2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Filizcim Allah acil sifa versin ins. Beyin ameliyati cok ciddi bir ameliyat riskleride var ama Allah cok buyuk
su mubarek gunlaerin hurmetine ins gormemise doner canim. Allah sabir versin
Metininde ins bir seyi yoktur. Dualarimiz seninle canim.

hayirli haberlerini bekliyoruz.

çağan uyuyor bugün saptı uykusu dişlerden düzen bozuldu yine ucu görünmüş üst dişin bende iftarı bekliyorum
sevdacım çağanın yemesi aynı ya ama ben zorlamıyorum artık kabullendim zorlayınca tepten ters tepiyor böle azda olsa yiyor bari ama bir iki gündür dişlerden galiba katı değilde sıvı şeyleri tüketiyor sizdede oldumu arkadaşlar püre değilde sulu kıvamda istiyor yemekleri

jel suruyonmu inci ben bugun fitil bile verdim napayim cani yaniyordu cok
hissediyorum yani. uyuyamiyor cacuk gozler olmus kucucuk kizarmisti.

Meralcim duzeldimi ege nasil oldu?

Filize de cok uzuldum ya bide metinin durumu ust uste gelmis Allah sabir versin.

neyse kizlar ben kaciyim ufak ufak
birseyler yer yatarim artik sizde iftar ederisiniz.
Allah kabul etsin

yeşimcim saolasın Allah kabul etsin cümlemizinkini işallah
jel sürüyorum anca rahatlıyor zaten ay bizim daha ilk dişimiz çıkıcak çok heyecanlıyım valla ya kıslar birde elletmek istemiyr diş çıkıcak yeri neden acaba
buarada emziren annler oruç tutuyorsanız nasıl dayndınız ben emzirmdiğim halde susadım bugün

canım bizde öle bişi olmadı ama diş sorunu yaşadığında tek severek yediği şey biberon mamasına karıştırdığım bebe büsküvisiydi onun dışında hiçbişi yemiyodu ama çıkartıp rahatlıyınca yemeside normale döndü çok şükür

inci canı yandığı için elletmek istemiyor. bizimkide hatır hutur ısıran velet dişiyice patlamaya yhakın nazikçe alır ağzına..

herkese hayirli iftarlar
bende emziren annelerdenim cok sükür iftara az kaldi allahim sabrini veriyor ama cok susasim sadece suu istiyorum bide ben almanyadayim iftar dahada gec
bu arada benim kizim 7 aylik oldu hala dis felan yok ortada ne zaman gelecek bende merak ediyorum gecmi kaldikki herkes gec gelen dis daha iyi olur diyor bilmeme ne kadar dogru bizim bi tanidigin kizi 2 yasinda cikartmis

kızlar oruçlarınız hayırlı olsun iftarı yaptınız çaylarınızı yudumluyorsunuzdur şimdi herhalde hepinize afiyet olsun

ayşegül, derya naber nasılsınız ?

ayşegül resimleri göndersene bana kız

İftarlar yapıldı çok şükür... Çay keyfi yapıyoruz... Birgül benim kızımda 7 ay bir haftalık ama bizdede diş yok. bu sıralar uykusuz ve iştahsız... belki gelir iki aya:)))

Filiz cnm Allah ablana acil şifalar versin... Böyle durumlarda tek çıkış yolu dua... Dularımız sizinle inş...

Allah acil sifa versin filiz...cok uzuldum gelismelere..insallah hic kaza gecirmemis gibi olur iyilesir...okudugumdan beri aklimda ediyorum dua..daha ne denir bilmiyorum ama dua etmekten baska da elimden bisey gelmiyor...ama olaki yardimimiz dokunur yaz buraya herkes elinden geleni fazlasiyla yapar..ben de burdan tr.deki tanidiklarima haber ederim..bizleri merakta koyma...insallah bir dahaki mesajin ablam iyiye gidiyor olur...bu arada metinin de biseyi yoktur insallah..valla burda bingildaga bakilmiyor bile..yani onemli olacagini dusunmuyorum...valla bizimkine doktor yanlislikla elini degdirdi ozur diledi..yani dokunmuyolar bile kontrolu birak...

inci sana da gozun aydin diyeyim..ay bizimki de delirdi son 5 gundur...hep kucak hep kucak...yemio da..bugun zor bela azcik yedirdim..hep emecek ve ben de oruc tutamayanlar grubuna gircem...zaten esim de dedi..zaten kilo kaybetmem devam ediyor hepten erirmisim...kuvvetten de duserim..ben de bu yuzden tutmuycam...borclar da aldi basini gidiyo...gecen yilda tutmadim...artik seneye baya oruc tutacam..insallah...

amma da yazmisim..okuyamadim fazla...ve kacmak zorundayim yiginla is ve adil emre beni bekliyo...

Merhaba kızlar, anca fırsat bulup yazabiliyorum.Geçmişi okumak istemiştim, ama sağolsun egehan sayesinde hiç bir şey yapamadım.Bir kaç gündür nette sorun vardı, hoş olmasaydıda pek giremezdim sanırım.
Egehan 2 gün ateşli bir durumdaydı, sabah biraz düşüyordu, öğleden sonra kulaktan ölçümle 39,5 a fırlıyordu.Neyse bugün ateşi çıkmadı.Ama sabahtan beri ne bir şey yiyor, ne de doğru dürüst meme emiyor.Sanırım dişler epey zorluyor çocuğu, üst dişler iyice kabarmış durumda, ama çıkamadı.Onunla uğraştım 3 gündür.
Filizcim geçmiş olsun canım, allah bir an önce ablanı sağlığına kavuştursun.Metininde bir şeyi yoktur inşallah.Dualarım sizinle canım.
İstanbullular buluşmuşsunuz, maşallah kankalar çok tatlı çıkmışlar.Hepsine kocaman kırkbir kere maşallah.
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim.Tutanların orucunu allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…