2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydin hanimlar gecen gün doktora gittim yavrumu gördüm 35 cm ve 800 gr. mis ne cok büyük nede cok ufak degil dedi saglikli olsunlarda :))

karin sertlesmesi dogum icin önemli yani vücut antrenman yapiyor doguma ama cok ve uzun sürüyorsa sertlesme doktora görünmeliymis.

nazo çok ilaç yüklemiş doktor böbreklerin zorlanır bence bazılarını günaşırı al, balıkyağı da çok kilo aldırıomuş onu da hergün içmeyin bence, annelerimiz hiç böle şeyler kullanmamışlar doğal besinlerle karşılamak daha iyi, sanırım benm doktor da fazla kilo almıyım die vermedi biraz kilo takıntısı varda, ama farketmiyo ben yine aldım alıcağımı

cidy gözünaydın canım Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin..

istanbullular buluşunca birbirimizi tanımakta zorluk çekmeyiz..
pançolu hamişler bizim kızlar demektir :))

bende ferro sanol kullanıyorum..midemin durumuna göre rennie içiyorum, aklıma gelince magnezyum..

ya bende almıyım diyorum alisha da doğumda falan kanama çok oluyormuş... doğumdan sonra vücudum halsiz kalır zor iyileşirim diye çok korkuyorum ben... o yuzden demiri hiç kesmeden balık yagı ve vitaminide dönüşümlü olarak kullanıyorum canım...

alisha balık yağı bana kilo yapmayan çocukken içtiğimin hadde hesabı yok ama çirozdum yine şimdide de alsam çoktaaan davul olmuştum demirde gün aşırıydı ama kansızlık olunca hergüne geçtik
eleviti emzirirkende alıyosun e kasliyum ve magnezyumda mecbur çünkü iki gün içimim kramplar başlıyo

yok şekerim gelmedi bekliorum 12 gibi demişlerdi, boşalttık dün ütü masam, okul projelerin fln vardı. şimdi açtım penceresni mis gibi güneş girdi havalanıyo sanki odanın yüzü güldü:)

günaydın çok yakında bebişlerini kucağına alacak arkadaşlarım nasılsınız bu sabah
ben kahvaltı eder etmez bebişime aldıklarımın resimlerini çektim ama sitede bi sorun var sanırım koyamadım albüme
nazo çok güzelmiş panço canım güle güle giy ne renk aldın

benim inanılmaz mide yanmam var krampta oluyo arada ama doktor vermedi, bişey almıyom bebeğin saçı çıkıyodur diorm geçiyo:))

alisha benimde mide yanmalarım başladı doktorum reniee çiğneme tableti yada şurup albileceğimi söyledi.yanlız saçla hiç ilgisi yok canım kızımda öyle mide yanmam oldu ki herhalde doğunca saçlarını örerim dedim.bir doğduki neredeyse kel

alisha rennie duo yanmaya iyi geliyor bende de çok oluyordu şuruptan sonra azaldı hatta olmuyor hiç neredeyse..

sağol nazlıcan iyiyiz canım sen nasılsın..hadi koyda cicilerinizi bizde görelim :))

hadi ya nazlış:)))) benim kociş kel bebek hastası keşke kel olsa kafasını öpücekmiş yumuşak yerini sevicekmiş kara kafa bebek istemezmiş şimdiden başladı kaprislere ahh keşke ısmarlama olsa bu işler kız olduunu öğrendiimiz gün de 2. erkek olur di mi demişti:)

Alisha naz kzımızın odası geliyormuş, resmini çekip koyarsın siteye görelim bizde.Mide yanması çok kötü arkadaşlar, geçmiş olsun midesinde sorunu olanlar için.
Bebeğin saçıyla alaksı yok kızlar linayında dediği gibi. Bende allaha şükür hiç öyle mide yanması bulantısı olmadığı halde, kızımında oğlumunda simsiyah, neredeyse 10 cm saçları vardı.Tabii 6 aylıkken birden saçları sarıya döndü ikisinde de.Bakalım bunda ne olacak, diğer ikisini herkes bana benzetiyordu, bu bebişimizin 3 boyutlu resminden babasına benzettiler. Bir tanesi de bana benzesin artık diye seviniyor:))))
Dün oğlumun veli toplantısı vardı, öğretmenleri benim birşey söylemem gerek kalmadan siz batıkanın velisi misiniz diye sordular.:)))))
Herkes böyle söyleyince eşimin kıskançlık krizleri tutuyor, bi tanesini bana benzetmedin diye:)))))):roflol::roflol:

alisha meslek hayatım boyunca gözlemledim canım bebeğin saçının çok olması yada kel olması kesinlikle ten rengiyle ilgili kumral ve sarışın bebeler kel esmerler saçlı oluyor sizin ten renginiz nasıl
yakında teknoloji ilerler babasının istediği gibi ısmarlama da yaparsınız canım :))) hatta belki ikinci bebeğine yetişir

Back
X