2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine kimseler yok. inci yeşil gözüküyor ama nerelerde acabafisfisfis

zaten inaysa inanna ve ben her daim buradayız.bu aralar gelen giden yok

balımcım burdayım face baıordum ama artık çıkıyorum çağan paşa uyadı ir de kşama msafr gelcek uğrayamam artık öptüm bye

kaşta mıydın sen?bi sorarsan sevinirim ama çok pahalı olmasın:)
nil uyandı yedircem,kaka yapmış yıkayacağım soona çıkarım azcıkopuyorumnanaktan

selam,

burda sahur bitti kacacam as sonra..duygu canim cok sevindim hem tatilinizin guzel gecmesine hem de nilin dislerine..hayirli olsun darisi bizim gibi cikmayanlara olsun...

kizlar buraya kasirga geliyorrr....iki gundur hava durumunu takip ediyom hep..basta yuksekti hizi..simdi dustu ama her an yukselebilirmis...su an okyanusta kuzeye ustumuze geliyo...yine de denizden gececek..ama 10-25 m arasi dalga olabilirmis..biz de sahildeyiz malum..merakla bekliyorum...ay insallah cok etkili olmaz..yarin sabah gorcez...hep kasirga florida texas falan vurur..kuzeye de bizi vuruyomus..Allahim uzak tut yarabbim..gecen yil cok delisiydik..bu aylar ben de esim de tv.ye yapisirdik...merakla..ama simdi el kadar bebekle korkuyorum..ona bisey olmasin die..

bizden bu kadar...filizden ses yok acaba nasil oldu ablasi...

merhaba kizlar
bugun defne mizmiz hic giremedim
tmda iftar vakti yapiyor
biz birazdan iftar edicez, sadece cok susadim

duygucum iyi tatiller sana

günaydın:)))
nilimin dişi çıktı:))))))))))))))

Duygucum nilin dişi hayırlıs olsun, inşallah çarçabuk hepsi, sağlıkla çıkar.
Senin için marmaristen araştırıyorum canım bende, ama çoğunluğu dolu diyor doğru düzgün oteller.1-2 yer daha var eğer olursa arayacağım seni.

özlem maşallah kaana, ne güzel oturuyor:)))) Su şişesi bizimde favori oyuncağımız:)))))

ne tatlısınız maşallah
iiyiz şimdilik canım,üstüne konuşmadık hiç ,umarım bööle gider.teşekkür ederim unutmadın biziopuyorumnanaktan
sevindim duygu.. umarım bu muhabbet tekrarlanmaz bir daha.
dişiniz de hayırlı uğurlu olsun
Allahim uzak tut yarabbim..gecen yil cok delisiydik..bu aylar ben de esim de tv.ye yapisirdik...merakla..ama simdi el kadar bebekle korkuyorum..ona bisey olmasin die..

bizden bu kadar
ayyy, Allah korusun. inşallah geçer gider sıkıntı yaratmadan

arkadaşlar filizin cebini bilen var mı?
birde ne dicem? birbirimizin telefonlarını alsak mı özelden? böyle zor zamanlarda merak ediyor insan

Son düzenleme:
güle güle inci.iftaramı gelicek misafirlerin

ah uğyamam dedim ama iki arada bir derede baktım gene buraya evet caım ftara

dünür misafir mi gelcek,kolay gelsin bacım çok yorma kendini:)

saol canım :)

işallah bir sorun olmaz canım

merhaba kizlar
tmda iftar vakti yapiyor

Allah kabul etsin canım bende bugün çok susadımya sürekli mutfaktaydım acaba ondanmı daha burda 5 saat var iftara

hehe bizim su kola meşrubat farketmiyor şişeolsunda sallayıp sallayıp fırlatsında hepsi olur yani

saol canım,sizinkiler de sağlıkla gelir işallah:)
Allah korusun canım umarım çok etkili gelmez..:Saruboceq:
merhaba kizlar
tmda iftar vakti yapiyor

saol canım,defne hanım tam vaktini bilio desene,afiyet olsun..
saol canım:)meralcim sana yazamadım dün karar verdik antalya civarı olsun die çünkü burdura da gitmemiz gerekiomuş,çok çok saol yordum seni:)a.s.

işallah canım:jeyyar:
atıorum özelden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…