duygu tatilin nasıl geçti.problemleriniz düzeldimi
kızlar ya otel bulamıorum bi el atın,nereye gittiniz,nereyi biliosunuz?antalya civarı?
günaydın:)))
nilimin dişi çıktı:))))))))))))))
denemeeeeeeeee
sevindim duygu.. umarım bu muhabbet tekrarlanmaz bir daha.iiyiz şimdilik canım,üstüne konuşmadık hiç ,umarım bööle gider.teşekkür ederim unutmadın biziopuyorumnanaktan
ayyy, Allah korusun. inşallah geçer gider sıkıntı yaratmadanAllahim uzak tut yarabbim..gecen yil cok delisiydik..bu aylar ben de esim de tv.ye yapisirdik...merakla..ama simdi el kadar bebekle korkuyorum..ona bisey olmasin die..
bizden bu kadar
güle güle inci.iftaramı gelicek misafirlerin
dünür misafir mi gelcek,kolay gelsin bacım çok yorma kendini:)
selam,
burda sahur bitti kacacam as sonra..duygu canim cok sevindim hem tatilinizin guzel gecmesine hem de nilin dislerine..hayirli olsun darisi bizim gibi cikmayanlara olsun...
kizlar buraya kasirga geliyorrr....iki gundur hava durumunu takip ediyom hep..basta yuksekti hizi..simdi dustu ama her an yukselebilirmis...su an okyanusta kuzeye ustumuze geliyo...yine de denizden gececek..ama 10-25 m arasi dalga olabilirmis..biz de sahildeyiz malum..merakla bekliyorum...ay insallah cok etkili olmaz..yarin sabah gorcez...hep kasirga florida texas falan vurur..kuzeye de bizi vuruyomus..Allahim uzak tut yarabbim..gecen yil cok delisiydik..bu aylar ben de esim de tv.ye yapisirdik...merakla..ama simdi el kadar bebekle korkuyorum..ona bisey olmasin die..
bizden bu kadar...filizden ses yok acaba nasil oldu ablasi...
merhaba kizlar
bugun defne mizmiz hic giremedim
tmda iftar vakti yapiyor
biz birazdan iftar edicez, sadece cok susadim
duygucum iyi tatiller sana
Duygucum nilin dişi hayırlıs olsun, inşallah çarçabuk hepsi, sağlıkla çıkar.
Senin için marmaristen araştırıyorum canım bende, ama çoğunluğu dolu diyor doğru düzgün oteller.1-2 yer daha var eğer olursa arayacağım seni.
özlem maşallah kaana, ne güzel oturuyor:)))) Su şişesi bizimde favori oyuncağımız:)))))
saol canım,sizinkiler de sağlıkla gelir işallah:)selam,
burda sahur bitti kacacam as sonra..duygu canim cok sevindim hem tatilinizin guzel gecmesine hem de nilin dislerine..hayirli olsun darisi bizim gibi cikmayanlara olsun...
kizlar buraya kasirga geliyorrr....iki gundur hava durumunu takip ediyom hep..basta yuksekti hizi..simdi dustu ama her an yukselebilirmis...su an okyanusta kuzeye ustumuze geliyo...yine de denizden gececek..ama 10-25 m arasi dalga olabilirmis..biz de sahildeyiz malum..merakla bekliyorum...ay insallah cok etkili olmaz..yarin sabah gorcez...hep kasirga florida texas falan vurur..kuzeye de bizi vuruyomus..Allahim uzak tut yarabbim..gecen yil cok delisiydik..bu aylar ben de esim de tv.ye yapisirdik...merakla..ama simdi el kadar bebekle korkuyorum..ona bisey olmasin die..
bizden bu kadar...filizden ses yok acaba nasil oldu ablasi...
saol canım,defne hanım tam vaktini bilio desene,afiyet olsun..merhaba kizlar
bugun defne mizmiz hic giremedim
tmda iftar vakti yapiyor
biz birazdan iftar edicez, sadece cok susadim
duygucum iyi tatiller sana
saol canım:)meralcim sana yazamadım dün karar verdik antalya civarı olsun die çünkü burdura da gitmemiz gerekiomuş,çok çok saol yordum seni:)a.s.Duygucum nilin dişi hayırlıs olsun, inşallah çarçabuk hepsi, sağlıkla çıkar.
Senin için marmaristen araştırıyorum canım bende, ama çoğunluğu dolu diyor doğru düzgün oteller.1-2 yer daha var eğer olursa arayacağım seni.
özlem maşallah kaana, ne güzel oturuyor:)))) Su şişesi bizimde favori oyuncağımız:)))))
ne tatlısınız maşallah
sevindim duygu.. umarım bu muhabbet tekrarlanmaz bir daha.
dişiniz de hayırlı uğurlu olsun
ayyy, Allah korusun. inşallah geçer gider sıkıntı yaratmadan
arkadaşlar filizin cebini bilen var mı?
birde ne dicem? birbirimizin telefonlarını alsak mı özelden? böyle zor zamanlarda merak ediyor insan
duygu özelden msj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?