2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım ya tam ooo ne güzel geziosun diyecektim sonu ne oldu..çok geçmiş olsun ..nişin olduğunu nasıl anladın ben onu merak ettim bi belgeselde kadının yanılmıosam 6 aylıkken nişanı gelio ve 36-37 haftaya kadar uzattılar doğumu merak etme ama kalkma hiç..(national'ın belgeseli kadın yunus eğitmeni,izlemek istersen)
çok çok geçmiş olsun tekrardan..

Canım daha önce okumuştum ALLAH'tan okumuşum yoksa hayatta onun doğum belirtisi olduuğunu anlamazdım.

ramitep, ezra, montesori merhabalar hepinize, ramitep bende çoraplarımı giyemiyorum artık çok zor oluyor, ezra geçmiş olsun bakalım dr ne diiyecek, montecim sende çok açma arayı pazartesiye daha çok var gir ara sıra

esracım hoşgeldin drun 100 grlık yükleme ister senden şimdi o zaman belli olur olup olmadığı
valla bende zorla giyiyorum eğilince göbeğim çok ağrıyo bide benim bebiş makat duruşundadı nihayet dönmüş ben döndüğünü acıyla hissettim alt tarafım acayip acıdı drum bebeğin başı baskı yapıyodur dedi...ben geceleri uyuyamıyorum hiç acayip zor geçiyoo yaa napıcaz böle bakalım

:))çorap giymek bizim evde de skeç tadında geçio,şekilden şekile giriorum vallahi:))
bi de geceleri öok hareketli olmaya başladık biz ,hiç uyuyamıorum artık..ayrıca hep,her an yemek istiorum ve bebeğimin hiç gelişmediğini düşünüorum..1,5kg civarında bebekleri olan anneler size sesleniorum:karnınızda o kadarlık bi bebek olduğunu hissedio musunuz??

ay cnm bizim ki bi duruyo bi kıpırdıyoo yatınca özellikle oynayınca sanki bacağını hissediyorum içimde balık gibi :CüvCüv: daha tam hissedemesemde kafasının olduğu yer sanki daha ağır gibi

Montesori Maşallah senin ustalar ii çıktı heralde nazarım değmesin.Kendini yorma canım kolay gelsin.
Ekinsu sorma canım nedir benim bu çektiklerim. senağlama

kızlar kocişim seslenio,ben kaçıorum bu gecelik,yarın görüşürüz,işallah:))
blooms yazarsan sevinirim,öpüorum hepinizi:))

kızlar iyi geceler..

blooms canım çok çok geçmiş olsun neler gelmiş başına öyle inşallah uzun zaman durabilir bebişin..
bende korkmuyorum diyemicem valla şu 2,3 hafta geçse biraz daha rahatlıyacağım en azından büyümüş olacaklar biraz daha..

blooms çok geçmişolsun canım doğumun durdurulabildiğine çok sevindim canım.içiminde ne kadar kalırsa kar biliyorsun.
montesori az kalmış tadilat hadi hayırlısı
ramitep bende çorap giyemiyorum şekilden şekile giriyorum
barçlı ezra merhaba

tamam canım ama ne kadar bi akıntıydı bu ,kanlı mıydı(kahverengi mi,pembe mi?),belki biliosundur ben acayip tırsıorum da erken doğumdan!!

Canım çok yoğun sümüksü bi akıntıydı.Rengide sarımsıydı.Ama bazılarında pembemsi geliomuş.Zaten anlarsın anormnal bişey ALLAH vaktinden önce yaşatmasın.

herkese iyi geceler

sonunda kavuştuk.

şekeri olanlar kervanına bende katıldım .şeker yüklemesinde şekerim 243 çıktı doktorum direk diyetisyene yöneltti 100 gr lık yüklemeye bile gerek görmedi. rejime başladım montesori yi şimdi dahada iyi anlıyorum rejimle düşmezse insüline başlayacağım .tabii birde bebeğin gelişimine bakacaklar.şeker hastalarının bebekleri nin gelişiminde gerilik olabiliyormuş. şekerden dolayı sezeryan olacağım heralde korktuğum ne varsa başıma geldi .sürekli şekerimi ölçüyorum rejimde yaptığım halde en düşük 136 ne yapacağımı şaşırdım sizlerinde başını ağrıttım kusura bakmayın

ekinsu inanna linay iyigeceler tatlı rüyalar
uzun bulut geçmişolsun canım
inşallah çok yükselmez şekerin
bende yatıyorum kızlar hepinize iyigeceler burda kalanlara tatlı sohbetler

iyi geceler arkadaşlar.benimde 1 haftadır internetim yoktu nasıl takip ederim yazılanları diye düşünüyordum.şansıma site sorunluymuş giremediğim zamanda.

blomss geçmiş olsun.kendine dikkat et.

beyaz bulut inşallah şekerin yükselmez.

şekeri olan arkadaşlar işiniz gerçekten zor.ben 1 haftadır rüyamda bile birşeyler yiyorum.ne yapıcam bilmiyorum ya.cuma günü benimde kontrolüm var oğlumu görücez inşallah.nasıl oldu ne kadar büyüdü acaba.

slm kizlar gorusmeyeli neler olmus oyle...
blooms cum canim,insallah bebegin vaktinde saglikla gelir sana canim.
uzulme insallah hersey yoluna girer...gecmis olsun canim...
uzunbeyazbulut canim,sana da gecmis olsun,dikkat et canim...insallah cok sorun olmaz bu seker sana ve yukselmez....hayirlisiyla sen de alirsin bebisini kucagina...

kizlar ben de onumuzdeki ay dr a gidiyorum dr um nst yapacagini soyledi..kalp atislarini dinleyecegim ilk kez..:))
size de yapti mi dr lariniz ya da yapacaklar mi??

günaydın bayanlar,

blooms cok cok gecmiş olsun kendine dikkat et allah birdaha yaşatmasın inş bebişin zamanından önce gelmes.hepimiz içibn gecerli lütfen kimse kendini yormasın.

uzun beyaz sanada gecmiş olsun.bende bi türlü gidemedim şeker yüklemesi için doktorumla dün konuşdum pzt hastanede olcağını söyledi inş pzt halledicez artık umarım bi sorun çıkmaz.

günaydın kızlar blooms geçmiş olsun aman dikkat et bebişin zamanından önce olmaz inşallah!uzunbeyazbulut canım geçmiş olsun bebişin etkilenmemiştir inşallah! marsg canım nereledesin:uhm:

Günaydın kızlar, hepinize iyi günler
UBB geçmiş olsun canım üzülme dietine dikkat ettiğinde bebişine bir şey olmaz bak montesori kaç aydır hem diet hem spor hem iğne dengelemeye çalışıyor dediğine göre doğumdan hemen sonra geçiyormuş bu şeker , biraz sabır

günaydın hanımlaaar blooms çok geçmiş olsun tam geçen aklımdan geçiyodu acaba bizden birilerinde erken doğum olurmu diye aman dikkat et
bide benm bildiğim nişan kan lekesi oluyo ama sanırım yanlış biliyoruym nası bişey oluyoki

Back
X