2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayırlı ramazanlaarrrr.....
oruç tutanlar Allah kabuşl etsin.. ben çok zorlandım oğlum emdiği için son 2 saat hiç geçmedi.....
iftar sonrası ağırlık çöktüüü...oğlumda uyudu bende erkenden yatmayı düşünüyorum... malum sahura kalkıcaz....

filiz çok geçmiş olsun bu mübarek ayda Allah dualarınızı kabul etsin...... şifa versin ablana...

kızlar herkese hayırlı ramazanlar .... rabbim herkesin orucunu kabul etsin işn. bügün şahapta çok aşırı huysuzdu ne yemek yedi ne uyku uyudu az ewel calpol şurup verdim diş jelini sürdüm banyodan sonra... biraz mama yedi uyudu şimdilik... ha bu arada çocuklara ayrıyeten kalsiyum kullanan varmı? bize dr umuz verdi e dedi ki dişlere çok faydası var yardım cı olur kullan bunu dedi kullanıyorum ama hayırlısı bakalım...

filizcimm ablandan hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin mübarek günün yüzü suyu hürmetine(amin)....

herkese iyi akşamlar,hayırlı ramazanlar,bende emziriyorum orucun ilk günü çabuk geçti hiç acıkmadım sadece biraz susadım sütümde azalma olmadı,inş. böyle devam ederde orucumu tutarım
incicim geçen gün ben diildim pcsi başındaki emeldi kaydirigubbakcemile3 o yüsden sonradan gördüm
bu arada filizin ablasına çok üzüldüm :çok üzgünüm: allah eşine varsa çocuklarına ve ailesine bağışlasın :Saruboceq:

canlarım benden pas ben yatıyorum şahap uyumuşken azıcıkta ben uyuyayım malum sahurada kalkıyoruz... herkese iyi geceler... hayırlı sahurlar canlarım byyy...

iyi geceler herkese..

allah kabul etsin oruçlarımızı ilk günü bitirdik bile..
ben çok rahattım sabah biraz acıktım sonrası daha iyiydi, ne acıktım ne susadım..
umarım hep böyle devam ederde tutabilirim rahatlıkla..

inci ağzına elletmiyorsa kesin diş geliyordur..bizimkide öyleydi dudaklarını kitliyordu ellemek isteyince..

iyi aksamlar...herkesin Ramazanini kutluyorum...
nasilsiniz?ben iyiiyim Aysima yla ugrasiyorum iste atesi 36 derece ayaklarinda ellerinde bir sicaklik yok ama alni biraz sicak normal mi bilmiyorum.
ama yine dunkinden iyi cok sukur..daha da iyi olur kizim insallah.
aylin naber nasilsin?

Filizcim...
Çok çok üzüldüm
Şu mübarek günde dualarımız sizlerle..Hayat mucizelerle dolu..ınşallah hiçbir sekel kalmadan mutlulukla bakar hayata sevgili ablan..
Ben dua mucizesine çok inanırım..Burdaki arkadaşlar hep seninle
Allah bizleri evtlatlarımızı sevdiklerimizi korusun
O hız yapan hayvan da cezasını bulsun,aşağılık pislik

gunydınnnnn
:))) nıl bebegı kutluyorum darısı dıger dıslerıne

hepınıze guzel bı hafta sonu dılıyorum

filizcim allahdan acil sifalar diliyorum ablan için ama hıc umudunuzu kaybetmeyın oyle seyler yasayıp gordukkı hastannnın norolojı servısınde esımın ablasndan dolayı
doktorların herseye hazırlıklı olun deyıpde kc tanesının elbısllerını toplayıp cıktıgını bılıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

monte ablan nasıl şimdi, umarım daha iyidir..en korktugum şey trafik kazasıdır. Rabbim acil şifalar versin, tez zamanda iyileşsin inşallah.

nil kızımızı da tebrik ediyoruz bu arada..güzel güzel ısırsın şimdi elmaları, armutları..

kızlar oruç tutanlarınkini Allaha kabul etsin, bravo valla bu veletlerle hem de emzirerek tutuyosunuz..ben dün tutmadığım halde tansiyonum düştü yığıldım kaldım valla ( bu arada burda Ramazan bugün başladı, herkese hayırlı Ramazanlar..

günaydın herkese güzl bir gün diliyorum
meralim iyi olduğuna sevindim egehanın aman dikkat et sen inede öperim onu ben
nilin dişide hayırlı olsun Allah 32 sinide görmeyi nasip etsin

günaydın

nilin dişleri hayırlı olsun.

özlem maşallah kaana.senin oğlanında oyuncakları arsında su şişesi.eymen su şişesi görmesin yeterki kimin elindeyse bağıra çığıra alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…