum şimdilik.
Nazocum sen ne kadar çok ilaç kullanıyorsun, 6 tane birden.Ben 2 hapı içmekte zorlanıyorum:))))

alisha dediğin doğru forma gibi hepimiz alalım pançodan birbirimizi tanırız :)))

benimde karnım çok sertleşiyor kızlar neden oluyor ki acaba dr sorucam bu hafta zaten , ben sadece ferrum ve elevit içiyorum arada da midem çok yanarsa gaviscon o kadar

istiridyem incimsin haberlerini bekliyoruz zamanı vardır canım elbet olur sağlıklı hayırlı bir evlat verir Allah sanada inşallah

günaydin hanimlar gecen gün doktora gittim yavrumu gördüm 35 cm ve 800 gr. mis ne cok büyük nede cok ufak degil dedi saglikli olsunlarda :))

karin sertlesmesi dogum icin önemli yani vücut antrenman yapiyor doguma ama cok ve uzun sürüyorsa sertlesme doktora görünmeliymis.

Back
X